CV for mal for investeringsbankvirksomhet - hva du må inkludere

Investeringsbankopptaket er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet bare fordi den ikke samsvarer med standardformatet.

Her er noen kritiske punkter å være klar over:

 • Investeringsbankopptaket må bare være på én side (jeg kan ikke understreke dette nok). Det spiller ingen rolle hvor mange praksisplasser du har gjort eller klubber du er medlem av, du må få CV-en ned på en side. Ansette ledere er opptatt og hopper ofte bare automatisk over CVer som er mer enn en side lange.
 • Formidle dine akademiske prestasjoner . Investeringsbankfolk elsker å ansette folk med høy GPA, GPA Conversion GPA er viktig for jobber hos de beste investeringsbankene, finans- og regnskapsfirmaene. Bruk vår GPA-konverteringstabell for å beregne GPA når du søker. Bulge bracket-banker og nesten alle andre investeringsbanker vil se på GPA-en din når du søker på en jobb, og du bør inkludere den i CV-en. som er på dekanlisten og ser ut til å være smarte.
 • Demonstrer relevant finanserfaring . Det er viktig å demonstrere at du har gjort en slags relevant arbeidserfaring. Hvis du klarer å få praksisplass et sted, er det ideelt. Hvis ikke, kan du sette inn noe som en stilling som offiser i en studentklubb. Uansett, sørg for å bevise at du har økonomiske modellerings- og verdsettelsesferdigheter.
 • Bevis at du er en hardarbeider ved å liste opp og beskrive CV-organisasjoner som du er en del av, på toppen av din akademiske arbeidsmengde på heltid. Bankfolk elsker å ansette folk som er sportsutøvere, har spesielle talenter og har lederstillinger.
 • Bruk vår følgebrevmal Investment Banking Cover Letter Investment bank cover letter template. Lær hvordan du skriver et følgebrev for investeringsbank (analytiker eller tilknyttet) med vår gratis guide og mal. For å hjelpe deg med å komme gjennom screeningprosessen har vi laget denne guiden for å skrive brevet ditt for en investeringsbankposisjon. for å forklare hvorfor du passer godt med banken.

CV for mal for investeringsbank

Last ned den gratis IB CV-malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Sjekkliste for CV for investeringsbank

Her er noen flere viktige tips og retningslinjer for din CV. Enten du søker om en analytiker eller en tilknyttet stilling, er disse helt kritiske å følge:

 1. Kjør stavekontroll (eller et mer avansert program som Grammarly)
 2. Få minst en annen person til å korrekturlese den
 3. Bruk en sikker skrift som Times New Roman, Arial, etc. (ikke noe gal eller for fancy)
 4. Forsikre deg om at den bare er én side lang
 5. Sett en rimelig margin (du kan maksimere plassen, men ikke gjør margen så liten at den ser dårlig ut)
 6. Optimaliser linjeavstanden for å få mer informasjon i, men som med punktet ovenfor, ikke gjør det for mye
 7. Fremhev enhver transaksjons- eller investeringsbankrelatert erfaring veldig fremtredende
 8. Hvis du ikke har relevant arbeidserfaring, kan du legge til utenomfaglige fag som involverer relevante ferdigheter som økonomisk modellering, investering, handel, case-konkurranser, etc.
 9. Demonstrer arbeidsmoralen din (via sjonglering, praksisplasser, klubber, friidrett, kunst, etc., etc.)
 10. Vis din akademiske prestasjon tydelig med GPA, større og relevante kurs.
 11. Kjør stavekontroll og korrekturlesing igjen!

Ytterligere ressurser for å lære mer

Takk for at du leser Finance-guiden og sjekklisten for å perfeksjonere CV-en for investeringsbank. Ta en titt på disse ekstra relevante ressursene nedenfor for å lære mer:

 • Investeringsbankintervju spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 • Investeringsbank følgebrev Investment Banking Cover Letter Investment bank cover letter template. Lær hvordan du skriver et følgebrev for investeringsbank (analytiker eller tilknyttet) med vår gratis guide og mal. For å hjelpe deg med å komme gjennom screeningprosessen har vi laget denne guiden for å skrive brevet ditt for en investeringsbankposisjon.
 • Aksjeforskningsintervjuer Aksjeforskningsintervju Spørsmål og svar. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette en analytiker eller tilknyttet aksjeforskning. Hvis du hadde en million dollar å investere, hva ville du gjort med det? - Fortell meg om et selskap du beundrer og hva som gjør det attraktivt. - Gi meg et lager
 • Alle karriereressurser Karrierer Søk på Finance's karriereressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy

Siste innlegg