CFI vs Wall Street Prep (WSP) | Finansielle modelleringskurs

Uten fordommer, for alle som vurderer en karriere innen investeringsbank Investment Investment Banking er divisjon av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellomledd, aksjeforskning Aksjeforskningsanalytiker En aksjeforskningsanalytiker gir forskningsdekning av offentlige selskaper og distribuerer forskningen til klienter. Vi dekker analytikerlønn, stillingsbeskrivelse, inngangspunkter i bransjen og mulige karriereveier. , FP&A FP&A Analyst Bli en FP&A Analyst i et selskap. Vi skisserer lønn, ferdigheter, personlighet og opplæring du trenger for FP & A-jobber og en vellykket finanskarriere. FP&A analytikere, ledere,og styremedlemmer er ansvarlige for å gi ledere den analysen og informasjonen de trenger, regnskap eller økonomi. Økonomikurs er en vanlig måte å bryte inn eller opp. I denne guiden sammenligner vi økonomi med Wall Street Prep (WSP).

Finanskurs ble opprettet av et ledende Wall Street-opplæringsselskap kjent som MDA Training og har blitt brukt til å trene tusenvis av nye ansettelser i globale banker Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket-investeringsbanker er de beste globale investeringsbankene. Listen inkluderer selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hva er en Bulge Bracket Investment Bank og de siste tjue årene.

Mange av studentene våre spør oss om hvordan vi er annerledes enn Wall Street Prep før de registrerer seg, så vi la ut en nyttig sammenligning nedenfor.

Hvorfor ta økonomikurs over Wall Street Prep?

Enkelt sagt, kursene våre har den lengste oversikten med å trene bedriftsøkonomiske fagfolk. Lærerne våre begynte å designe kurs for over 20 år siden for å trene nyansettelser i globale banker i London, New York, Hong Kong, Toronto og andre store finanssentre.

Vi er stolte av å utvikle engasjerende innhold. Vi tror at videokursene våre har den beste kombinasjonen eller mediedesign, grafiske illustrasjoner og vakre Excel-maler, sammenlignet med konkurrentene våre. Vi bruker profesjonelle stemmeskuespillere og læreplanledere som spesialiserer seg på avansert fagutdanning.

Våre priser er mer konkurransedyktige, og du får mye mer verdi.

Nedenfor er en sammenligning av Full Access Bundle og WSPs Premium Package.

Finansiere Wall Street Prep

Produkt Full tilgangspakke Premium-pakke

# selvfølgelig 24 kurs 6 kurs

Pris $ 497 $ 499

Brukerstøtte E-post og telefon E-post

Hva er inkludert Videoer og maler Videoer og maler

Sertifikater Ja Ja
Profesjonell mediedesign Ja Nei

Årsutviklingskurs 20+ 13+

Tabellen nedenfor er fra 24. september 2017.

Nettstrafikk sammenligning

Tabellen nedenfor rangerer trafikken til de beste opplæringsstedene for finansiell modellering. Dataene er fra SimilarWeb.com som gir data om nettstedstrafikkstatistikk og markedsinformasjon.

selskapsnavn Månedlig sidetrafikk
Corporate Finance Institute® (økonomi) 4.000.000
Wall Street Oasis (WSO) 2.370.000

CFA® Institute 1.740.000
Wall Street Mojo 2.290.000
Fusjoner og inkvisisjoner (M&I) 522,380
Wall Street Prep (WSP) 514 900
Breaking Into Wall Street (BIWS) 231,230
Investment Banking Institute (IBI) Ikke relevant
FM Institute (FMI) Ikke relevant
Trening av gaten (TTS) Ikke relevant

Kilde: SimilarWeb Estimates, tabellen oppdateres månedlig

Sammenlign alle opplæringsfirmaer for finansiell modellering.

Flere ressurser fra økonomi

For alle som ønsker å utvikle sin karriere innen bedriftsfinansiering, investeringsbank og finansiell modellering, har vi samlet en enorm database med gratis guider, verktøy og maler for å ta ferdighetene dine til neste nivå. Nedenfor er et skjermbilde av et av våre økonomiske modelleringskurs.

cf vs wall street prep (WSP)

Vårt interaktive karrierekart er en fin måte å finne ut hvilken vei som er riktig for deg og begynne å planlegge og utvikle ferdighetene du trenger.

For ytterligere lesing anbefaler vi disse guidene:

  • DCF finansiell modelleringsguide DCF Model Training Gratis guide En DCF-modell er en bestemt type finansiell modell som brukes til å verdsette en virksomhet. Modellen er rett og slett en prognose for et selskaps unlevered gratis kontantstrøm
  • Verdsettelsesteknikker Verdsettelsesmetoder Når en verdsetter et selskap som en løpende virksomhet, er det tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, gjeldsrike oppkjøp og finansiering
  • Advanced Financial Modeler Advanced Financial Modelling (AFM) Lær Advanced Financial Modelling (AFM) teknikker som en finansmodeller skal bruke for å utføre bransjeledende finansanalyse. Kurs, sertifikater
  • Avansert Excel Avansert Excel-formler må vite Disse avanserte Excel-formlene er avgjørende for å kjenne og vil ta dine økonomiske analyseferdigheter til neste nivå. Avanserte Excel-funksjoner du må vite. Lær de 10 beste Excel-formlene hver finansanalytiker i verdensklasse bruker regelmessig. Disse ferdighetene vil forbedre regnearkarbeidet ditt i enhver karriere

Siste innlegg