Wall Street Survivor - Aksjemarkedsspill for å lære å investere i handel

Wall Street Survivor Stock Market Game er et flott verktøy for å lære å investere og handle Knowledge Finance selvstudieguider er en fin måte å forbedre teknisk kunnskap om økonomi, regnskap, finansiell modellering, verdsettelse, handel, økonomi og mer. i offentlige verdipapirer uten å risikere din personlige kapital. Vi tror det er det ultimate aksjemarkedsimuleringsspillet - både morsomt og veldig lærerikt.

Vi anbefaler sterkt finansstudenter som er interessert i karriere innen salg og handel Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsdivisjonen (S&T) til en investeringsbank hjelper verdipapirfond, hedgefond, pensjonsfond osv. Med å lette aksjetransaksjoner (kjøp / selge). En karriere innen salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et veldig fartsfylt miljø. Konkurransen om stillinger er intens, kompensasjonen kan være veldig høy, hedgefond, investor relations Jobb Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, corporate finance, regnskap og andre finansområder . Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet,eller aksjeundersøkelse Aksjeforskning Oversikt Aksjeforskere er ansvarlige for å produsere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheter som investeringsbanker, institusjoner eller deres kunder kan være interessert i. Aksjeforskningsavdelingen er en gruppe analytikere og tilknyttede selskaper. Denne oversiktsveiledningen for aksjeforskning får eksponering for markedsaktivitet gjennom et verktøy som Wall Street Survivor.

et wall street overlevende aksjemarkedsspill

Hvordan aksjemarkedsspillet fungerer

Måten Wall Street Survivor Stock Market Game fungerer på er enkel. Nedenfor er alt du trenger å vite for å komme i gang med å spille ...

Trinn 1

Registrer en konto her: //www.wallstreetsurvivor.com/register.

Du kan registrere deg med e-postadressen din eller med Facebook.

Steg 2

Få $ 100 000 virtuell valuta og begynn å handle.

Når du er satt opp og har virtuelle penger, kan du sende handler til plattformen og se verdien av porteføljen din stige og falle basert på resultatene til investeringene du gjør.

Trinn 3

Vinn ekte USD-premier basert på ytelsen din.

Du kan delta i konkurranser og konkurrere om å vinne premier som inkluderer ebøker, abonnementer og ekte penger.

Trinn 4

Nettverk med andre handelsmenn over hele verden.

Samhandle med handelsmenn med ulik bakgrunn og erfaringer. Lær strategiene bak deres handler. Bli en bedre investor!

Hvordan Wall Street Survivor kan hjelpe din karriere

Dette verktøyet er sannsynligvis mest fordelaktig for alle som forfølger en karriere innen salg og handel, hvor intervjuer intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt, avhenger mindre av de typiske tekniske spørsmålene og mer av å demonstrere lidenskap og erfaring innen handel.

Bare det å bruke et virtuelt spill er kanskje ikke nok. Det er en enorm forskjell når man handler med ekte kapital, ettersom følelser som frykt og grådighet kan ta over. Det er en ting å være offside på en virtuell handel, og en annen å være offside med ekte kapital. Vil du fremdeles rolig og rasjonelt evaluere situasjonen? Eller ville du få panikk og reagere følelsesmessig?

Benytt deg av mulighetene Wall Street Survivor Stock Market Game tilbyr for å teste ut ulike investeringsstrategier og finpusse dine handelsferdigheter. Å prøve ting i Wall Street Survivor-spillet vil gi deg et forsprang, noe som gjør deg bedre forberedt på å overleve og trives i den virkelige handel.

Registrer deg i dag og kom i gang!

Registrer deg for å opprette din personlige konto og begynn å spille her: //www.wallstreetsurvivor.com/register

Tilleggsressurser

Ytterligere relevante ressurser for å hjelpe deg med å fremme karrieren din inkluderer:

  • Hva er økonomisk modellering? Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi selskapets økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell.
  • De tre beste aksjesimulatorene Tre beste aksjesimulatorene De beste aksjesimulatorene lar brukeren øve seg på og forbedre sine investeringsteknikker. Aktiehandelssimulatorer tillater handel med falske kontanter med sanntidsdata, slik at handelsmenn kan teste ut forskjellige handelsstrategier før de risikerer ekte penger på dem.
  • Finansiell visualiseringsverktøy FinViz Finansiell visualiseringsverktøy Finviz, forkortelse for Financial Visualization, er et aksjemarked og datanettsted som gir finansiell analyse, forskning og datavisualisering. Nettstedet gjør en god jobb med å oppsummere et stort volum informasjon i diagrammer og kart
  • Nybegynnerveiledning for å investere investering: En nybegynnerveiledning Finansveiledning for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.

Siste innlegg