#REF Excel-feil - Hvordan finne og fikse #REF-feil i Excel

En #REF-feil ("ref" står for referanse) er meldingen Excel viser når en formel refererer til en celle som ikke lenger eksisterer, vanligvis forårsaket av å slette celler som en formel refererer til. Hver god finansanalytiker Analyst Trifecta® Guide Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter vet hvordan man kan finne og fikse #REF Excel-feil, som vi vil forklare i detalj nedenfor.

#REF Excel Feil Eksempel

Nedenfor er et eksempel på hvordan du utilsiktet kan opprette en #REF Excel-feil. For å lære mer, se Finance gratis Excel-kurs og følg videoinstruksjonene.

Det første bildet viser tre tall som legges sammen (5, 54 og 16). I kolonne D viser vi formelen som legger til cellene D3, D4 og D5 sammen for å få 75.

Før #REF Excel-feil

Neste bilde viser hva som skjer hvis rad 4 slettes. Når hele raden er slettet, kan ikke formelen som refererer til celle D4 lenger finne den cellen, og den gir en #REF-feil i regnearket.

#REF Excel Error skjermbilde

Lær mer om #REF Excel-feil i vårt gratis Excel-kurs.

Hvordan finne #REF Excel-feil

Metode nr. 1

En rask måte å finne alle #REF Excel-feil er å trykke på F5 (Gå til) og deretter klikke på Spesial , som for kort er referert til som Gå til Spesiell Gå til Spesiell Gå til Spesial i Excel er en viktig funksjon for regneark for økonomisk modellering . F5-tasten åpnes Gå til, velg Spesielle snarveier for Excel-formler, slik at du raskt kan velge alle celler som oppfyller bestemte kriterier. .

Når Gå til spesialmenyen vises, velger du Formler , og merker bare av i boksen som sier Feil. Klikk OK, og det tar deg automatisk til hver celle som har #REF! feil i den.

hvordan du finner en REF-feil i Excel med Gå til spesial

Metode nr. 2

En annen metode er å trykke Ctrl + F (kjent som Excel-finn-funksjonen Finn og erstatt i Excel Lær hvordan du søker i Excel - denne trinnvise opplæringen lærer hvordan du finner og erstatter i Excel-regneark ved hjelp av Ctrl + F-snarvei. og erstatte kan du raskt søke i alle celler og formler i et regneark for alle forekomster som samsvarer med søkekriteriene. Denne guiden vil dekke hvordan du) og deretter skrive "#REF!" i Finn-feltet og klikk Finn alle. Dette vil markere hver celle med feilen i.

Slik løser du #REF Excel-feil

Den beste metoden er å trykke Ctrl + F (kjent som søkefunksjonen) og deretter velge kategorien som sier Erstatt . Skriv inn “#REF!” i Finn-feltet og la Erstatt-feltet være tomt, og trykk deretter på Erstatt alle . Dette vil fjerne eventuelle #REF Excel-feil fra formler og dermed løse problemet.

Som skjermbildet ovenfor viser, la "Erstatt med" tomt etter å ha skrevet feilmeldingen du opplever i "Finn hva" arkivert, og trykk "Erstatt alle" nederst i venstre hjørne. Dette vil føre til at referansefeilene blir slettet fra formlene.

Flere Excel-ressurser fra økonomi

Vi håper dette har vært en nyttig økonomiguide for Excel-feil. Hvis du vil bli en mester i Excel, kan du sjekke ut alle våre Excel-ressurser Excel-ressurser Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-opplæringer, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår. for å lære de viktigste formlene, funksjonene og snarveiene.

Ytterligere finansguider og ressurser du kan finne nyttige er:

  • Excel for Dummies Excel for nybegynnere Denne Excel for nybegynnere-guiden lærer deg alt du trenger å vite om Excel-regneark og formler for å utføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt en nybegynner trenger å vite fra hva som er Excel, til hvorfor bruker vi, og hva er de viktigste hurtigtastene, funksjonene og formlene
  • Beste fremgangsmåter for Excel-modellering Beste fremgangsmåter for Excel-modellering Følgende gode fremgangsmåter for Excel-modellering gjør det mulig for brukeren å tilby den reneste og mest brukervennlige modelleringsopplevelsen. Microsoft Excel er et ekstremt robust verktøy. Å lære å bli en Excel-kraftbruker er nesten obligatorisk for de innen investeringsbank, bedriftsfinansiering og private equity.
  • Excel formler jukseark Excel Waterfall Chart Template Last ned vår gratis Excel Waterfall Chart Template. Xls-fil og følg instruksjonene for å lage ditt eget kontantstrøm foss diagram i Excel. Hvis du jobber i Excel 2013 eller tidligere versjoner, kan du følge instruksjonene nedenfor som en løsning for å lage ditt eget diagram ved hjelp av den stabile kolonnediagramfunksjonen
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
  • Alle Excel-artikler Knowledge Finance selvstudieveiledninger er en fin måte å forbedre teknisk kunnskap om økonomi, regnskap, finansiell modellering, verdsettelse, handel, økonomi og mer.

Siste innlegg