Banker i Indonesia - Oversikt og guide til de beste bankene i Indonesia

Bank Indonesia (BI) er sentralbanken i Indonesia. BI ble etablert i juli 1953 og overvåker driften av banker i Indonesia. Hovedfunksjonene til landets sentralbank inkluderer:

  • Formulering og gjennomføring av pengepolitikk
  • Regulering og sikring av et jevnt betalingssystem
  • Sikre finansiell stabilitet i landet

Banker i Indonesia

Utsiktene til Moody's for Indonesias banksystem er positive. Kredittvurderingsbyrået mener at banker i Indonesia vil se forbedringer i aktivakvaliteten og driftsmiljøet, samt i regjeringens kapasitet til å utvide støtten når det er nødvendig.

For alle som vurderer en bankkarriere i Indonesia, er denne listen over de beste bankene i Indonesia en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se hele listen vår over finansinstitusjoner Bedriftslister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

De beste bankene i Indonesia er:

Bank Mandiri

Bank Mandiri ble etablert i 1988 og er den største av bankene i Indonesia når det gjelder eiendeler, lån og innskudd. Banken tilbyr ulike finansielle produkter og tjenester til enkeltpersoner og bedriftskunder. Den administrerer 2631 filialer, 17 766 minibanker og 2312 mikronettverk.

Banken har hovedkontor i Jakarta og sysselsetter rundt 38 000 ansatte og fører tilsyn med seks store datterselskaper: Bank Syariah Mandiri, Mandiri Sekuritas, Mandiri Tunas Finance, AXA Mandiri Financial Services, Bank Sinar Harapan Bali og Mandiri AXA General Insurance.

Per 2016 var bankens totale eiendeler 75,46 milliarder dollar og nettoresultatet 1 milliard dollar.

Bank Rakyat (BRI)

Bank Rakyat ble grunnlagt i 1968 og spesialiserer seg på lån i liten skala og mikrofinansiering. Basert i Jakarta, har banken rundt 99 333 ansatte og betjener også det asiatiske og amerikanske markedet.

Bank Rakyat tilbyr Shariah-kompatible banktjenester gjennom datterselskapet PT Bank BRISyariah. Bankens øvrige datterselskaper inkluderer PT Bank Rakyat Indonesia Agroniaga Tbk og BRI Remittance Co Ltd, som tilbyr pengeoverføringstjenester.

Fra og med 2016 utgjorde bankens totale eiendeler 72,96 milliarder dollar, og nettoresultatet nådde 1,91 milliarder dollar.

Bank Central Asia

Bank of Central Asia tilbyr bankprodukter og tjenester til detaljister og bedriftskunder, inkludert SMB. Banken ble etablert i 1957 og driver 135 hovedfilialer, 854 underavdelinger og 17 207 minibanker. Hovedkvarteret i Jakarta har ca. 25 000 ansatte.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 49,20 milliarder dollar og et nettoresultat på 1,50 milliarder dollar.

Bank Negara

Bank Negara ble grunnlagt i 1946 og er en av de statseide bankene i Indonesia. Det tilbyr bankprodukter og tjenester ikke bare i Indonesia, men også i New York, Europa og resten av Asia. Den administrerer 196 innenlandske filialer, 944 underavdelinger og 829 andre utsalgssteder og fem utenlandske filialer i Singapore, Hong Kong, Tokyo, London og Seoul. Med rundt 30 000 ansatte er det basert i Jakarta.

Fra og med 2016 var bankens totale eiendeler 43,84 millioner dollar og nettoresultatet 0,43 millioner dollar.

Bank CIMB Niaga

Bank CIMB Niaga ble grunnlagt i 1955 og er en av de nasjonale private bankene i Indonesia. Banken tilbyr finansielle tjenester til privat- og bedriftskunder. Det opererer fra Jakarta og har rundt 12 782 ansatte.

Per 2016 var bankens eiendeler 17,56 milliarder dollar, og nettoresultatet utgjorde 136,30 millioner dollar.

Bank Danamon

Bank Danamon tilbyr bankprodukter og tjenester til detaljister, kommersielle og SMB-kunder i Indonesia. Banken ble grunnlagt i 1956 og opererer gjennom segmentene Retail, Mid-Size og Wholesale. Den fører tilsyn med et nettverk av 42 konvensjonelle hovedgrener, 940 konvensjonelle undergrener og 10 shariagrener og undergrener.

I 2016 posterte banken en forvaltningskapital på 12,67 milliarder dollar og et nettoresultat på 203,03 millioner dollar.

Bank Permata

Bank Permata ble etablert i 1954 og har hovedkontor i Jakarta og sysselsetter rundt 7.500 personer. Det var tidligere kjent som PT Bank Bali Tbk, men skiftet senere navn til PT Bank Permata Tbk i 2002. Banken driver et nettverk med 56 filialer, 253 underavdelinger, 312 Sharia-kontorkanaler, 22 kontantkontorer, 22 mobile kontantkontorer, seks betalingspoeng og 1008 minibanker.

Per 2016 var bankens totale eiendeler 443,20 milliarder dollar og nettoresultatet 471,32 millioner dollar.

Panin Bank

Panin Bank har hovedkontor i Jakarta, og tilbyr et bredt utvalg av bankprodukter og tjenester. Banken ble etablert i 1971 og har rundt 12 000 ansatte og driver et nettverk med 565 kontorer og 981 minibanker.

Fra og med 2016 utgjorde bankens totale eiendeler 14,48 milliarder dollar, og nettoresultatet nådde 162 millioner dollar.

Bank Tabungan Negara

Bank Tabungan Negara ble grunnlagt i 1897, noe som gjør den til en av de eldste bankene i Indonesia. Banken fører tilsyn med et nettverk av 99 filialer, som inkluderer 23 sharia-filialer; 315 underavdelinger - bestående av 40 Sharia-underavdelinger og 492 kontantkontorer, inkludert syv sharia-kontantkontorer og 2 996 online betalingssteder / online postkontorer. Med rundt 9 300 ansatte er det basert i Jakarta.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 15,57 milliarder dollar og et nettoresultat på 190,39 millioner dollar.

Maybank

I 1988 fikk Maybank lisens til å operere som en av valutabankene i Indonesia. Etablert i 1959, var det tidligere kjent som PT Bank Internasional Indonesia (BII). Det fører tilsyn med et nettverk av 428 filialer, inkludert sharia-filialer, spredt over alle provinsene i Indonesia. Det har også to utenlandske filialer i Mauritius og Mumbai. Hovedkontoret i Jakarta har ca. 7500 personer.

Fra og med 2016 var bankens forvaltningskapital 12,12 milliarder dollar, og nettoresultatet var 143,02 millioner dollar.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart…. For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance guide til de beste bankene i Indonesia. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Det kan også være lurt å vurdere Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-betegnelse for å øke din CV og karrierevei!

Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppbanker i Hong Kong Toppbanker i Hong Kong Dette er en guide til de 10 beste bankene i Hong Kong. Hongkongs banksystem er et tredelt system som består av lisensierte banker, banker med begrenset lisens og innskuddsbanker. Møt de 10 beste bankene i Hong Kong, inkludert HSBC, Bank of China, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, ICBC,
  • Topp 100 investeringsbanker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg