Kurs etter BCom - Hva skal jeg gjøre etter eksamen?

Gratulerer, etter fire harde års arbeid er du endelig ferdig med B.Com! Hva nå? Vi har skissert de vanligste kursene etter BCom for å sette deg på rett spor for karrieren din.

La oss ta en titt på de vanligste karriereveiene for videre studier etter B.Com (i noen tilfeller forutsatt at du også har jobbet i en heltidsjobb i noen år).

Kurs etter BCom

Mest populære kurs etter BCom:

Master of Business Administration (MBA)

MBA er en svært ettertraktet grad, med over 250.000 mennesker som sitter på GMAT-eksamen hvert år (som kreves for opptak på de fleste skoler).

Fordeler: Hvis du går på en god skole (som Harvard eller Wheaton), kan en MBA bære mye vekt. Det er mye nettverk i å skaffe seg en MBA, så hvis du gjør det i riktig by, så kan det virkelig hjelpe deg i jobbsøket. Til slutt er MBA veldig bred og godt avrundet, så du vil lære mye om generell ledelse. Det er en fin måte å komme inn på karrierer som investeringsbank Investment Banking Investment banking er divisjonen av en bank eller finansinstitusjon som betjener regjeringer, selskaper og institusjoner ved å tilby rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellomledd og private equity Private Equity Karriereprofil Private equity analytikere og tilknyttede selskaper utfører lignende arbeid som i investment banking. Jobben inkluderer økonomisk modellering, verdivurdering,lange timer og høy lønn. Private equity (PE) er en vanlig karriereutvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om å "oppgradere" til kjøpesiden,.

For mer informasjon om karrierer i IB, se vår guide om hvordan du får jobb i investeringsbank Hvordan får jeg jobb i investeringsbank? Denne veiledningen vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved hjelp av de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter.

Ulemper : Det kan være veldig dyrt, og hvis du ikke går på en toppskole, vil du bli klumpet inn med millioner av andre som har en utvannet grad. Du kan ikke ta en MBA rett etter endt utdanning fra B.Com; du trenger vanligvis 2-3 års arbeidserfaring.

Chartered Financial Analyst®

Å bli CFA®-charterholder er også en populær vei for flere kurs etter BCom. Over 180 000 mennesker går på CFA®-eksamenene hvert år rundt om i verden, men bestått gjennom alle tre eksamenene er veldig lave.

Fordeler : Dette er en flott vei for noen som ønsker å bli finansanalytiker Guide til å bli finansanalytiker Hvordan bli finansanalytiker. Følg Finance-guiden om nettverk, CV, intervjuer, økonomiske modelleringsferdigheter og mer. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli finansanalytikere gjennom årene og vet nøyaktig hva som skal til. . Programmet er en høyt ansett betegnelse og har mye prestisje. MBA-programmer varierer etter skole, men alle charterholdere er like. Programmet er også mye billigere enn MBA.

Ulemper : Pass-rate er veldig lav, det tar ofte mer enn tre år å fullføre, og det er veldig spesielt fokusert på porteføljeforvaltning Porteføljestyring Karriere Profil Porteføljeforvaltning administrerer investeringer og eiendeler for kunder, som inkluderer pensjonsfond, banker, hedgefond. , familiekontorer. Porteføljeforvalteren er ansvarlig for å opprettholde riktig aktivasammensetning og investeringsstrategi som passer kundens behov. Lønn, ferdigheter, noe som er bra hvis du ønsker å ha en jobb som statsminister eller jobbe med aksjeforskning. Vi dekker analytikerlønn, stillingsbeskrivelse, inngangspunkter i bransjen og mulige karriereveier. .

Mer informasjon: sammenlign CFA®-legitimasjonen og MBA-graden CFA® vs MBA CFA vs MBA. Hvilken er bedre for en karriere innen bedriftsfinansiering? Det er mange fordeler og ulemper ved å gjøre en CFA eller MBA, avhengig av karriereveien din. Begge er svært ettertraktede, og begge har en lang liste med vellykkede alumner. Det er imidlertid noen veldig viktige forskjeller å vurdere, avhengig av dine karrieremål.

Sertifisert regnskapsfører (CPA)

Den nøyaktige betegnelsen varierer fra land til land, men i USA er CPA gullstandarden for regnskapsbetegnelser. Dette er en populær vei for å fortsette utviklingen din etter en BCom med flere kurs.

Fordeler : Høyt ansett internasjonalt og åpner de fleste karrieremulighetene for regnskap og til slutt CFO-stillinger. Vanligvis betalt av arbeidsgiveren din.

Ulemper : Mange studier, og du må være ansatt i et regnskapsfirma Regnskap Offentlige regnskapsbyråer består av regnskapsførere hvis jobb er å betjene virksomheter, enkeltpersoner, myndigheter og ideelle organisasjoner ved å utarbeide regnskap, skatt for å tjene din betegnelse.

Mer informasjon: sammenlign CPA- og CFA®-legitimasjonen CPA vs CFA® Når du vurderer en karriere innen bedriftsfinansiering eller kapitalmarkedene, vil du ofte høre folk spør: "Skal jeg få en CPA eller CFA?" og "Hvilken er bedre?". I denne artikkelen vil vi skissere likhetene og forskjellene mellom CPA og CFA-betegnelser og prøve å styre deg i riktig retning om.

Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ®

Hos Finance er vårt oppdrag å hjelpe deg med å fremme karrieren din med relevante kurs og sertifiseringer som ikke krever at du går tilbake til skolen på heltid eller tar opp studentgjeld.

Det beste stedet å starte er å utforske vår FMVA-programside FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, slik at du kan finne ut hvilken vei innen bedriftsøkonomi som passer for deg.

Derfra tilbyr vi et bredere utvalg av ferdighetsbaserte kurs som lærer deg nøyaktig hva du trenger for jobbopplæringen etter BCom.

Våre mest populære kurs inkluderer:

  • Excel Crash Course (gratis)
  • Grunnleggende om regnskap (gratis)
  • Å bygge en finansiell modell
  • Avansert økonomisk modellering

Sammenlign flere betegnelser

Nedenfor er en oversiktstabell for enkel sammenligning av flere betegnelser.

CFA® CPA® CAIA® CFP® FRM® FMVA®
Antall nivåer 3 1 2 2 2 1
Kostnader $ 4000 til $ 5000 $ 1000 til $ 3000 $ 3000 $ 2000 $ 1500 $ 497
Eksamen bestått rate 30-50% 40-50% 70% 67% 40-50% 70%
Innholdsfokus Porteføljestyring, investeringer Økonomisk rapportering, revisjon Real eiendeler, alternative investeringer Finansiell planlegging Finansiell risikostyring Økonomisk modellering, verdsettelse
Karrieresøknad Altomfattende Regnskap og finans Kapitalforvaltning Detaljhandel og formuesforvaltning Risikostyring Altomfattende
Studietid (timer) 300-350 per eksamen Varierer 200 per eksamen Varierer 200-300 per eksamen 120-200 totalt
Fullføringstid 3-5 år 2,5 - 5 år 1-2 år 4 år <1 år <1 år
Arbeidserfaring 4 år 1 år 1 år 3 år 2 år Ingen

Flere karriereressurser

Vi håper dette har vært en nyttig guide til de vanligste kursene etter BCom. For mer nyttige ressurser for å fremme karrieren din anbefaler vi på det sterkeste:

  • Interaktivt karrierekart
  • Jobbbeskrivelser Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsfinansiering, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet
  • Fortsett og følgebrev Fortsett Følg bransjens retningslinjer og beste praksis når du sender inn følgebrevet og CV til en bedriftsfinansieringsjobb. Last ned CV og følgebrevmaler for å bli klargjort for jobbsøknaden din. Disse CV-ene er designet for å gi deg det beste bildet av å bli valgt til et intervju
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg