Beta Calculator Template - Last ned gratis Excel-mal

Denne betakalkulatoren lar deg måle volatiliteten i avkastningen til en enkelt aksje i forhold til hele markedet.

Nedenfor er et skjermbilde av beta-kalkulatoren:

Skjermbilde av Beta Calculator

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Beta (β) til en investeringssikkerhet (dvs. en aksje) er et mål på dens avkastningsvolatilitet i forhold til hele markedet. Den brukes som et mål på risiko og er en integrert del av Capital Asset Pricing Model (CAPM Capital Asset Pricing Model (CAPM) Capital Asset Pricing Model (CAPM) er en modell som beskriver sammenhengen mellom forventet avkastning og risiko for en CAPM-formelen viser at avkastningen til et verdipapir er lik den risikofrie avkastningen pluss en risikopremie, basert på betaen til sikkerheten. Et selskap med høyere beta har større risiko og også større forventet avkastning.

Følg disse trinnene for å beregne β i Excel:

  1. Få de ukentlige prisene på aksjen
  2. Få de ukentlige prisene på markedsindeksen (dvs. S&P 500 Index)
  3. Beregn den ukentlige avkastningen av aksjen
  4. Beregn den ukentlige avkastningen av markedsindeksen
  5. Bruk Slope-funksjonen og velg den ukentlige avkastningen av markedet og aksjen - hver som sin egen serie
  6. Utgangen fra Slope-funksjonen er β

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg