Mock Interview Guide - Slik forbereder du deg på Mock Interviews

Et hånlig intervju speiler et faktisk jobbintervju. Det gir deg en mulighet til å vite hva du skal si og gjøre under et intervju og få tilbakemelding. Enten det er ansikt til ansikt, online eller via et webkamera, er et hånlig intervju nyttig når du vurderer svarene dine på vanlige intervjuspørsmål og vurderer andre faktorer som antrekket ditt, manerer 7 ting du ikke bør gjøre i et intervju når du når du søker på jobb, kan du tro at rekrutterere bare vurderer din utdanningsbakgrunn, arbeidserfaring og ferdigheter. Det kan være sant, men bare for den innledende fasen. Når det gjelder jobbintervjuer, må du presentere deg selv som en profesjonell som viser riktig oppførsel. , og kroppsspråk. Som ordtaket sier, "gjør øvelse mester." Å gjøre et hånlig intervju vil vise dine sterke og svake punkter og øke selvtilliten din.

Mock Interview Guide

Slik forbereder du deg på et latterlig intervju

Et hånlig intervju er et praksisintervju, men du må ta det på alvor, akkurat som du ville gjort et faktisk jobbintervju. Vurder spottintervjuet som en generalprøve. Husk følgende ting for å få øye på ditt mock-intervju:

  • Velg riktig mock-intervjuer . Det er lett å spørre en venn eller et familiemedlem, men hvis du ønsker å få objektive og ærlige tilbakemeldinger, kan det være lurt å spørre noen med erfaring i å intervjue jobbkandidater. Du kan også velge en profesjonell profesjonell Begrepet profesjonell refererer til alle som tjener penger på å utføre en aktivitet som krever et visst nivå av utdanning, dyktighet eller trening. som jobber i din bransje.
  • Velg en profesjonell setting . Du trenger et sted som simulerer miljøet til et kontor.
  • Vær tidlig . Ankom 15-30 minutter tidlig.
  • Ta med de nødvendige tingene . Ikke glem å ta med ditt CV Beste skrift for CV Som et viktig visuelt aspekt av et CV kan den valgte fonten spille en viktig rolle i å lande en persons ettertraktede jobb. Den beste fonten for et CV er en som er leselig og behagelig for leseren. Lær hvorfor Times New Roman, Arial, Calibri, er de beste skriftene du kan bruke og andre dokumenter du trenger. Ta også med en notisblokk slik at du kan ta notater fra tilbakemeldingen fra din mock-intervjuer.
  • Kle deg smart og skarp . Bruk samme type antrekk som du forventer å ha på selve intervjuet.
  • Forbered svarene dine på vanlige intervjuspørsmål, men ikke husk dem . Du vil unngå å høres ut som en robot med hermetiske svar. Husk at du gjør et intervju for ikke å ta en test, men for å delta i en samtale for å avgjøre om du er egnet for jobben.

Vanlige intervjuspørsmål

Du vet kanskje ikke de nøyaktige spørsmålene intervjueren vil stille deg, men det kan være nyttig å forberede svar på vanlige spørsmål. Spørsmålene varierer avhengig av stillingsnivå og bransje du befinner deg i, men det hjelper å øve på å svare på følgende spørsmål i det spotte intervjuet ditt:

1. "Fortell meg noe om deg selv"

Det betyr ikke at intervjueren vil vite livshistorien din. Dette er din mulighet til å forklare hvordan din pedagogiske bakgrunn, kunnskap og ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter er ferdighetene som kreves for å effektivt kommunisere, samhandle og jobbe med enkeltpersoner og grupper. De med gode mellommenneskelige ferdigheter er sterke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og blir ofte ansett for å være "gode med mennesker". passer jobben du søker om.

2. "Hva er dine sterke og svake sider?"

Når det gjelder dine sterke egenskaper, fokuser på ferdighetene dine eller prestasjonene som samsvarer med det som trengs i jobben. Når du angir dine svake egenskaper, må du dele det du har gjort for å forbedre dem.

3. "Hvor ser du deg selv om fem år?" eller ”Hva er karrieremålene dine?”

Det kan være fristende å si at du tar sikte på å klatre opp bedriftstigen og være seniorleder om fem år, men et mer tiltalende svar vil dreie seg om ferdighetene du vil utvikle eller forbedre ytterligere over den tidsrammen.

4. "Hvorfor vil du være en del av selskapet vårt?"

Det er her din forskning om organisasjonen kommer inn. Sørg for å vite litt mer om selskapet før intervjuet. Lær dens misjon og kulturen. For å svare på spørsmålet, forklar hvordan kunnskapen og ferdighetene dine passer godt til det de leter etter. Du kan også si noe om dine karriereaspirasjoner og dele hvordan du kan bidra til å nå selskapets mål.

5. "Har du spørsmål til meg?" eller ”Hvilke spørsmål har du til meg?”

Dette er din mulighet til å stille godt etterforskede spørsmål, ikke bare for å vite mer om selskapet, men også for å vise intervjueren at du gjorde leksene dine og at du virkelig er interessert i jobben.

Sammendrag

Å gjøre et hånlig intervju er en fin måte å øve på et faktisk jobbintervju. Det gir deg en ide om hva du trenger å gjøre og setter forventningene dine. Øv slik at du ser områder der du kan forbedre deg. Når det virkelige jobbintervjuet kommer, er du godt forberedt.

Flere ressurser

Takk for at du leser Finance's mock interview guide. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Guide to Top 10 Interview Questions Guide to Top 10 Interview Questions Når det gjelder å svare på vanlige intervjuspørsmål, gjør forberedelse hele forskjellen for kandidater. Denne guiden til de ti viktigste intervjuspørsmålene vil hjelpe deg med å forberede deg på et intervju ved å plassere deg i setet til intervjueren (ansettelsesleder) og hjelpe deg med å lage gode svar!
  • Spørsmål om isbryterintervju Spørsmål om isbryterintervju Intervjuer kan være vanskelig, særlig om den delen av å få intervjuet i gang utenfor å stille grunnleggende spørsmål som mest sannsynlig allerede er stilt og besvart på søknadsskjemaet. Å kjenne de beste spørsmålene om isbryterintervju å stille, gjør at intervjuobjektet kan bli mer komfortabelt og derfor føle seg friere til å kreativt og effektivt uttrykke seg
  • Spørsmål å stille intervjueren Spørsmål å stille intervjueren I et intervju er det viktig å kunne stille intervjueren gode spørsmål i tillegg til å gi gode svar. Vanligvis vil intervjueren på slutten av et intervju spørre kandidaten om de har spørsmål til dem. Denne guiden vil se på eksempler på gode spørsmål å stille intervjueren
  • Takk etter e-post til intervju Takk etter e-post til intervju Selv om det ikke er "påkrevd", anbefales det på det sterkeste å sende en takk etter e-post for intervju for å styrke interessen din for muligheten, fremheve styrkene og følge opp alt fra intervjuet. Det anbefales å sende e-posten i løpet av få timer etter intervjuet, da ansettelsesledere ofte tar sine beslutninger veldig raskt

Siste innlegg