Hvordan skrive et jobbtilbudbrev - Retningslinjer og maler

Et jobbtilbudbrev eller ansettelsesbrev er utformet for å formelt tilby en jobb til en kandidat. Det gir en introduksjon av stillingen, selskapet og andre relevante stillingsdetaljer, inkludert startdato, kompensasjon Kompensasjonskompensasjon og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater, , fordeler og arbeidstid, som vil hjelpe kandidaten med å bestemme om han vil akseptere jobbtilbudet.

Jobbtilbudsbrev

Når skal du sende et jobbtilbudbrev? Mens noen selskaper ansetter på stedet, tar andre litt tid før de tar en beslutning. Jobbbrevet sendes vanligvis etter utvidelse av et muntlig tilbud til kandidaten som har bestått bakgrunnssjekken Medarbeidernes bakgrunnskontroll Medarbeidernes bakgrunnskontroll refererer til en gjennomgang av en persons tidligere journaler for å utarbeide deres kriminelle, økonomiske og kommersielle journaler. Bakgrunnskontroll er, bevis på ansettelsesberettigelse, referansesjekk Profesjonelle referanser Profesjonelle referanser er personer som kan garantere for dine kvalifikasjoner for en jobb basert på deres innsikt i din arbeidsmoral, ferdigheter, styrker og prestasjoner. Vanligvis er en profesjonell referanse en tidligere arbeidsgiver, klient, kollega, lærer, veileder, etc., etc.

Når du har funnet din toppkandidat, må du handle raskt for å få ham / henne ut av arbeidsmarkedet Arbeidsmarked Arbeidsmarkedet er stedet der tilbudet og etterspørselen etter jobber møtes, med arbeidstakere eller arbeidskraft som gir tjenestene som krever arbeidsgivere. Arbeidstakeren kan være alle som ønsker å tilby sine tjenester for kompensasjon mens arbeidsgiveren kan være en enhet eller en organisasjon, og å sende jobben din vil hjelpe deg med å gjøre det. Husk at toppkandidater mest sannsynlig vil få flere selskaper som vil ansette dem, så det er viktig å gi et solid tilbud med en gang.

Retningslinjer for skriving av et jobbtilbud

Her er de forskjellige elementene som skal inkluderes i jobbtilbudet ditt. Det er ikke noe standardformat, så du kan velge å omorganisere detaljene avhengig av selskap og stilling:

 • Firmalogo - Sørg for å bruke det offisielle brevpapiret med firmalogoen. Det gjør brevet ditt profesjonelt og legitimt, og oppfordrer kandidaten til å lese det grundig.
 • Dato og kontaktinformasjon - Inkluder datoen, samt fullt navn og fullstendig adresse på kandidaten.
 • Åpningslinje - Du kan gjøre hilsen eller åpningslinje formell eller uformell, avhengig av bedriftskulturen. Start med "Kjære [kandidatens navn]", og gi ham / henne en jobb på en positiv tone som "Vi er glade for å kunne tilby deg en stilling i [Firmanavn]!"
 • Spesifikke detaljer om jobben - Delen inkluderer stillingstittelen, forventet startdato, ansettelsesstatus (heltid eller deltid), kontoradresse, navn på veileder eller leder, og plikter og ansvar.
 • Lønn - Forklar hvor mye kandidaten vil tjene per år, måned eller time, hvor ofte vil han / hun få betalt, og betalingsmåte. Hvis det er aktuelt, kan du også dele bonus- eller provisjonsstrukturer.
 • Fordeler - Gi et sammendrag av viktige selskapets fordeler, for eksempel forsikring, betalt fri, 401 (k) plan, fleksible arbeidstimer og alternativer for fjernkontroll eller arbeid hjemmefra.
 • At-will status - Det betyr at selskapet og dets ansatte kan si opp ansettelsen uansett grunn og til enhver tid. Det kan være lurt å søke juridisk veiledning når du diskuterer status som vilje for å unngå problemer senere.
 • Utløpsdato - Det er opp til deg om du vil inkludere en utløpsdato eller ikke. Hvis du foretrekker å gi kandidaten en frist når du vurderer jobbtilbudet ditt, må du gjøre det minst en uke. Ved å gi en tidsfrist kan du finne andre potensielle kunder med en gang i tilfelle din foretrukne kandidat takker nei til tilbudet ditt.
 • Avsluttende linje - Ta med detaljer om hvordan kandidaten kan nå deg i tilfelle han / hun har spørsmål om jobbtilbudet.

Jobbtilbud brevmaler

Her er noen maler som kan hjelpe deg med å skrive jobbtilbudet ditt:

Formell jobbtilbud brevmal

[Firmalogo]

MM / DD / ÅÅÅÅ

Kandidatens fulle navn

Kandidatens fullstendige adresse

Kjære [kandidatens navn],

Vi er glade for å kunne tilby deg stillingen som [Jobbtittel] på [Firmanavn]!

Vi tror at din kunnskap, ferdigheter og erfaring er en utmerket kamp for stillingen [Heltid eller deltid] [Jobbtittel]. I denne rollen vil du bli forventet å [diskutere plikter og ansvar]. Du starter på [startdato] og rapporterer direkte til [Veileders navn] på [Kontoradresse]. Det forventes at du jobber fra [arbeidstid og ukedager].

For denne stillingen er startlønnen [beløp] som vil bli utbetalt på [månedlig, ukentlig osv.] Basis gjennom [sjekk, bankinnskudd osv.]. Den første lønnsperioden vil være på [dato]. Bortsett fra lønnen, tilbyr vi viktige fordeler som [forsikring, betalt fri osv.]. Ytelsespakken vil bli forklart mer detaljert under ansattes orientering.

Din ansettelse med [Firmanavn] vil ha en vilje-status. Det betyr at du og selskapet kan si opp ansettelsen uansett grunn og når som helst.

Hvis du godtar jobbtilbudet hans, kan du signere og returnere dette brevet innen [utløpsdato].

Hvis du har spørsmål, kan du ringe meg på [telefonnummer] eller sende en e-post på [e-postadresse]. Vi er glade for å ha deg med på teamet vårt, og vi gleder oss til å samarbeide med deg!

Med vennlig hilsen,

[Din signatur]

[Ditt fulle navn]

[Din arbeidstittel]

Uformell jobbtilbud brevmal

Kjære [kandidatens navn],

Vi er glade for å tilby deg stillingen som [Jobbtittel] på [Firmanavn]!

Etter flere intervjuer med forskjellige kandidater, tror vi at du er den beste for stillingen.

[Firmanavn] tilbyr deg en [heltid eller deltid] rolle som [Jobbtittel]. Du starter på [startdato] og rapporterer direkte til [Veileders navn] på [Kontoradresse]. Det forventes at du jobber fra [arbeidstid og ukedager].

Du vil motta en startlønn på [beløp] per [år, måned osv.] Gjennom [sjekk, bankinnskudd osv.] Startende [dato for første betalingsperiode]. Bortsett fra lønnen, vil du motta viktige fordeler inkludert [forsikring, betalt fri osv.]. Ytelsespakken vil bli forklart mer detaljert under ansattes orientering.

Hvis du har spørsmål, kan du ringe meg på [telefonnummer] eller sende en e-post på [e-postadresse].

Vi er glade for å ha deg med på teamet vårt, og vi gleder oss til å samarbeide med deg!

Vennlig hilsen,

[Ditt fulle navn]

[Din arbeidstittel]

[Dato]

Tilleggsressurser

Takk for at du har lest Finance-guiden til hvordan du skriver et jobbtilbud. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

 • Arbeidsverifiseringsbrev Arbeidsverifiseringsbrev Et ansettelsesverifiseringsbrev er et brev som fungerer som bevis på at en ansatt for tiden er ansatt i et bestemt selskap eller tidligere var ansatt i et selskap. Brevet brukes ofte for å vitne om en ansattes erfaring i et bestemt felt
 • Ikke-konkurrerende avtale Ikke-konkurrerende avtaler En avtale om ikke-konkurranse er en pakt mellom en arbeidsgiver og arbeidstaker som hindrer arbeidstakeren i å bruke informasjon som er lært under ansettelsen.
 • Takk etter e-post til intervju Takk etter e-post til intervju Selv om det ikke er "påkrevd", anbefales det på det sterkeste å sende en takk etter e-post for intervju for å styrke interessen din for muligheten, fremheve styrkene og følge opp alt fra intervjuet. Det anbefales å sende e-posten i løpet av få timer etter intervjuet, da ansettelsesledere ofte tar sine beslutninger veldig raskt
 • Når skal man bruke "Til hvem det kan bekymre seg" Når å bruke "Til hvem det kan bekymre seg" Selv om uttrykket "Til hvem det kan bekymre seg" var en populær innledende hilsen på den tradisjonelle arbeidsplassen, har begrepet siden blitt utdatert i moderne omgivelser. . Fremveksten av nye kommunikasjonstrender som internett og online adressebøker har gjort det lettere å finne det spesifikke navnet

Siste innlegg