Topp nettbaserte læringsnettsteder - Oversikt, guide, liste over topp 10 nettsteder

Denne guiden gir en oversikt over de beste rene nettbaserte læringsnettstedene i verden, deres trafikk og litt viktig informasjon om hvilke typer kurs de tilbyr. Denne guiden vil være nyttig for alle som ønsker å lære en ny ferdighet på nettet, fremme karrieren og lære omtrent alt på nettet!

topp online læringsnettstederKilde: similarweb.com

Liste over topp 10 online læringsnettsteder

Nedenfor er en liste over de beste rene eLearning-nettstedene, basert på offentlig tilgjengelig informasjon fra SimilarWeb. Alle tallene representerer det totale månedlige nettstedsbesøket i mai 2018. Bare selskaper som driver 100% online er inkludert.

De 10 beste eLearning-nettstedene etter trafikk er:

 1. Udemy 74.5M
 2. Khan Academy 51.8M
 3. Coursera 37.2M
 4. edX 22.4M
 5. Udacity 16.2M
 6. Lynda 15.2M
 7. FutureLearn 4.5M
 8. MasterClass 2.5M
 9. Corporate Finance Institute® 1.6M
 10. Open2Study 0.7M

Top eLearning Sites - Guide and List Online Courses

# 1 Udemy

Trafikk: 74,5 millioner

Udemy er den beste online læringswebbiten, målt etter trafikk. Den driver en plattform der enkeltpersoner eller bedrifter kan lage sine egne kurs og markedsføre dem på Udemys plattform. Populære emner inkluderer: utvikling, virksomhet, IT, personlig utvikling, design, markedsføring, musikk, helse og mer.

Udemy er kjent som en prisrabatt, og mens kursene er oppført i $ 100 - $ 2000-serien, er de nesten alltid 90% avslag. Kvaliteten på kurs på Udemy varierer betydelig, ettersom de fleste lærerne lager kurs som en hobby.

# 2 Khan Academy

Trafikk: 51,8 millioner

Khan Academy er et nonprofit online læringsnettsted som tilbyr gratis kurs om et bredt spekter av emner. Den ble grunnlagt i 2006 av Salman Khan, og organisasjonen produserer leksjoner i form av YouTube-videoer. Temaene inkluderer: matematikk, naturfag, databehandling, kunst, økonomi, prøveopplæring og universitetstimer.

Khan-akademiet ble kjent for å tilby gratis kurs og motta $ 1,5 millioner i donasjoner fra Bill Gates (les mer her).

# 3 Coursera

Trafikk: 37,2 millioner

Coursera er et av de beste online læringsnettstedene og har en modell for samarbeid med universiteter og professorer. Selskapet tilbyr kurs, spesialiseringer og online grader. Populære fag inkluderer kunst, næringsliv, informatikk, datavitenskap, fysikk, samfunnsvitenskap, språk og mer.

Mye av Courseras læring kan tas gratis, men studentene må betale for sertifiseringer og grader, som kan koste opptil $ 25.000.

# 4 edX

Trafikk: 22,4 millioner

edX ble startet i 2012 og tilbyr enorme åpne nettkurs (MOOCs) med fokus på kurs på universitetsnivå. edX er en ideell organisasjon og tilbyr gratis og betalte kurs og sertifiseringer via sin online plattform.

Partnerskoler på edX-plattformen inkluderer Harvard (grunnlegger), MIT (grunnlegger), Berkeley, Brown, Colombia, Dartmouth, McGill, University of Pennsylvania og mange flere.

# 5 Udacity

Trafikk: 16,2 millioner

Udacity driver et eLearning-nettsted som tilbyr MOOC-er og selvstendige kurs om et bredt spekter av emner, med stort fokus på informatikk. Udacity tilbyr individuelle kurs og nano-grader. Populære emner er: kunstig intelligens (AI), datavitenskap, programmering og utvikling, autonome systemer og forretningsemner.

Kurspriser varierer fra gratis til rundt $ 2000 for en nano-grad.

# 6 Lynda

Trafikk: 15,2 millioner

Lynda var en pioner innen eLearning-bransjen, grunnlagt i 1995. Nettstedet tilbyr hundrevis av kurs om et bredt spekter av emner, inkludert: programvareutvikling, design, business, webutvikling, fotografering og mer.

Lynda ble kjøpt opp av LinkedIn for 1,5 milliarder dollar i 2015.

# 7 FutureLearn

Trafikk: 4,5 millioner

FutureLearn er en online utdanning som eies av The Open University i England. Det er en Massive Open Online Course (MOOC) eLearning-plattform som samarbeider med både universiteter og fagpersoner i bransjen. Populære kurskategorier inkluderer virksomhet og ledelse, helse og psykologi, teknologi og koding og undervisning.

Plattformen tilbyr kurs, programmer og grader som spenner fra gratis til omtrent £ 15.000 GBP.

# 8 MasterClass

Trafikk: 2,5 millioner

MasterClass er en plattform der studentene blir undervist av eksperter (eller "kjendis" -instruktører) innen ulike felt. Klassene har høy produksjonsverdi og kan føles nærmere en dokumentar eller en type underholdning, sammenlignet med mer tradisjonelle kurs.

Kjendisinstruktører inkluderer: Martin Scorsese, Malcolm Gladwell, deadmau5, Steve Martin, Samuel L. Jackson, Christina Aguilera, Serena Williams, User, Wolfgang Puck og mer.

# 9 Corporate Finance Institute® (økonomi)

Trafikk: 1,6 millioner

Corporate Finance Institute® (Finance) ble grunnlagt i 2016 som et joint venture med MDA Training Inc., et britisk-basert finansiell opplæringsselskap med over 20 års erfaring med å levere analytiker- og tilknyttede opplæringsprogrammer i globale investeringsbanker. Finans kurs er basert på programmer som har blitt levert til BlackRock, Credit Suisse, HSBC, JP Morgan, Deutsche Bank, Merry Lynch, Bank of America, Citi og mer.

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, den globale standarden for karrierer som krever økonomisk modellering og analyse i Excel.

# 10 Open2Study

Trafikk: 0,7 millioner

Open2Study tilbyr både gratis og akkrediterte online kurs og støttes av Open Universities Australia (OUA). Flertallet av studentene er basert i Australia, men kurs tilbys studenter over hele verden. Kursemner inkluderer: utdanning, kunst, humaniora, naturvitenskap og næringsliv.

Finn riktig eLearning for deg online

Hvordan velge riktig online læring

Gitt de mange tilgjengelige alternativene, kan det noen ganger være overveldende når du prøver å velge riktig leverandør av online kurs. Nedenfor er et enkelt rammeverk som hjelper deg med å bestemme hvor du skal trene og utdanne det som passer best for deg personlig.

Still deg selv følgende spørsmål:

 • Hvorfor tar jeg nettkurs?
  • Jeg vil bare lære
  • Jeg trenger ferdighetstrening
  • Jeg trenger en sertifisering
  • Jeg trenger en grad
 • Hva er budsjettet mitt?
  • Null
  • $ 10- $ 100
  • $ 100 - $ 500
  • $ 500 - $ 2000
  • $ 2000 +
 • Hvor mye tid har jeg?
  • 1-10 timer
  • 10-50 timer
  • 50-100 timer
  • 100+ timer
 • Hvor fleksibel er timeplanen min?
  • Jeg trenger å lære i mitt eget tempo
  • Jeg foretrekker å følge en fast tidsplan

Basert på svarene dine på spørsmålene ovenfor, kan du begrense søket.

Beskrivelsene gitt i listen over de 10 beste eLearning-selskapene ovenfor, bør hjelpe deg med å finne riktig passform. For eksempel, hvis du ønsker å få en jobb som finansanalytiker, trenger du en sertifisering, har et budsjett på $ 500, og foretrekker å lære i ditt eget tempo, vil Finans FMVA-program passe godt. Derimot, hvis du ønsker å lære fysikk, har $ 0 budsjett og vil bruke 20 timer på å lære, så kan Khan Academy passe perfekt.

Ytterligere online læringsressurser

Takk for at du leser denne guiden til de 10 beste nettbaserte læringsnettstedene. Denne guiden ble laget uten fordommer som en nyttig ressurs for alle som ønsker å lære mer om bransjen og finne de rette kursene for dem på nettet.

Disse ytterligere ressursene vil være nyttige for å fortsette din pedagogiske reise:

 • Interaktivt karrierekart
 • Lønnsguider Kompensasjons- og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater,
 • Jobbbeskrivelser Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsfinansiering, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet
 • Intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt

Siste innlegg