Regnskapsbyråer i Canada - Oversikt og liste over regnskapsbyråer

Utsiktene for regnskapsbyråer i Canada er veldig positive, ettersom landets regnskapsbransje forventes å registrere sterk vekst de neste årene. En voksende kanadisk økonomi, i tillegg til den økende kompleksiteten i dens regulatoriske og skattestrukturer, fortsetter å skape en enorm etterspørsel etter profesjonelle regnskapstjenester Regnskapskurs Finansregnskapskurs vil lære deg de viktigste regnskapskonseptene på nettet: lese regnskaper, regnskapsprinsipper, og økonomisk analyse. Disse gratis regnskapskursene vil lære deg hvordan du bygger en resultatregnskap, balanse og kontantstrømoppstilling, samt hvordan du analyserer i landet. I løpet av de neste fem årene forventes det faktisk at bransjeinntektene vil øke betydelig.Det økende antall kanadiske og multinasjonale selskaper som kommer inn på hjemmemarkedet gir flere muligheter for regnskap og finansielle tjenester.

topp regnskapsbyråer i Canada

De største regnskapsbyråene i Canada

Det er vanskelig å gi en omfattende liste over de 10 beste regnskapsbyråene i Canada fordi regnskapsbyråer i forskjellige provinser og byer viser forskjellige styrker og svakheter.

De fire store tilstedeværelsen i Canada

I likhet med alle andre land eller steder er Big Four Big 4-rådgivningsfirmaene Big 4-rådgivningsfirmaene nøkkelaktørene i den offentlige regnskapsbransjen. Big 4-rådgivningsfirmaene er KMPG, Deloitte, PwC og EY. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som regnskap, ledelseskonsulent, beskatning, risikovurdering og revisjon. Lær om tjenestene til de fire store og deres regnskapsbyråer har en majoritetsandel av markedet. The Big Four er kjent for å revidere store teleselskaper, banker, olje- og gassfirmaer og store gruvevirksomheter.

De fire store består av KPMG, PwC, Deloitte og Ernst & Young.

I tillegg til revisjonspraksis, administrerer de fire store også rådgivningsoppdrag, rådgivning og amerikanske selskapsskattavdelinger for både amerikanske og kanadiske selskaper som ønsker å trenge inn i hverandres marked. Hvert Big Four-firmaets oppdrag, verdier og strategier er generelt de samme globalt.

Fremhevede Boutique-regnskapsbyråer i Canada

MNP LLP

MNP går tilbake til 1945 da Winnipeg-baserte Laird, Sprague & Co startet sin virksomhet i Brandon, Manitoba. Ron Meyers kjøpte full eierandel i selskapet i 1958 og omdøpte firmaet Meyers Dickens Norris Penny & Co. (MDNP) i 1969. I 1996 skjedde en annen fusjon for å omdøpe firmaet som MNP. Calgary, Alberta-baserte MNP er et av de største regnskaps- og forretningsrådgivningsfirmaene i Canada, med over 4000 ansatte og kontorer over hele landet.

Smythe LLP

Smythe LLP ble grunnlagt i 1980 av seks gründere og fokuserer på å være et samfunnsansvarlig firma som er dedikert til å levere eksemplarisk regnskap, forsikring, beskatning og forretningsrådgivning i tide. Et medlemsfirma i Allinial Global, Smythe, er tilknyttet firmaer over hele verden. Smythe betjener kunder i alle størrelser, både private og offentlige, og kan skryte av spesialisert bransjekunnskap innen teknologi, eiendom og konstruksjon, ideelle selskaper og gruvedrift.

Manning Elliott LLP

Manning Elliott ble grunnlagt i 1952 og består nå av over 150 autoriserte profesjonelle regnskapsførere og forretningsrådgivere med flere års erfaring i å jobbe med små og mellomstore bedrifter. Manning Elliott regnes som et av de mest respekterte og progressive mellomstore regnskapsfirmaene i British Columbia. Firmaet setter høyt pris på en nært sammenslått bedriftskultur som ikke bare vektlegger arbeid av høy kvalitet, men også moro i arbeidsmiljøet.

Dale Matheson Carr-Hilton LaBonte (DMCL)

DMCL LLP er et uavhengig medlemsfirma i Moore Stephens Nord-Amerika. Med kontorer i Vancouver, Surrey og Port Coquitlam, er DMCL et av de største uavhengige regnskapsbyråene i Canada. Enten det er forsikring, rådgivning og regnskap eller skattetjenester, opererer firmaet under en klientsentrert tilnærming for å hjelpe kundene med å nå sine mål.

Davidson & Company LLP

Et relativt nytt, men likevel betydelig voksende firma, Davidson & Company tilbyr revisjon, verdipapirer og forretnings- og personlige regnskapstjenester. Thr firmas motto er "Stor nok til å vite, men likevel liten nok til å bry seg." Den tror fullstendig at hele opplevelsen begynner og slutter med kunder og strever for å levere en klar plan som muliggjør åpen og ærlig kommunikasjon, dyrker dyp forståelse og lover kontinuerlig involvering.

Wolrige Mahon LLP

Alan Wolrige og Ken Mahon delte en visjon og opprettet et regnskapsfirma som skulle tilby et komplett utvalg av tjenester til lokale virksomheter. Wolrige Mahon LLP er i dag et uavhengig medlem av Baker Tilly International, et nettverk av uavhengige regnskaps- og forretningsrådgivningsfirmaer over hele verden.

Wolrige Mahons firma-motto er "Vi kartlegger vår egen kurs i henhold til vår egen visjon og våre kunders." Det er et av de største regnskapsbyråene i Metro Vancouver-området, og tilbyr tjenester innen revisjon og regnskap, beskatning, verdivurderinger, søksmålsstøtte, bedriftsøkonomi, informasjonsteknologi og omstilling.

Relatert informasjon

Takk for at du leser Finance-guiden til regnskapsbyråer i Canada. For å lære mer, se følgende ressurser.

  • Big Four Advisory - Firms Big 4 Advisory Firms De Big 4 rådgivningsfirmaene er nøkkelaktørene i den offentlige regnskapsbransjen. Big 4-rådgivningsfirmaene er KMPG, Deloitte, PwC og EY. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som regnskap, ledelseskonsulent, beskatning, risikovurdering og revisjon. Lær om tjenestene til de fire store og deres
  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bak regnskap - årsakene til at transaksjoner rapporteres på visse måter. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hovedprinsippene bak Financial Accounting Theory
  • Finansregnskap Jobbtitler Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet
  • Regnskap for inntektsskatt Regnskap for inntektsskatt Inntektsskatt og regnskap er et nøkkelområde for bedriftsfinansiering. Å ha en konseptuell forståelse av regnskap for inntektsskatt gjør at et selskap kan opprettholde økonomisk fleksibilitet. Skatt er et intrikat felt å navigere i og forvirrer ofte selv de dyktigste finansanalytikerne.

Siste innlegg