Mal for store bokstaver - Last ned gratis Excel-mal

Denne malen med store bokstaver (cap-tabell) er et nyttig verktøy for en oppstart Hvordan VC ser på oppstart og grunnleggere En guide til hvordan VC ser på oppstart og grunnleggere. Oddsen for å bli finansiert, oddsen for kommersiell suksess, egenskaper de ser etter, god mot dårlig pitcheselskap eller tidligfase for å liste opp alle selskapets verdipapirer.

Her er en forhåndsvisning av malen med store bokstaver:

Skjermbilde for mal med store bokstaver

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

En kapitaliseringstabell er et regneark for en oppstart Hvordan VC ser på oppstart og grunnleggere En guide til hvordan VC ser på oppstart og grunnleggere. Oddsen for å bli finansiert, oddsen for kommersiell suksess, trekk de ser etter, god mot dårlig pitcheselskap eller tidligfase som viser alle selskapets verdipapirer som vanlige aksjer, foretrukne aksjer, warrants, hvem som eier dem og prisene betalt av investorene for disse verdipapirene. Det angir hver investors prosentandel av eierskap i selskapet, verdien av deres verdipapirer og fortynning over tid. Cap-tabeller opprettes først, før andre selskapsdokumenter, i de tidlige stadiene av en oppstart eller venture. Etter noen finansieringsrunder blir takstabellene kompliserte og viser potensielle kilder til finansiering,første børsnotering Initial Public Offering (IPO) En første børsnotering (IPO) er det første salget av aksjer utstedt av et selskap til publikum. Før en børsnotering betraktes et selskap som et privat selskap, vanligvis med et lite antall investorer (grunnleggere, venner, familie og forretningsinvestorer som venturekapitalister eller engelinvestorer). Lær hva en børsnotering er, fusjoner og oppkjøp og andre transaksjoner.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg