Allestedsnærværende - Definisjon, eksempler og betydning i virksomheten

I virksomheten er noe som er allestedsnærværende adoptert vidt og kan finnes nesten overalt. Mange typer teknologi og beste praksis er allestedsnærværende i virksomheten, noe som betyr at alle selskaper bruker dem, og de er ikke en kilde til konkurransefortrinn Konkurransefortrinn Et konkurransefortrinn er et attributt som gjør det mulig for et selskap å overgå konkurrentene. Konkurransedyktige fordeler tillater et selskap å oppnå.

Allestedsnærværende definisjon og tema

Eksempler på allestedsnærværende i virksomheten

Eksempler på allestedsnærværende teknologier inkluderer:

 • E-post
 • Regnskapsprogram
 • MS Excel Excel for Finance Denne Excel for Finance-guiden lærer de 10 beste formlene og funksjonene du må vite for å være en god finansanalytiker i Excel. Denne guiden har eksempler, skjermbilder og trinnvise instruksjoner. Til slutt laster du ned den gratis Excel-malen som inkluderer alle økonomifunksjonene dekket i opplæringen
 • MS PowerPoint
 • Voice over Internet Protocol (VoIP)
 • Databehandlingssystemer
 • Skype

Eksempler på forretningspraksis som er veldig utbredt inkluderer:

 • Ytelsesomtaler
 • Bedriftsmål Corporate Strategy Corporate Strategy fokuserer på hvordan man styrer ressurser, risiko og avkastning på tvers av et firma, i motsetning til å se på konkurransefortrinn i forretningsstrategi
 • Risikostyringsstrategier
 • Ytelsesbaserte kompensasjonsinsentiver
 • SWOT-analyse SWOT-analyse En SWOT-analyse brukes til å studere interne og eksterne miljøer i et selskap og er en del av selskapets strategiske planleggingsprosess. I tillegg vil en

Implikasjoner

Siden mange teknologier og beste praksis i næringslivet er allestedsnærværende, skaper ikke bruken deres noen konkurransefortrinn. Å ikke adoptere dem vil sannsynligvis være en alvorlig ulempe. Siden selskaper strever for å skape konkurransefortrinn, må de sørge for at de er unike, vanskelige å kopiere og dermed ikke allestedsnærværende.

Konkurransefordel

Hvordan kan en bedrift oppnå et konkurransefortrinn Konkurransefortrinn Et konkurransefortrinn er et attributt som gjør det mulig for et selskap å overgå konkurrentene. Konkurransedyktige fordeler tillater et selskap å oppnå? Hva skiller en virksomhet fra konkurrentene? I en svært konkurransedyktig bransje er dette spørsmål som eierne trenger å svare på med jevne mellomrom, da det er viktig å alltid være på utkikk etter måter å øke fordelene og dra nytte av den.

Her er noen punkter du bør vurdere:

1. Studer konkurransen

Dette betyr ikke å kopiere hvert trekk av konkurrenter. Hvis det er tilfelle, vil en virksomhet alltid komme et skritt bak. Det er viktig å analysere strategien deres og se hvordan og hvorfor de gjør ting. Bruk sosiale medier for å finne ut hva kundene sier om konkurransen. Ved å vite hva andre bransjeaktører gjør, vil en bedrift ikke gå glipp av muligheter for nye produkter og / eller tjenester.

2. Lever konsekvent og overgå forventningene

Når en virksomhet alltid går en ekstra mil, gjør det det lettere for kundene å snakke om sine produkter og tjenester. Midt i dagens raskt skiftende markedsføringstrender trenger et selskap følgere og talsmenn / påvirkere som vil ta seg tid til å markedsføre virksomheten og dens produkter.

3. Plasser deg selv som ekspert i bransjen

Det er vanskelig å se etter potensielle kunder og kunder. Men når folk ser på en bedrift som den ledende autoriteten i feltet, trenger den ikke å jage kunder. I stedet vil de begynne å lete etter sine produkter og tjenester.

4. Fokuser på ekte differensiering

Prøv å utvikle teknologier, prosesser eller immateriell eiendom som er virkelig unike og per definisjon ikke allestedsnærværende. For å oppnå dette investerer mange selskaper tungt i forskning og utvikling (FoU) Kapitalisering av FoU-utgiftsguide til FoU-kapitalisering mot FoU-utgifter. I henhold til GAAP, er bedriftene pålagt å betale forskning og utvikling (FoU) det året de blir brukt. For mange bedrifter fører dette til omfattende volatilitet i beregning av fortjeneste og avkastning, og til et utilstrekkelig mål på eiendeler eller investert kapital. Praksisen påvirker og fremmer en kultur for innovasjon.

Synonymer for allestedsnærværende

En av de enkleste måtene å forstå betydningen av ordet er å kjenne dets synonymer.

Synonymer inkluderer:

 • Overalt på en gang
 • Allestedsnærværende
 • Stadig oppdaget
 • Utbredt
 • Veldig utbredt

Tilleggsressurser

Finance er den ledende leverandøren av Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende finansressurser være nyttige:

 • Absolutt fordel Absolut fordel I økonomi refererer absolutt fordel kapasiteten til enhver økonomisk agent, enten en person eller en gruppe, til å produsere en større mengde av et produkt enn sine konkurrenter. Introdusert av den skotske økonomen, Adam Smith, i sitt arbeid i 1776, "En forespørsel om naturen og årsakene til rikdommen til nasjoner",
 • Omfangsøkonomi Omfangsøkonomi Omfangsøkonomi er et økonomisk konsept som refererer til reduksjonen i de totale produksjonskostnadene når en rekke produkter produseres sammen i stedet for hver for seg.
 • Mulighetskostnad Mulighetskostnad Mulighetskostnad er et av nøkkelbegrepene i studiet av økonomi og er utbredt gjennom ulike beslutningsprosesser. Mulighetskostnaden er verdien av det nest beste alternativet.
 • Nettverkseffekt Nettverkseffekt Nettverkseffekten er et fenomen der nåværende brukere av et produkt eller en tjeneste tjener på en eller annen måte når produktet eller tjenesten blir adoptert av flere brukere. Denne effekten blir skapt av mange brukere når verdien tillegges deres bruk av produktet. Det største og mest kjente eksemplet på en nettverkseffekt er Internett.

Siste innlegg