Slik avslutter du en e-post - Liste og eksempler på beste brevlukkinger

Denne guiden vil lære deg hvordan du avslutter en e-post med de beste brevlukkene. Med hvilken som helst e-post - spesielt en bedrifts-e-post eller annen profesjonell relatert kommunikasjon - er det viktig å både åpne godt og avslutte på en sterk tone. Å vite noen av de beste måtene å avslutte profesjonelle e-poster (og vite hvordan ikkeå avslutte e-post) er nøkkelen til å sørge for at forretningskommunikasjon blir godt mottatt og opprettholde et godt samarbeidsforhold. Mellommenneskelige ferdigheter. De med gode mellommenneskelige ferdigheter er sterke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og blir ofte ansett for å være "gode med mennesker". mellom jevnaldrende, mellom overordnede og underordnede, mellom fagpersoner og med nye eller potensielle arbeidsgivere Hvordan få en jobb i investeringsbank? Denne guiden vil skissere hvordan du kan få en jobb i investeringsbank ved å bruke de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter eller kunder.

Business Email - Slik avslutter du en e-post med brevavslutning

Brevlukking - Slik avslutter du en e-post (eksempler)

Avslutningen av en bedrifts-e-post trenger ikke å være langvarig, og den trenger ikke å bli gjennomtenkt. Noen ganger er den beste ruten for å avslutte profesjonell korrespondanse å holde det enkelt og gå med klassiske påmeldinger som får jobben gjort uten å være ordrik eller kompleks.

Eksempler på de beste brevlukkene hvordan du avslutter en e-post:

 • Med vennlig hilsen
 • Respektfult
 • Hilsen
 • Beste
 • Beste hilsner
 • Beste hilsener
 • Vennlig hilsen
 • Med vennlig hilsen din
 • Jubel
 • Takk
 • Med påskjønnelse
 • Høyt verdsatt
 • Snakk snart
 • Til neste gang
 • Med vennlig hilsen
 • Beste ønsker

Vennlig hilsen - Den tryggeste bokstavlukkingen

Mens alle de ovennevnte alternativene er helt gode brevlukkinger, må Best Hilsen være det overordnede beste valget fordi det er profesjonelt, og det gjelder i alle situasjoner og alle typer e-poster.

Ytterligere poeng om hvordan du avslutter en e-post

# 1 Inkluder en oppfordring til handling

Avhengig av arten av e-posten som sendes, er det ikke alltid nødvendig å ringe til handling. det er imidlertid generelt en god ide. Hvis du for eksempel har kommunisert med en kollega, bedrift eller investor om et prosjekt, eller hvis du har sendt et skjema som du må svare på, må du sørge for å avslutte e-posten med et uttrykk som minner selskapet eller personen om å svare. . Si noe sånt som: “Første utkast er vedlagt. Vennligst gå gjennom og returner med eventuelle endringer, ”er en god måte å minne mottakeren på at det er behov for handling fra hans eller hennes side. Hvis returaksjonen er tidsfølsom, må du ta med fristen for svaret.

Hvis e-posten ikke nødvendigvis krever svar, er det likevel en god ide å avslutte e-posten med et uttrykk som lar mottakeren vite at kommunikasjonslinjen er åpen, at han eller hun kan svare når som helst. Det er også en god måte å forhindre ubesvarte e-postmeldinger - å få svar, til og med en kort en, indikerer at mottakeren faktisk mottok og leste e-posten.

# 2 Hold det formelt

Igjen, dette avhenger mye av ikke bare typen e-post som sendes, men også av hvem e-posten blir sendt til. Å holde avslutningen på en forretnings-e-post formell er vanligvis en trygg vei å gå og en god måte å opprettholde en profesjonell korrespondanse. Det kan være så enkelt som å lukke med avsenderens navn og kontaktinformasjon Kontakt oss Kontakt oss direkte for alt vi kan hjelpe deg med. Vi har støtte for telefon, e-post og chat. Vi er her for å hjelpe deg med å fremme din økonomiske karriere. . Avstå fra å bruke personlig kontaktinformasjon med mindre det også er kontaktinformasjonen som brukes til arbeidsrelatert korrespondanse.

For selskaper eller enkeltpersoner som sender mange e-postmeldinger, er det best å sette navn og kontaktinformasjon i signaturdelen av e-posten. På en slik måte er profesjonell avslutning inkludert i e-posten uten å måtte skrives inn hver gang.

# 3 Trippel trussel

Det er en måte - med noen varianter - som kan sees på som den "tredoble trusselen" om e-postavslutning, fordi den er formell nok, oppfordringen til handling er noe iboende, og den er enkel og til poenget.

Det er en rekke måter å formulere avslutningen på; imidlertid, en av de mest klassiske er, "La oss snakke snart." Uttrykket kan skrus opp for å gjøre det mer eller mindre formelt, og det kan inkludere mer spesifikk når det gjelder en oppfordring til handling ved å inkludere parametrene for hva "snart" betyr.

Forkortelse av uttrykket til bare "Snakk snart" er noe mindre formelt og er sannsynligvis best lagret for langsiktige forretningsforhold eller for de som har blitt mindre formelle i løpet av den tiden avsenderen og mottakeren har blitt kjent.

Med vennlig hilsen din, sammendrag av hvordan du avslutter en e-post, farvel

Sammendrag

Forretnings e-post er en viktig del av ethvert arbeidsforhold. Å vite de beste brevlukkene og hvordan du avslutter en e-post på en profesjonell og hjertelig måte, bidrar til å holde arbeidsforholdet og kommunikasjonsflyten sunn og effektiv.

Relatert lesing

Takk for at du leser Finance-guiden til hvordan du avslutter en e-post. Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse . For å fortsette karrieren din, vil tilleggsressursene nedenfor være nyttige:

 • Beste font for CV Best Font for CV Som et viktig visuelt aspekt av et CV kan den valgte fonten spille en viktig rolle i å lande en persons ettertraktede jobb. Den beste fonten for et CV er en som er leselig og behagelig for leseren. Lær hvorfor Times New Roman, Arial, Calibri, er de beste skriftene du kan bruke
 • Business Letter Format Business Letter Format Et forretningsbrev bør alltid følge et bestemt format og en struktur for å sikre at det blir mottatt som profesjonelt og up-to-standard. Mens det er mange
 • Oppsigelsesbrev Oppsigelsesbrev Et oppsigelsesbrev er et offisielt brev sendt av en ansatt til arbeidsgiveren med varsel om at de ikke lenger vil jobbe i selskapet. Målet med et fratredelsesbrev er å opprette en offisiell varslingsregister, gi detaljer om den ansattes siste dag, neste trinn osv. Denne brevmalen
 • Alle karriereressurser Karrierer Søk på Finance's bibliotek for karriereressurser. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy

Siste innlegg