Hvordan gjenta forrige kommando i Excel? - Oversikt, guide

Gjenta kommandoer er en viktig funksjon i Microsoft Excel mens du arbeider med et regneark. Ved å bruke Repeat the Previous Command i Excel kan du unngå å skrive og skrive inn den samme kommandoen eller formelen på hver celle på arket. Det er to måter man kan gjenta en kommando på et Excel-regneark:

  • Med en hurtigtast
  • Med gjenta kommandoen

Gjenta forrige kommando med hurtigtasten

For å gjenta forrige kommando ved hjelp av hurtigtasten, trykk og hold følgende taster sammen:

Gjenta forrige kommando

Gjenta forrige handling med gjenta kommandoen

For å gjenta den forrige handlingen ved å bruke Repeat-kommandoen, legger du til hurtigvalgalternativet på den øverste menylinjen i Excel-regnearket. Det kan gjøres som følger:

Klikk på "Tilpass verktøylinjen for hurtig tilgang" på verktøylinjen i toppmenyen i Excel-regnearket. Fra rullegardinmenyen velger du alternativet "Flere kommandoer", som illustrert nedenfor:

Hurtig tilgang verktøylinje

2. Fra listen over alternativer i kategorien "Flere kommandoer", klikk på "Gjenta" og legg den til i hurtig tilgangsverktøylinjen.

Legg til gjenta kommando

3. Når du gjør dette, vises kommandoen Gjenta på verktøylinjen for hurtigkommandoer, som du finner på verktøylinjen i toppmenyen i Excel-regnearket. Gjenta kommandoen finner du her, som illustrert nedenfor:

Gjenta kommandoen på verktøylinjen

Gjenta kommandoen kan brukes så mange ganger som nødvendig for å gjenta en tidligere handling og gjenta kommandoen som er angitt i en celle på de andre cellene.

Flere ressurser

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og utvikle kunnskapsbasen din, kan du utforske de relevante relevante ressursene nedenfor:

  • Finn og erstatt i Excel Finn og erstatt i Excel Lær hvordan du søker i Excel - denne trinnvise opplæringen lærer hvordan du finner og erstatter i Excel-regneark ved hjelp av Ctrl + F-snarvei. Excel finn og erstatt lar deg raskt søke i alle celler og formler i et regneark for alle forekomster som samsvarer med søkekriteriene. Denne guiden vil dekke hvordan du gjør det
  • Hvordan lage en graf i Excel Hvordan lage en graf i Excel? I tillegg til å jobbe med store datamengder, må økonomi og regnskapspersoner lære å lage en graf i Excel. Datavisualisering (visuell fremstilling av data i diagrammer eller grafer) er avgjørende for mange jobber.
  • Slå sammen celler i Excel Slå sammen celler i Excel Den vanligste årsaken til å slå sammen celler er formatering og sentrering av overskrifter. Denne guiden viser deg hvordan du slår sammen celler i Excel, selv om det anbefales at du ikke slår dem sammen med mindre du absolutt trenger det. Som et alternativ anbefaler vi å bruke Center Across
  • Excel Crash Course

Siste innlegg