Arknavnkode Excel - Last ned mal, formel, eksempel

I Excel Excel for nybegynnere Denne Excel for nybegynnere-guiden lærer deg alt du trenger å vite om Excel-regneark og formler for å utføre økonomisk analyse. Se på videoen og lær alt en nybegynner trenger å vite fra hva som er Excel, til hvorfor bruker vi, og hva er de viktigste hurtigtastene, funksjonene og formlene, hvis du vil vise navnet på et ark i en celle, du kan bruke en kombinasjon av formler for å vise den. Ved å bruke arknavnkoden Excel-formel kreves det å kombinere MID-, CELL- og FINN-funksjonene til en formel.

For eksempel, hvis du skriver ut en finansmodell Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene på papir eller som PDF, så kan det være lurt å vise arknavnet øverst på hver side. Du kan nå enkelt gjøre det ved å bruke denne formelen.

Arknavnkode Excel-formel

= MID (CELL (“filnavn”, A1), FINN (“]”, CELL (“filnavn”, A1)) + 1500)

(Se skjermbilder nedenfor)

Eksempel på å lage arknavnkoden Excel

Trinn 1: Skriv inn "CELL (" filnavn ", A1)". Cellefunksjonen brukes til å få hele filnavnet og banen. Denne funksjonen returnerer filnavnet til .xls arbeidsbok, inkludert arknavnet. Dette er vårt utgangspunkt, og da må vi fjerne filnavndelen og bare la arkenavnet være.

Trinn 2: Skriv "FINN ("] ", CELL (" filnavn ") + 1 500 ″. I hovedsak går formelen inn i filnavnet og finn"] "det er der arbeidsboknavnet slutter. Derfra beveger det seg over ett tegn (+1) der arknavnet begynner. Til slutt legger vi til 500 til slutten, eller et hvilket som helst tall som er større enn antall tegn et arknavn virkelig ville ha.

Gratulerer, du har nå vist navnet på et ark i Excel!

Arknavnkode Excel-mal

Skjermbilde av koden for arkenavn

Skjermbilde for arkenavnkodemal 2

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Mer utmerke utvikling

Dette har vært Finance guide til arket navnekode Excel formel. For å fortsette å lære og utvide ferdighetssett og kunnskapsbase som finansanalytiker, anbefaler vi disse ekstra ressursene på det sterkeste for å hjelpe deg med å fremme karrieren din. Noen av våre mest populære ressurser fra finans inkluderer:

  • Excel for dummies Excel for nybegynnere Denne Excel for nybegynnerveiledningen lærer deg alt du trenger å vite om Excel-regneark og formler for å utføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt en nybegynner trenger å vite fra hva som er Excel, til hvorfor bruker vi, og hva er de viktigste hurtigtastene, funksjonene og formlene
  • Indeks- og matchfunksjoner Index Match Formula Å kombinere INDEX- og MATCH-funksjoner er en kraftigere oppslagsformel enn VLOOKUP. Lær hvordan du bruker INDEX MATCH i denne Excel-opplæringen. Indeks returnerer verdien av en celle i en tabell basert på kolonne og radnummer, og Match returnerer posisjonen til en celle i en rad eller kolonne. Lær hvordan du gjør det i denne veiledningen
  • Excel-snarveiliste Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler
  • Viktige Excel-formler Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler jukseark gir deg alle de viktigste formlene for å utføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil bli en mester i Excel-analyse og ekspert på å bygge økonomiske modeller, har du kommet til rett sted.
  • Gratis online kurs

Siste innlegg