Regnskapsbyråer i Singapore - Oversikt over topp regnskapsbyråer

Regnskapsbyråer i Singapore spiller en viktig rolle i bystatens samlede økonomiske vekst og utvikling. Singapores regnskapsbransje betraktes som et knutepunkt i den økonomiske planen. Markedsøkonomi Markedsøkonomi er definert som et system der produksjonen av varer og tjenester er satt i henhold til markedets skiftende ønsker og evner. Bystatens anseelse som et ledende næringsliv og økonomisk knutepunkt i Asia forsterker statusen som et viktig regnskapsnav i regionen.

Singapore ser fortsatt jevn etterspørsel etter regnskapstjenester, fremmer vekst i bransjen og ansetter press for regnskapsroller. Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser innen investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP & A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre områder av økonomi. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet. Den solide globale statusen og de sterke internasjonale utsiktene for regnskapsbyråer i Singapore er med på å øke bystatens konkurranseevne og posisjonering som et globalt samlingspunkt for næringsliv og økonomi.

Regnskapsbyråer i Singapore

Topp regnskapsbyråer i Singapore

KPMG Singapore

Ledet av Ong Pang Thye, administrerende partner ved KPMG i Singapore, er KPMG Singapore-kontoret et av de mest vellykkede kontorene, ikke bare i Asia, men også globalt. KPMG fungerer som et internasjonalt nettverk av medlemsfirmaer over hele verden og tilbyr revisjon, skatt og rådgivningstjenester for å løse og redusere risikoen for kunder. Kunder inkluderer selskaper, myndigheter og ideelle organisasjoner. Som det største av regnskapsbyråene i Singapore, legger KPMG Singapore vekt på profesjonalitet, samfunnsansvar og å levere de beste resultatene for sine kunder.

PwC Singapore

Det nest største av regnskapsbyråene i Singapore, PwC Singapore, opererer tett med PwC-kontorer i Kina, Hong Kong og Taiwan. PwC Singapore fokuserer på å bygge tillit til lokalsamfunnet ved å løse viktige problemer og levere resultater. Enten gjennom økonomiske revisjoner, rådgivning, skatt eller andre profesjonelle tjenester, verdsetter PwCs fagpersoner å lytte og omfavne forskjellige utsiktspunkter for å levere optimale resultater og maksimere muligheter for kunder.

EY Singapore

Ledet av Max Loh, administrerende partner i EY Singapore, er EY et annet "Big Four" -medlem med stor tilstedeværelse i Sørøst-Asia. I tillegg til skatte-, rådgivnings- og andre profesjonelle tjenester, utfører EY revisjon av mange børsnoterte selskaper notert på Singapore Exchange (SGX). EY Singapore verdsetter et tett sammensatt team og et pulserende, respektfullt og samarbeidende forretningsmiljø. EY Singapore mener det er viktig å alltid jobbe med å forbedre klientopplevelsene.

Deloitte Singapore

Ledet av administrerende direktør Philip Yuen, er Deloitte Singapore det fjerde største regnskapsbyrået i landet. Med rundt 2300 ansatte og voksende feirer Deloitte Singapore 50-årsjubileum i 2017. Firmaet fokuserer på entreprenørskap, kjerneverdier, innovasjon og fortreffelighet. Deloitte Singapore tilbyr gode tjenester innen regnskap, rådgivning, finansiell rådgivning, risikostyring og skattetjenester.

RSM Singapore

RSM er et av de største regnskapsbyråene i Singapore utenfor de fire store. RSM Singapore ble grunnlagt i 1985 og tilbyr primært forsikring, skatt og rådgivningstjenester. Ledet av grunnleggerpartner og administrerende direktør Chio Kian Huat, håndterer RSM Singapore også børsnoteringer og revisjon av større selskaper i regionen. RSM er det femte største regnskaps- og profesjonelle serviceselskapet over hele verden.

BDO Singapore

Et annet stort profesjonelt tjenestefirma utenfor Big Four, BDO Singapore, understreker viktigheten av å skape og opprettholde et gjensidig fordelaktig forhold for å sikre suksessen til ikke bare firmaet, men også dets kunder. Ved å hele tiden fokusere på å bygge og maksimere potensialet til sine ansatte i fravær av byråkrati, tilbyr BDO Singapore mange tjenester som revisjon og forsikring, skatt, rådgivningstjenester og outsourcing av virksomheter.

Foo Kon Tan

Foo Kon Tan LLP er et av Singapores mest veletablerte og respekterte regnskapsbyråer. Firmaet ble opprinnelig grunnlagt i 1968 som Foo, Kon & Tan, og gjennomgikk senere en endring i merkevare og struktur for å bli Foo Kon Tan LLP. Foo Kon Tan LLP er et hovedmedlem av HLB International, et britisk-basert verdensomspennende nettverk av uavhengige regnskapsbyråer og forretningsrådgivere. Firmaet annonserer stolt sitt “I-CARE” -motto som indikerer vekt på integritet, engasjement, ansvarlighet, respekt og fortreffelighet.

Baker Tilly TFW

Baker Tilly TFW er blant de ti største regnskaps- og forretningsrådgivningsfirmaene i Singapore. Det er et uavhengig medlem av Baker Tilly International og jobber kontinuerlig med å forbedre sin kompetanse innen verdivurdering, cybersikkerhet og søksmål. Baker Tilly TFW er overveiende leverandør av tjenester innen forsikring, skatt og styring og risiko, og er en sterk forkjemper for lidenskap og fremragende kundeservice.

Nexia TS Public Accounting Corporation

Nexia TS ble grunnlagt i 1993 av Henry Tan og Sitoh Yih Pin, to høyt erfarne chartrede profesjonelle regnskapsførere. Med sin klare visjon og ønske om vekst er Nexia TS i dag anerkjent som et veletablert, mellomstort regnskapsfirma. Et uavhengig medlem av Nexia International, Nexia TS fokuserer på å tilby personlige og omfattende tjenester til sine kunder. For femte år på rad ble Nexia TS inkludert på den 28. årlige Singapore 1000 & Singapore SME 1000-listen i 2015. Utmerkelsen blir presentert for de beste 1% av selskaper og SMB i Singapore. Firmaet tilbyr forsikring, beskatning, regnskap og konsulenttjenester.

Andre ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til regnskapsbyråer i Singapore. For å lære mer om regnskapsbyråer og regnskap, se følgende gratis økonomiressurser:

  • Big Four regnskapsbyråer Big Four regnskapsbyråer De fire store regnskapsbyråene refererer til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse bedriftene er de fire største profesjonelle tjenestefirmaene i verden som tilbyr revisjon, transaksjonsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikoveiledning og aktuarmessige tjenester.
  • Regnskapsbyråer i Hong Kong Regnskapsbyråer i Hong Kong Regnskapsbyråer i Hong Kong imøtekommer et stort antall finansinstitusjoner. Med over 71 av de 100 største internasjonale bankene i Hong Kong, er byen kjent som et globalt finansielt knutepunkt. I 2016 var Hong Kong et av verdens ledende valutamarkeder, og sto for 19% av den totale kapitalen som ble samlet inn globalt.
  • Regnskapsbyråer i Canada Regnskapsbyråer i Canada Utsiktene for regnskapsbyråer i Canada er svært positive, ettersom landets regnskapsbransje forventes å registrere sterk vekst de neste årene. En voksende kanadisk økonomi, og økende kompleksitet i regulerings- og skattestrukturer. Denne listen over regnskapsbyråer i Canada vil hjelpe deg med å planlegge
  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bak regnskap - årsakene til at transaksjoner rapporteres på visse måter. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hovedprinsippene bak Financial Accounting Theory

Siste innlegg