Excel-definisjon - Hva er Microsoft Excel? Overivew, definisjon

Excel-definisjon: et program laget av Microsoft som bruker regneark for å organisere tall og data med formler og funksjoner. Excel-analyse er allestedsnærværende over hele verden og brukes av bedrifter i alle størrelser for å utføre økonomisk analyse.

Ta en titt på Finance's gratis Excel Crash Course her!

utmerker seg

Hva brukes Excel til?

Excel brukes vanligvis til å organisere data og utføre økonomisk analyse. Den brukes på tvers av alle forretningsfunksjoner og i selskaper fra små til store.

De viktigste bruksområdene til Excel inkluderer:

 • Dataregistrering
 • Dataledelse
 • Regnskap
 • Finansiell analyse
 • Kartlegging og tegning
 • Programmering
 • Tidsfordriv
 • Oppgavehåndtering
 • Finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell.
 • CRM (Customer Relationship Management)
 • Nesten alt som må organiseres!

Datafunksjoner, formler og snarveier

Excel-programmet inneholder mange funksjoner, formler og snarveier som kan brukes til å forbedre funksjonaliteten.

Vi har definert nøkkelfunksjonene og formlene nedenfor i vår Excel-guide:

 • Gratis guide: Excel-snarveier, funksjoner og definisjoner Excel Snarveier PC Mac Excel Snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler

Snarveier definerer bruk av Excel!Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler

Økonomisk og regnskapsmessig bruk

Excel brukes mye i økonomi- og regnskapsfunksjoner. Faktisk kjører mange organisasjoner hele budsjetterings-, prognoser- og regnskapsfunksjonene helt utenfor Excel-regneark.

Mens Excel er definert som et "data" -styringsverktøy, er dataene som oftest administreres økonomiske. Hos Finance vil vi definere Excel som den ultimate økonomiske programvaren. Mens det er andre deler av finansiell programvare som er skreddersydd for å utføre bestemte oppgaver, er det sterkeste punktet med Excel dens robusthet og åpenhet. Excel-modeller er like kraftige som analytikeren ønsker at de skal være.

Regnskapsførere, investeringsbankfolk, analytikere og mennesker i alle typer økonomiske karriereveier stoler på å utmerke seg for å utføre sine daglige jobbfunksjoner.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finance's Excel Definition-artikkel. Som vi definerer det, er Excel et av de kraftigste regnskaps- og finansverktøyene med mest utbredt bruk. For å fortsette å lære og utvikle karrieren din, vil disse ekstra finansressursene være nyttige:

 • Gratis Excel-kurs
 • Tastatursnarveier Excel Snarveier PC Mac Excel Snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler
 • Avanserte formler i Excel Avanserte Excel-formler må vite Disse avanserte Excel-formlene er avgjørende for å kjenne og vil ta dine økonomiske analyseferdigheter til neste nivå. Avanserte Excel-funksjoner du må vite. Lær de 10 beste Excel-formlene hver finansanalytiker i verdensklasse bruker regelmessig. Disse ferdighetene vil forbedre regnearkarbeidet ditt i enhver karriere
 • Maler for økonomisk modellering Gratis forretningsmaler som du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg