Spørsmålet om Investment Banking Fit - er det riktig for deg?

Investeringsbankjobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsfinansiering, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet er en spennende og innbringende karriere, men det er ikke riktig for alle. Du kan ha et ønske om å tjene over $ 100.000 i året som førsteårsanalytiker i New York City, men du må huske at investeringsbank ikke bare er høyt betalende, men en høyt innsats med høyt trykk. Denne veiledningen vil hjelpe deg med å vurdere om investeringsbanker passer godt for deg.

Er investeringsbank et godt valg for deg? Tema

En undersøkelse utført av en private equity Private Equity karriereprofil Private equity analytikere og tilknyttede selskaper utfører lignende arbeid som i investeringsbank. Jobben inkluderer økonomisk modellering, verdsettelse, lange timer og høy lønn. Private equity (PE) er en vanlig karriereutvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om å "bli uteksaminert" til kjøpesiden. Rekrutteringsfirmaet fant ut at 44% av kandidatene som ble med i sektoren rett ut av universitetet, dro innen tre år. Noen av disse personene kan ha dratt for å bli med private equity-selskaper, men investeringsbankindustrien har en tung fysisk og mental toll på sine ansatte.

Mange investeringsbankfolk er type A-personligheter, noe som betyr at de er ambisiøse og drevne. Unge bankfolk blir introdusert i en stressende livsstil fra begynnelsen. De oppfordres til å jobbe lange timer med veldig lite fritid for å passe i sosialt samvær eller avslapning. Mange henvender seg til koffein og medisiner for å hjelpe dem med å takle. Alkoholmisbruk er også utbredt i investeringsbransjen.

Investeringsbank er veldig godt betalt Investeringsbanklønn En investeringsbanklønn er blant de høyeste i verden. De får utbetalt en grunnlønn og en bonus for kompensasjonen. Finn ut hvor mye de tjener. En analytiker rett ut av universitetet kan forvente å tjene over $ 100.000 dollar, men per time kan det være så lavt som $ 20-35 når man jobber 100 timer / uke, men påloggingsbonuser og en sunn lønnspakke har en pris. For å overleve som investeringsbanker må du ha en høy stressterskel. Du må også være villig til å si farvel til det sosiale livet ditt i noen år.

Hvilke ferdigheter og egenskaper gjør det bra?

For å sikre at du passer godt for investeringsbank, er det en liste over egenskaper som anses som viktige i bransjen:

 • Vilje til å jobbe ekstremt lange timer (80+ per uke)
 • Stor oppmerksomhet på detaljer
 • Evne til å ta retning godt
 • Lagspiller
 • Flott i Excel, Word og PowerPoint
 • Sterk regnskap og økonomikunnskap
 • Utmerket økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. ferdigheter

Karriere fremgang

Karriereutviklingen innen investeringsbank er som følger:

 • Analytiker
 • Forbinder
 • Visepresident
 • Regissør
 • Administrerende direktør

Lær mer om hvordan du kan passe inn i det typiske hierarkiet i investeringsbank. Typisk hierarki over investeringsbankene Investeringsbankene har et stivt og strengt hierarki som kan sammenlignes med en militær organisasjon, der hver rang betyr mye og har spesifikke, viktige fordeler som du avanserer. Det typiske hierarkiet til investeringsbanker - analytiker, tilknyttet, direktør, administrerende direktør - er vanlig for nesten alle investeringsbanker.

Studenter rekrutteres vanligvis rett ut av universitetet i en to-årig ordning for analytikertrening. Dette er den mest juniorjobben i en investeringsbank, og du kan forvente å være analytiker i to år. Hvis du varer i to år, blir toppanalytikerne bedt om å fullføre det tredje året. Kremen av avlingen blir deretter promotert til assosiert nivå.

Det er mulig å hoppe rett inn i en tilknyttet rolle i en investeringsbank, men du må ha en MBA eller være en MBA-student Er en MBA verdt det? Hvis du tenker på å gå på handelshøyskolen, spør du kanskje, er en MBA verdt det ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det kommer an på". Annet enn arbeidsmengden ved å gjøre en MBA, er det nesten ingen grunn til ikke å gjøre en MBA hvis sjefen din betaler for det. De kan bruke det som innflytelse mot deg og låse deg inne, men avkastningen er utrolig hvis den er gratis (tydeligvis). . De fleste banker krever at håpefulle analytikere med blikket på en tilknyttet rolle først fullfører en MBA.

Det daglige livet i investeringsbank

Analytikere gjør det meste av arbeidet innen investeringsbank. Mye av arbeidsdagen din blir brukt på å sette sammen presentasjoner for klienter. Dette krever mye oppmerksomhet på detaljer og kan være ganske kjedelig. Du vil også bli bedt (og forventet!) Om å utføre admin-arbeid som å organisere konferansesamtaler og reise. Til slutt er jobben din å analysere data, så sterke analytiske ferdigheter er avgjørende. Igjen, dette kan være veldig kjedelig, men det er en viktig del av treningen din.

Medarbeidere utfører de samme oppgavene som en analytiker, men de forventes også å fungere som en kanal mellom seniorbankfolk og analytikere. Medarbeidere tilordner vanligvis arbeid til analytikere og sjekker det endelige arbeidsproduktet.

Finansiell modellering Finansiell modellering Gratis økonomiske modelleringsressurser og guider for å lære de viktigste konseptene i ditt eget tempo. Disse artiklene vil lære deg økonomisk praksis for modellering med hundrevis av eksempler, maler, guider, artikler og mer. Lær hva finansiell modellering er, hvordan du bygger en modell, Excel-ferdigheter, ferdigheter og tips og triks, og å kunne utføre verdsettelsesanalyse Verdsettingsmetoder Når du verdsetter et selskap som et løpende selskap, er det tre hovedmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, gjeldsoverkjøp og finans, er et viktig krav for jobben. Analytikere og tilknyttede selskaper må være villige til å tilbringe lange timer i Excel,sliter på regneark.

Viktige kvaliteter for en investeringsbankmann

Bortsett fra høy toleranse for stress, må du også ha en dyktighet for matematikk og en stor interesse for finansmarkedene. For eksempel, hvis du har bygget økonomiske modeller og forsøkt å verdsette selskaper på egen hånd, vil dette stå bra i intervjuet.

Til slutt må fremtidige investeringsbankfolk være selvmotiverte, gode kommunikatorer, naturlige ledere og lagspillere også. Du må også ha en sterk følelse av profesjonalitet til enhver tid.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser økonomiguiden for å vurdere om investeringsbanker passer godt for deg. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil disse tilleggsressursene være nyttige:

 • Hva gjør investeringsbankfolk Hva gjør investeringsbankfolk? Hva gjør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan jobbe 100 timer i uken med å utføre forskning, økonomisk modellering og bygningspresentasjoner. Selv om den har noen av de mest ettertraktede og økonomisk givende stillingene i banksektoren, er investeringsbank også en av de mest utfordrende og vanskelige karriereveiene, Guide to IB
 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
 • Investeringsbankintervju spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 • Alle karriereressurser Karrierer Søk på Finance's karriereressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy

Siste innlegg