Regnskapsbyråer i Hong Kong - Liste over topp regnskapsbyråer

Regnskapsbyråer i Hong Kong imøtekommer et stort antall finansinstitusjoner. Med over 71 av de 100 største internasjonale bankene i Hong Kong, er byen kjent som et globalt finansielt knutepunkt.

I 2016 var Hong Kong et av verdens ledende børsmarkeder Typer markeder - Forhandlere, meglere, børser Markeder inkluderer meglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked opererer under forskjellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontroll. De forskjellige markedstyper åpner for ulike handelsegenskaper, skissert i denne veiledningen, og utgjør 19% av den totale kapitalen som er samlet inn globalt. Dette betyr mer virksomhet og flere prosjekter for regnskapsbyråer å jobbe med. Når de begynner å bli opptatt, la oss ta en titt på noen av de beste regnskapsbyråene i Hong Kong.

regnskapsbyråer i hong kong

De fire store nærvær i Hong Kong

Selv om rangeringen blant Big Four-firmaene Big 4 Advisory Firms The Big 4-rådgivningsfirmaene er de viktigste aktørene i den offentlige regnskapsbransjen. Big 4-rådgivningsfirmaene er KMPG, Deloitte, PwC og EY. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som regnskap, ledelseskonsulent, beskatning, risikovurdering og revisjon. Lær om tjenestene til de fire store og deres endring fra tid til annen, PwC og Deloitte er de største regnskapsbyråene i Hong Kong, som hver har mellom 2400 og 2700 ansatte.

PwC Hong Kong opererer under selskapets motto “Your agenda is our agenda. La oss samarbeide for å sikre at bedriften din er klar til å utnytte nye muligheter for å vokse. ” Den fokuserer på full klientopplevelse for å levere de beste resultatene.

Deloitte Hong Kong konsentrerer seg derimot om å ha en varig innvirkning på kundene. Alle de fire store regnskapsbyråene i Hong Kong opererer under deres generelle Kina-kontorer og jobber i samarbeid med mange kontorer i den kinesiske regionen.

Utenfor de fire store

Utenfor de fire store hører også regnskapsbyråer i Hong Kong som BDO, RSM, HLB Hodgson Impey, Crowe Horwarth, Mazars og Shinewing til topp 10.

BDO Hong Kong

 • BDO HK Limited er medlemsfirmaet i BDO International Limited.
 • BDO HK ble etablert i 1981 og er forpliktet til å legge til rette for vekst og gi de beste profesjonelle rådene.
 • BDO HK sysselsetter 50 direktører og en stab på rundt 1000 i byen.

RSM Hong Kong

 • RSM Hong Kong ble etablert i 1975 og er i dag et av de ledende regnskapsbyråene i Hong Kong.
 • RSM HK tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert revisjon og forsikring, beskatning, risikoveiledning, og teknologi- og ledelseskonsultering til lokale, fastlands-Kina og internasjonale kunder.
 • RSM Hong Kong er et medlemsfirma i RSM, et internasjonalt nettverk av profesjonelle firmaer som ble dannet i 1964.
 • RSM Hong Kong tilbyr en virkelig internasjonal tjeneste ved å fokusere på kundenes personlige behov, hurtige løsninger, konkurransedyktige priser og merverditjenester.

HLB Hodgson Impey

 • HLB Hodgson Impey Cheng Limited er medlemsfirmaet i HLB International. Firmaet ble grunnlagt i 1983.
 • HLB HK er et veletablert firma i byen og tilbyr kunder et komplett utvalg av forretnings- og finansiell rådgivning ikke bare innenlands, men i hele den asiatiske regionen. HLB HK fokuserer også på en virkelig personlig service.

Crowe Horwath

 • Crowe Horwath HK er et fullservice CPA medlemsfirma i Crowe Horwath International.
 • Firmaet tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert revisjon, skatt, risikostyring, M&A, datasikkerhet og IT-revisjon, rådgivning og verdivurdering.
 • Crowe Horwath hjelper kinesiske virksomheter med å få tilgang til internasjonale kapitalmarkeder, i tillegg til å hjelpe internasjonale kunder som ønsker å trenge inn i det kinesiske markedet.
 • Crowe Horwath har cirka 30 direktører og rektorer og 350 ansatte, og har tilgang til omfattende ressurser som gjør det mulig å ivareta sine profesjonelle behov.

Mazarer

 • Mazars Hong Kong er en del av Mazars Group. Gruppen er et av verdens største regnskapsbyråer, med virksomhet i 89 land, og har over 23 000 fagpersoner.
 • Mazars HK spesialiserer seg på å tilby revisjon, regnskap, skatterådgivning, forretningsfinansiering og risikotjenester til enkeltpersoner, OMB / SMB eller multinasjonale selskaper.
 • Mazars HK-visjon er å være forskjellen for kundene sine ved å tilby profesjonelle tjenester med høyt kaliber.

Shinewing

 • Shinewing ble etablert i 2005 som et resultat av en allianse mellom Ho og Ho & Company i Hong Kong og ShineWing Certified Public Accountants i Beijing. Fusjonen skapte den største innenlandske profesjonelle tjenesteorganisasjonen i både Kina og Hong Kong.
 • Shinewing leverer tjenester til både store private selskaper og statlige virksomheter med kontorer ikke bare i Hong Kong og Kina, men også i Singapore, Australia, Japan, Pakistan og Egypt.
 • Firmaets kjernetro er å tjene tillit, forfølge sannhet, sikre rettferdighet og søke harmoni.

Relatert informasjon

Takk for at du leser Finance-guiden til de beste regnskapsbyråene i Hong Kong. For mer informasjon, se følgende ressurser:

 • Big Four Advisory - Firms Big 4 Advisory Firms De Big 4 rådgivningsfirmaene er nøkkelaktørene i den offentlige regnskapsbransjen. Big 4-rådgivningsfirmaene er KMPG, Deloitte, PwC og EY. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som regnskap, ledelseskonsulent, beskatning, risikovurdering og revisjon. Lær om tjenestene til de fire store og deres
 • Regnskap for inntektsskatt Regnskap for inntektsskatt Inntektsskatt og regnskap er et nøkkelområde for bedriftsfinansiering. Å ha en konseptuell forståelse av regnskap for inntektsskatt gjør at et selskap kan opprettholde økonomisk fleksibilitet. Skatt er et intrikat felt å navigere i og forvirrer ofte selv de dyktigste finansanalytikerne.
 • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bak regnskap - årsakene til at transaksjoner rapporteres på visse måter. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hovedprinsippene bak Financial Accounting Theory
 • Rettsmedisinsk revisjonsveiledning Rettsmedisinsk revisjonsveiledning En rettsmedisinsk revisjon er en detaljert revisjon av et selskaps registre som skal brukes i en domstol i en rettslig prosess. Regnskapsførere, advokater og finanspersoner er alle involvert. I en slik tilsyn vil de lete etter korrupsjon, interessekonflikter, bestikkelser, utpressing, misbruk av eiendeler, økonomisk svindel

Siste innlegg