Excel ROUNDUP - Formel for å avrunde tall i Excel

Excel ROUNDUP-funksjonen tillater en bruker å runde et tall opp i Excel, til et visst antall desimaler. For alle som utfører økonomisk analyse i Excel Excel Resources, lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår. det kan ofte være viktig å avrunde et tall til en bestemt desimalplass eller til et helt tall.

I denne økten vil vi vise deg hvordan du runder et tall opp i Excel ved hjelp av = ROUNDUP () -funksjonen.

Denne formelen vil være en viktig hjelp til å spare deg for tid når du utfører økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. og vil også forbedre nøyaktigheten din i Excel.

Hvordan Excel ROUNDUP-funksjonen fungerer

Excel-sammensetningsformelen ber deg om å referere til et bestemt tall og deretter angi hvor mange enheter (desimaler) du vil avrunde det til.

= RUNDOPP ()

I dette eksemplet viser vi deg hvordan du lager en tabell som bruker formel for å samle opp til et tall og deretter returnerer et visst antall desimaler.

Trinn 1: skriv “= ROUNDUP (“

Trinn 2: lenke til cellen du vil runde og legge til et komma

Trinn 3: skriv inn antall enheter, eller lenke til en celle som inneholder antall enheter du vil vise

Trinn 4: lukk braketten og trykk enter.

Se skjermbildet nedenfor for et eksempel på “roundup” -funksjonen i aksjon.

Last ned Excel-malen.

Excel ROUNDUP

Som du kan se i tabellen over, kan tallet 58.68945 avrundes til hvor som helst fra 0 til 5 desimaler. For å bruke funksjonen, refererer du bare til celle B4 og hvilken som helst av cellene D6 til D11 for å spesifisere antall desimaler som skal inkluderes.

Flere Finance Excel-ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til Excel ROUNDUP-funksjonen. Hvis du vil bli en Excel-strømbruker, kan du sjekke ut våre Excel-ressurser Excel-ressurser Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår. å lære alle de viktigste funksjonene, formlene, snarveiene, tipsene og triksene.

  • Excel Round Down Excel Round Down Excel round down er en funksjon for å runde tall. Denne trinnvise veiledningen om hvordan du avrunder et tall i Excel er nyttig for finansanalytikere. Med avrundingsfunksjonen i Excel er denne oppgaven ganske enkel, selv for et stort datasett.
  • Sett inn dagens dato Dagens dato I Excel kan dagens dato enkelt settes inn med formelen = i dag (). Denne lite kjente funksjonen lar deg sette inn dagens dato enkelt i en hvilken som helst celle i regnearket. Funksjonen er veldig grei og enkel å bruke
  • Waterfall chart in Excel Excel Waterfall Chart Template Last ned vår gratis Excel Waterfall Template. Xls-fil og følg instruksjonene for å lage ditt eget kontantstrøm foss diagram i Excel. Hvis du jobber i Excel 2013 eller tidligere versjoner, kan du følge instruksjonene nedenfor som en løsning for å lage ditt eget diagram ved hjelp av den stabile kolonnediagramfunksjonen
  • INDEX MATCH Index Match Formula Å kombinere INDEX og MATCH-funksjoner er en kraftigere oppslagsformel enn VLOOKUP. Lær hvordan du bruker INDEX MATCH i denne Excel-opplæringen. Indeks returnerer verdien av en celle i en tabell basert på kolonne og radnummer, og Match returnerer posisjonen til en celle i en rad eller kolonne. Lær hvordan du gjør det i denne veiledningen
  • Excel for Dummies Excel for nybegynnere Denne Excel for nybegynnere-guiden lærer deg alt du trenger å vite om Excel-regneark og formler for å utføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt en nybegynner trenger å vite fra hva som er Excel, til hvorfor bruker vi, og hva er de viktigste hurtigtastene, funksjonene og formlene

Siste innlegg