Takk etter e-post til intervjuet - Eksempel, mal, hva du skal si

Selv om det ikke er "påkrevd", anbefales det på det sterkeste å sende en takk etter e-post for intervjuet for å styrke interessen din for muligheten, fremheve styrkene dine. Personlig merkevare Vårt personlige merke er hva folk ser på som vår identitet, hvem de ser på oss og hvilke egenskaper og ting de forbinder med oss. Den avslører hvem vi er, hva vi tilbyr, og hva vi setter pris på. Når vi jobber i et selskap, skaper våre kolleger en oppfatning om oss basert på hvordan vi presenterer oss for dem. , og følg opp alt fra intervjuintervjuetips - Hvordan intervjue godt Denne guiden vil gi deg en liste over de 10 beste intervjutipsene, basert på flere tiår med førstehåndserfaring fra økonomiteamet som intervjuer hundrevis av kandidater. Enten du er i din tidlige, midtre eller sene karriere, kan intervjuer alltid være nervepirrende. Heldigvis å være godt forberedt.Det anbefales å sende e-posten innen få timer etter intervjuet, ettersom ansettelsesledere ofte tar sine beslutninger veldig raskt, og du vil holde inntrykket av deg så høyt som mulig.

takk e-post

Generelle tips for en takk etter e-post til intervjuet

Be om visittkort eller kontaktinformasjon fra alle som intervjuer deg og send en "takk" -e-post til hver enkelt av dem.

Tilpass e-postadressen for hver person, siden de kan videresende e-postene til hverandre, og du vil sørge for at du ikke blir fanget bare ved å sende e-post med kjeleplate der den eneste forskjellen er navnet på mottakeren.

Her er noen generelle tips om hva du skal inkludere i takken din etter intervju-e-post:

 • Takk for deres tid.
 • Fremhev hva du liker med jobbmuligheten.
 • Fremhev det du liker med selskapet.
 • Oppsummer dine viktigste ferdigheter og attributter.
 • Følg opp alt du sa at du vil komme tilbake til dem på.

Takk etter e-post til intervjuet

Eksempel på en takk etter e-post til intervjuet

Du kan kopiere og lime inn meldingen nedenfor for å lage din egen melding. Sørg for å redigere, tilpasse og korrekturlese meldingen din før du sender den.

Emne: Takk - Oppfølging av intervju

Kjære [Navn],

Takk for at du tok deg tid til å intervjue meg i dag for Financial Analyst-stillingen i Finance Education Inc. Jeg likte veldig godt å diskutere muligheten med deg og synes det ville passe bra for oss begge.

En av de viktigste tingene som skilte seg ut for meg var den store kulturen i Finance. Jeg kan lett se meg selv passe inn i teamet og trives i den slags arbeidsmiljø.

I tillegg definerer selskapets misjonsoppgave En oppdragserklæring definerer hvilken virksomhet et selskap befinner seg i, og hvorfor det eksisterer eller hvilket formål det tjener. å hjelpe noen til å bli en finansanalytiker i verdensklasse, gir virkelig gjenklang hos meg, og jeg vil være glad for å støtte dette oppdraget.

Nok en gang, takk for din tid og omtanke. Hvis det er ytterligere informasjon jeg kan gi deg for å hjelpe deg med din beslutning, kan du gi meg beskjed.

Med vennlig hilsen,

[Navn]

Takk etter e-postmal for intervju

Tilnærming til å skrive oppfølgings-e-post

Du kan selvfølgelig bruke malen / eksemplet ovenfor til takk etter e-post til intervjuet, eller du kan skrive en fra bunnen av. Hvis du planlegger å skrive en fra bunnen av, vil denne delen fungere som en nyttig guide.

Fremgangsmåte for å skrive din egen e-post:

 1. Bekreft navnet, tittelen og e-postadressen til personen.
 2. Skriv en innledende setning, takk dem for tiden og si at du likte å møte dem.
 3. Henvis til eventuelle notater du tok i intervjuet om ting du virkelig likte.
 4. Gå til selskapets nettside og gå gjennom deres oppdrag, visjon, verdier og / eller formål i seksjonen "om oss".
 5. Deretter kan du i e-posten din notere et par ting du spesielt liker med deres kultur og oppdrag.
 6. Skriv en avsluttende setning, takk dem igjen og tilbud deg å svare på eventuelle oppfølgingsspørsmål de måtte ha.

Tilleggselementer som skal inkluderes (hvis aktuelt)

Det er tilfeller der det kan være hensiktsmessig å inkludere flere ting i takken din etter intervju-e-post. Å ta dette ekstra trinnet for å være mer engasjerende med intervjueren, kan gå langt for å lykkes med å få deg til å skille deg ut fra mengden av søkere på en positiv måte.

Eksempler på tilleggsutstyr som inkluderer følgende:

 • Hyperkoblinger til ting som ble diskutert i intervjuet (f.eks. Artikler, nyheter osv.).
 • Vedlegg, for eksempel arbeid du har fullført tidligere (f.eks. Excel-filer du opprettet eller PowerPoint-presentasjoner du bygde. Merk: Pass på at du ikke deler konfidensiell informasjon).
 • En lenke til LinkedIn-profilen din.
 • Referanser, hvis du ble bedt om å gi dem.

Takk etter intervju via e-post “Beste fremgangsmåter”

Her er noen generelle gode fremgangsmåter for å skrive intervju takkemeldingen:

 • Send e-posten innen få timer etter intervjuet.
 • Vær høflig og profesjonell på språket ditt.
 • Fremhev ting du likte med jobben, selskapet, kulturen og oppdragserklæringen Misjonserklæring En oppdragserklæring definerer hvilken bransje et selskap er i, og hvorfor det eksisterer eller hvilket formål det tjener. . (Du kan benytte anledningen til å få svar på e-posten din ved å snu ting ved å skrive "Jeg vil være interessert i å høre hva du mener er selskapets kjerneverdier".
 • Nevn dine ferdigheter og styrker som best samsvarer med jobbmuligheten og det du lærte av intervjuet om hva selskapet er mest ute etter fra den personen som til slutt blir valgt til å fylle stillingen.
 • (Men ikke skryt av deg selv.)
 • Ikke se ut som selvsikker ved å høres ut som om du bare antar at du har jobben.
 • Sørg for å si ordene "takk."
 • Tilbyr å svare på ytterligere spørsmål eller oppfølgingsspørsmål intervjueren måtte ha.

Tilleggsressurser

Takk for at du har lest Finance-guiden for å skrive en takk etter intervju-e-posten. Hvis du følger denne guiden, bør du ha et bein på konkurransen! Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifisering, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker. For å fortsette karrieren din, vil disse tilleggsressursene være nyttige:

 • Fortsett mal Investment Banking CV CV-mal for CV. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet
 • Mal for følgebrev Bruk denne mal for følgebrev for å få et intervju! Et følgebrev kan lage eller bryte en jobbsøknad, så det er viktig å få det riktig. Enten brevet ditt blir lest av HR eller ansettelseslederen direkte, er det flere viktige ruter du må krysse av. Denne guiden gir en gratis følgebrevmal og forklaring på hva du trenger å vite
 • Oppsigelsesbrevmal Oppsigelsesbrev Et oppsigelsesbrev er et offisielt brev sendt av en ansatt til arbeidsgiveren med varsel om at de ikke lenger vil jobbe i selskapet. Målet med et fratredelsesbrev er å opprette en offisiell varslingsregister, gi detaljer om den ansattes siste dag, neste trinn osv. Denne brevmalen
 • Intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt

Siste innlegg