Veiledning for regnskapslønn - Oversikt over regnskapslønn

I denne regnskapslønnsveiledningen gir vi deg midtpunktet for kompensasjonstall for personer ansatt i både offentlig og privat regnskap. Regnskapsførere er ansvarlige for å undersøke regnskapet. Tre regnskaper De tre regnskapene er resultatregnskapet, balansen og kontantstrømoppstillingen. Disse tre kjerneoppgavene er intrikat for å sikre nøyaktighet og overholdelse av eksisterende lover og regler IFRS-standarder IFRS-standarder er International Financial Reporting Standards (IFRS) som består av et sett med regnskapsregler som bestemmer hvordan transaksjoner og andre regnskapshendelser er pålagt å bli rapportert i regnskap. De er designet for å opprettholde troverdighet og åpenhet i finansverdenen,og håndtering av skatterelaterte oppgaver som å beregne skatten som skal betales og utarbeide selvangivelser.

Regnskapsførere har også ansvar for å organisere og holde økonomiske poster oppdatert og analysere økonomirelaterte operasjoner. Nedenfor er en regnskapslønnsguide for de som ønsker å begynne i yrket.

Regnskap Lønnguide

Bedrifter og organisasjoner ser etter regnskapsførere på alle nivåer. I dag ansetter de ofte personer med dataanalyseerfaring og teknologisk kunnskap som vil fungere godt med tradisjonelle regnskaps- og økonomikunnskaper.

Det er vanskelig å rekruttere og beholde toppmedarbeidere i finans- og regnskapsbransjen. Regnskaps lønnsguiden avslører at konkurransen om å ansette kvalifiserte kandidater er sterk. Etterspørselen er høy, men mengden dyktige kandidater blir mindre. Arbeidsgivere leter etter kandidater med minst en bachelorgrad i regnskap. Søkere kan skille seg ut fra andre ved å få en sertifisering innen et bestemt regnskapsfelt. Det er derfor mange regnskapsførere blir sertifiserte regnskapsførere Jobbtitler innen bank og finans Dette er de vanligste banktittel-, finans- og regnskapsjobbtitlene for studenter og fagpersoner som ønsker å fremme karrieren. Disse titlene brukes jevnlig i stillingsannonser som er funnet på nettet, og dekker alt fra innledende stillinger helt opp til leder- og ledernivå.- CPAer - for å forbedre sjansene for å lande mer attraktive posisjoner.

Regnskapslønnsveiledning - Jobber i USA

På grunn av den høye etterspørselen etter regnskapsførere, tilbyr ledere toppjobbkandidater høyere lønn og andre arbeidsfordeler. I mai 2016 mottok regnskapsførere en medianlønn (lønn der halvparten av de ansatte i en bestemt jobb tjener mer enn det beløpet mens halvparten av dem tjener mindre) på $ 68 150 per år.

Fra 2016 til 2026 antas sysselsettingen av regnskapsførere og revisorer å vokse med 10%, nært knyttet til tilstanden til den samlede økonomien. Vekstraten er høyere enn gjennomsnittet for andre jobber. Også veksten i økonomien kommer med et større behov for å undersøke økonomiske poster. Derfor vil flere jobbmuligheter være tilgjengelige for regnskapsførere.

Regnskap Lønnguide - Lønn i offentlig regnskap

Regnskapsførere jobber for firmaer som tilbyr regnskapstjenester til andre firmaer. De hjelper klienter som enkeltpersoner, myndigheter eller selskaper med å utarbeide regnskap og selvangivelse. De håndterer også revisjonsoppgaver og jobber i konsulentevne. Offentlige regnskapsbyråer krever høyt spesialiserte ferdighetssett for å møte de spesifikke behovene til forskjellige kunder. For eksempel kan bedrifter presentere seg som eksperter på støtte til søksmål, etterforskning av svindel eller revisjon av helsetjenester.

På grunn av mangel på dyktige kandidater bruker bedrifter en rekke rekrutteringsstrategier for å tiltrekke topptalenter, og en av disse tilbyr høyere lønn.

Her er flere offentlige regnskapsjobber og deres tilsvarende midtpunktslønn for 2018. Denne regnskapslønnsveiledningstabellen viser lønn til kandidater med gjennomsnittlig erfaring og ferdighetssett som trengs for jobben. Tallene ekskluderer bonuser, insentiver og andre former for kompensasjon:

Tittel eller opplevelse Midtlønn
Skattetjenester
Seniorleder eller direktør $ 132 000
sjef $ 102 000
Senior $ 70.000
1-3 år $ 56.500
Opptil 1 år 46 000 dollar
Revisjonstjenester
Seniorleder eller direktør $ 129,750
sjef $ 88.500
Senior $ 63 000
1-3 år $ 51.000
Opptil 1 år 46 000 dollar

Regnskap Lønnguide - Lønn i privat eller bedriftsregnskap

Private regnskapsførere er ansatt i selskaper som produserer varer og / eller tilbyr andre tjenester enn regnskap. De kan også være uavhengige regnskapsførere. I mange tilfeller jobber de bare for ett selskap eller en klient, slik at de kan tilby et høyere nivå av regnskapstjenester på grunn av deres dypere forståelse av kundens forretningsinteresser og dens virksomhet.

Her er noen private eller bedriftsregnskapsjobber og deres tilsvarende midtlønn for 2018:

Tittel eller opplevelse Midtlønn
Finansdirektør $ 192 500
Kasserer $ 185 000
Visepresident, økonomi $ 176 500
Finansdirektør 145 500 dollar
Regnskapsdirektør $ 140.000
Direktør for finansiell rapportering $ 135.000
Bedriftskontroller $ 170.000
Kontroller 115 000 dollar
Divisjonskontroller $ 140.000
Assistent Controller $ 103.500
Assisterende kasserer $ 91550
Skattedirektør $ 135.000
Skatteansvarlig $ 104 000
Regnskapsfører
sjef $ 90 000
Senior $ 75.000
1-3 års erfaring $ 60.000
Opptil 1 års erfaring 45 000 dollar

regnskapsfører ved skrivebordet sitt og tjener penger

Regnskapsføringsveiledning - Finansielle tjenester

Kommersielle banker, utlånsselskaper og hedgefond- og kapitalforvaltningsselskaper ser etter regnskapsførere, kontrollere, IT-revisorer og finansanalytikere som har ekspertise innen dataanalyse, kredittanalyse og risiko og samsvar.

Her er noen regnskapsjobber i finanssektoren og deres tilsvarende midtlønn for 2018:

Tittel eller opplevelse Midtlønn
Bank- og finansmarkeder
Administrerende direktør eller partner $ 190.000
Visepresident $ 150.000
Forbinder $ 105.000
Analytiker $ 70.000
Forretningsutviklingsoffiser $ 112.500
Finans og regnskap
Finansdirektør 200 000 dollar
Kontroller $ 125.000
Regnskapsfører med 5+ års erfaring $ 80 000
Regnskapsfører med 3-5 års erfaring $ 70.000
Regnskapsfører med 1-3 års erfaring $ 60.000
Risiko og samsvar
Chief Risk Officer $ 173,250
Market Risk Analyst - Manager 115 000 dollar
Markedsrisikoanalytiker med 3-5 års erfaring $ 85 000
Credit Risk Analyst - Manager $ 95,250
Kredittrisikoanalytiker med 3-5 års erfaring $ 80 000

Kilde: Robert Half 2018 Lønnguide for regnskaps- og økonomiprofesjonelle

Flere ressurser

Takk for at du leser Finance sin regnskapsførte lønnsguide. For mer læring tilbyr Finance et bredt spekter av kurs om regnskap, økonomisk analyse og økonomisk modellering. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Big Four Accounting lønn Big Four Accounting lønn Studenter drømmer om å jobbe hos et av de beste regnskapsbyråene og motta en Big Four regnskapslønn. Generelt er kompensasjonstallene i de fire store nesten identiske med bare noen få mindre forskjeller. Noen gjennomsnittstall vises nedenfor for lønn i USA (i USD).
  • CFA® Lønnguide CFA® Lønnguide Median CFA®-lønn er omtrent $ 180 000 i USA, mens gjennomsnittlig total kompensasjon over $ 300 000. Lær mer om lønn, kompensasjon og hva dine forventninger bør være som finansanalytiker innen aksjeforskning, FP&A, porteføljestyring og andre områder
  • Investment Banker lønn Investment Banker lønn En investeringsbankmann lønn er blant de høyeste i verden. De får utbetalt en grunnlønn og en bonus for kompensasjonen. Finn ut hvor mye de tjener. En analytiker rett ut av universitetet kan forvente å tjene over $ 100.000 USD, men per time kan det være så lavt som $ 20-35 når man jobber 100 timer / uke
  • Lønnskalkulator Lønnskalkulator Denne lønnskalkulatoren kan brukes til å estimere din årslønnsekvivalent basert på lønnen eller satsen du får utbetalt per time. Følg instruksjonene nedenfor for å konvertere time til årlig inntekt og bestemme lønnen din på årsbasis. Bare skriv inn informasjonen din, så vil dette skjemaet bli lønnet hver time

Siste innlegg