Fotballbanekart Excel-mal - Last ned og videoinstruksjoner

Et fotballbanediagram brukes til å oppsummere en rekke verdier for en virksomhet, basert på forskjellige verdsettelsesmetoder. Verdsettelsesmetoder Når en verdsetter et selskap som en fortsatt drift, er det tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, gearede oppkjøp og finans. Denne guiden inneholder en gratis fotballmal som kan lastes ned på slutten av siden. Hensikten med diagrammet er å vise hvor mye en kjøper kan være villig til å betale for en bedrift, enten å anskaffe det hele, en del av det eller til og med en enkelt andel (avhengig av publikum).

eksempel på fotballbanekart

Hvorfor kalles det en verdsettelsesfotballbane?

Diagrammet kalles dette fordi stolpene ser ut som yardlinjer på en faktisk fotballbane, og derav navnet. Grafen brukes også ofte i investeringsbank Investment Investment Banking er divisjon av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby forsikringstjenester (kapitalinnsamling) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellomledd, og bankfolk liker sportsanalogier.

Hvorfor bruke et fotballbanekart?

Årsaken til at de brukes er å visuelt vise hva verdiområdet for virksomheten er og se hvor et gjennomsnitt, en verdivurdering ligger i forhold til flere alternativer. Det er vanlig å se disse diagrammene i en investeringsbank-pitchbok Investment Pitch Deck Template Denne gratis pitch-dekkmalen er basert på hundrevis av investorpresentasjoner jeg har sett. Last ned gratis malen for å bygge ditt investor pitch deck. Denne PPT-malen kan brukes til å lage din egen tonehøyde for å skaffe kapital eller presentere investorer for å fortelle historien din. eller egenkapitalundersøkelsesrapport, som oppsummerer de ulike verdsettelsesmetodene Verdsettelsesmetoder Når en verdsetter et selskap som en fortsatt drift, er det tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning,private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, utnyttede oppkjøp og finansiering som ble brukt.

Utvalget av verdsettelsesmetoder inkluderer vanligvis:

 • Sammenlignbar selskapsanalyse Sammenlignbar selskapsanalyse Hvordan utføre sammenlignbar selskapsanalyse. Denne guiden viser deg trinn for trinn hvordan du bygger sammenlignbare selskapsanalyser ("Comps"), inkluderer en gratis mal og mange eksempler. Comps er en relativ verdsettelsesmetodikk som ser på forholdstall for lignende offentlige selskaper og bruker dem til å utlede verdien av en annen virksomhet
 • Presedent Transactions Precedent Transaction Analysis Precedent transaksjonsanalyse er en metode for verdsettelse av selskaper der tidligere M & A-transaksjoner brukes til å verdsette en sammenlignbar virksomhet i dag. Vanligvis referert til som "presedenser", denne verdsettelsesmetoden brukes til å verdsette en hel virksomhet som en del av en fusjon / oppkjøp som vanligvis utarbeides av analytikere.
 • DCF-analyse DCF-modellopplæring Gratis guide En DCF-modell er en bestemt type finansmodell som brukes til å verdsette en virksomhet. Modellen er rett og slett en prognose for et selskaps unlevered gratis kontantstrøm
 • Nylige høye og lave aksjepriser

Hvordan lager du et verdsettelsesfotballbanetabell?

Fotballbaner er enkle å lage i Excel ved hjelp av aksjediagrammet.

Her er trinnene for hvordan du lager et fotballbanediagram i Excel:

 1. Lag en tabell i Excel med verdiområdet
 2. Sett inn en aksjekartstype kalt Open-Low-High-Close
 3. Sett åpen og lav verdier som de samme
 4. Still inn verdiene Høy og Lukk som de samme

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Skjermbilde av mal for fotballplanmal

Verdivurderingsfotballfeltdiagram - Excel-videoveiledning

Nedenfor er en videoopplæring om hvordan du bruker et aksjediagram i Excel for å lage et verdsettelsesfotballbanetabell. Dette er en av leksjonene på vårt Business Valuation Modelling Course.

Flere bedriftsøkonomiske ressurser

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, utviklet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker.

Med det i tankene, Finance enorme bibliotek med ressurser for å hjelpe deg underveis. Her er noen nyttige vi tror du vil finne verdifulle:

 • Hvordan få jobb i investeringsbank Hvordan få jobb i investeringsbank? Denne guiden vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved å bruke de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter
 • Investeringsbankintervju spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 • Excel-formler og funksjoner Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler-jukseark gir deg de viktigste formlene for å utføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil bli en mester i Excel-analyse og ekspert på å bygge økonomiske modeller, har du kommet til rett sted.
 • Lister over investeringsbanker Karriere Søk på Finance karriere ressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy

Siste innlegg