Banker i Den Dominikanske republikk - Oversikt over topp 10 banker

Det er 17 forskjellige finansinstitusjoner og banker i Den Dominikanske republikk (DR). De inkluderer forretningsbanker, kredittbanker, statseide banker og sparing- og låninstitusjoner. Banco Central de la República Dominicana (BCRD) er ansvarlig for å regulere det monetære systemet og bankene i Den Dominikanske republikk. BCRD ble etablert i 1947 og styres av penge- og finansloven.

Banker i Den Dominikanske republikk (DR)

Fra en B1-rating oppgraderte Moody's Investors Service nylig den langsiktige utsteder- og gjeldsrangeringen til Den Dominikanske republikk til Ba3. Utsiktene endret seg også fra positive til stabile. Rangeringsbyrået tilskriver de forbedrede utsiktene til landets fortsatte sterke vekst og en nedgang i finansunderskuddet.

For alle som vurderer en bankkarriere i Den dominikanske republikk, er denne listen over de beste bankene i Den Dominikanske republikk en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se vår liste over finansinstitusjoner Bedriftslister over hovedaktørene i bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

De beste bankene i Den Dominikanske republikk inkluderer:

BanReservas

Når det gjelder eiendeler, er BanReservas den største av bankene i Den Dominikanske republikk. Banken ble grunnlagt i 1941 og tilbyr personlige og forretningsmessige bankløsninger. I 2016 utnevnte finansmagasinene Latin Finance, World Finance og The Banker BanReservas til årets Dominikanske bank. I 2017 anerkjente finansmagasinet Euromoney BanReservas som den beste banken i Den dominikanske republikk.

Banco Populær Dominicano

Etablert i 1963, tilbyr Banco Popular Dominicano (BPD) en rekke økonomiske løsninger, inkludert sparing, sjekk, lån, forsikring og investeringer til over to millioner kunder. Det tilbyr personlig ulykke og livsforsikring gjennom sine bancassurance-tjenester. Med hovedkontor i Santo Domingo, driver det det største nettverket av bankene i Den Dominikanske republikk, med mer enn 200 filialer.

Banco BHD Leon

En av de største bankene i Den Dominikanske republikk er Banco BHD Leon, som ble etablert i 1972. Banken har en markedsandel på 19% og tilbyr en rekke bankprodukter gjennom mer enn 133 filialer og over 545 minibanker over hele landet.

Banco BHD Leon betjener over 980 000 kunder og spesialiserer seg i ulike segmenter, inkludert enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter og selskaper, samt offentlige avdelinger. I 2013 anerkjente American Chamber of Commerce Banco BHD Leon med en Social Responsibility Award.

Banco Dominicano del Progreso

Banco Dominicano del Progreso tilbyr finansielle tjenester som spesialiserer seg i personlig bankvirksomhet, så vel som i mellomstore virksomheter og bedriftsbanker. Banken fører tilsyn med et nettverk av 57 filialer og 169 minibanker over hele landet. Den driver også en nettbankplattform og et 24/7 kontaktsenter i verdensklasse.

I 1974 ble banken stiftet under navnet Banco de Boston Dominicano SA som et datterselskap av First National Bank of Boston. Navnet Banco Dominicano del Progreso ble vedtatt i 1984.

Banco Santa Cruz

Banco Santa Cruz ble etablert i 1983 under navnet Inversiones Santa Cruz, SA., Med det formål å fremme agroindustriell utvikling og handel. Banken tilbyr en omfattende portefølje av finansielle produkter og tjenester til over 140 000 kunder i Den Dominikanske republikk.

Banco BDI

Banco BDI ble etablert i 1974 og fikk fullmakt til å operere av Monetary Board. Fra 1975 til 1987 spilte den en viktig rolle i å mobilisere ressurser for agro-business og industrisektoren i Den Dominikanske republikk. I 1988 utvidet det sine tjenester til privat- og bedriftsbank.

Tidligere kjent som Banco de Desarrollo Industrial, vedtok den sitt nåværende navn i 2001. Banken tilbyr innskudd, sjekk, forbruksfinansiering og internettbanktjenester. Hovedkontoret er i Santo Domingo, og det har for tiden 258 personer.

Banco Vimenca

Banco Múltiple Vimenca SA ble grunnlagt i 2002 og tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester. Banken opererer under styring av pengeloven og finansloven. Den opererer som en del av Empresas Vimenca-gruppen og overvåker sju kontorer i landet - fem i Santo Domingo og to filialer i Santiago og Bávaro, og setter den blant de minste bankene i Den Dominikanske republikk.

Scotiabank República Dominicana

Scotiabank República Dominicana ble etablert i 1920 og tilbyr personlige og bedriftsbankprodukter og -tjenester, med fokus på små og mellomstore selskaper og selskaper i landet. Den private finansinstitusjonen opererer som et datterselskap av Scotiabank Group og forvalter et nettverk med 74 filialer og 20 salgssteder.

Citi Dominikanske republikk

Den internasjonale finanskonsernet Citibank startet sin virksomhet i Den Dominikanske republikk for mer enn 50 år siden. Citi Dominikanske republikk tilbyr et bredt spekter av bankprodukter og tjenester til enkeltpersoner, lokale og multinasjonale selskaper og finansinstitusjoner. Det satte et preg i landet ved å tilby Trade Finance & Services og gjeldsutstedelsesprogrammer.

Citi Dominikanske republikk er også kjent for sine initiativer for samfunnsutvikling, for eksempel finansiering av grunnleggende utdanning og mikrofinansieringsprosjekter. Det ble anerkjent av ledende publikasjoner som den beste bedrifts / institusjonelle internettbanken og også for beste bankytelse. Det har blitt rangert på listen over de 25 beste selskapene i landet.

Banco Unión

Banco Unión ble etablert i 2008 med sikte på å levere finansielle produkter til innvandrere og revolusjonere betalingen av pengeoverføringer i Den Dominikanske republikk. Det fører tilsyn med et av de største betalingsnettverkene i landet, og opererer gjennom et nettverk av korrespondenter i USA, Latin-Amerika, Spania og andre europeiske land.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart…. For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært en guide til de beste bankene i Den Dominikanske republikk (DR). For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppbanker i USA Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter gjennomføringen av Federal Reserve Act i 1913
  • Topp 100 investeringsbanker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg