Banker i Portugal - Guide til topp 10 banker i Portugal

Den sentrale pengemyndigheten som har tilsyn med banker i Portugal, er Banco de Portugal. Det er medlem av European System of Central Banks (ESCB). Portugal, et medlem av EU, driver et moderne banksystem som tilbyr avanserte finansielle produkter. Faktisk overvåker det et av verdens mest avanserte interbanknettverk.

Banker i Portugal

Moody's Investors Service opprettholder stabile utsikter for banker i Portugal. Rangeringsbyrået spår at aktivakvalitet og kapital i landets banksystem vil gi en stabil, men svak vekst. Men med økningen i investeringer og eksport som vil drive BNP-vekst, forventer Moody's å se en bedring i bankene i Portugal i løpet av utsiktsperioden.

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet i Portugal, er denne listen over de beste bankene i Portugal en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se vår liste over finansinstitusjoner Bedriftslister over hovedaktørene i bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

De beste bankene i Portugal er:

Caixa Geral de Depósitos

Grunnlagt i 1876 i Lisboa, er den statseide finansinstitusjonen Caixa Geral de Depósitos (CGD) den største av bankene i Portugal når det gjelder totalkapitalen, og landets største offentlige bankselskap. Det rangerer også 109. på listen over store banker i verden og er den 69. største europeiske banken.

Banken opererer gjennom filialer, representasjonskontorer og direkte egenkapitalandel i lokale finansinstitusjoner i 23 land på fire kontinenter.

Inntekter: 1,15 milliarder euro (2017)

Netto inntekt (tap): (49,9 millioner euro) (2017)

Sum eiendeler: 96 milliarder euro (2017)

Banco Santander Totta SA

Banco Santander Totta SA er den nest største private banken i Portugal når det gjelder forvaltningskapital. Med hovedkontor i Lisboa sysselsetter det 6300 ansatte i mer enn 650 filialer.

Den portugisiske banken sporer røttene tilbake til 1843 da den tidligere ble kjent som Banco Totta & Açores og Banco Totta senere. Global Finance kåret Banco Santander Totta SA til den tryggeste banken i Portugal, mens Euromoney anerkjente den som den beste banken i Portugal.

Inntekter: 1,17 milliarder euro (2016)

Nettoinntekt: 380 millioner euro (2016)

Sum eiendeler: 45,73 milliarder euro (2016)

Banco Comercial Portugues

Med mer enn 695 filialer i Portugal og betjener nesten 4,3 millioner kunder over hele verden, er Banco Comercial Portugues den største av private banker i Portugal når det gjelder markedsandel. Det ble etablert i 1985 av Jardim Gonçalves og investorer fra Porto-regionen. Bankens hovedkvarter er i Oeiras, Stor-Lisboa.

Inntekter: 2,2 milliarder euro (2017)

Nettoinntekt: 290 millioner euro (2017)

Sum eiendeler: 72,67 milliarder euro (2017)

Banco Internacional do Funchal

Banco Internacional do Funchal, SA ble grunnlagt i 1988, og tilbyr et bredt spekter av bank- og finansielle produkter og tjenester, inkludert detaljhandel, kommersiell bank og investeringsbank. Banken har hovedkontor i Lisboa, og opererer ikke bare i landet, men også i resten av EU, Latin-Amerika og Nord-Amerika.

Inntekter: 15,35 millioner euro (2016)

Nettoinntekt: 2,1 millioner euro (2016)

Sum eiendeler: 523 millioner euro (2016)

Banco Populær Portugal

Banco Popular Portugal ble dannet i 1991, tidligere kjent som BNC-Banco Nacional de Crédito, SA I 2005 skiftet banken navn til Banco Popular Portugal, SA Basert i Lisboa, er det et datterselskap av Banco Popular Español, SA

Banco Popular tilbyr tjenester til private borgere, selvstendig næringsdrivende, små og mellomstore bedrifter, private velferdsinstitusjoner, store selskaper, finansinstitusjoner og offentlig administrasjon, som opererer gjennom detaljhandel og kommersiell bankvirksomhet, samt andre segmenter, i 118 filialer.

Novo Banco

Den portugisiske banken Nova Banco tilbyr tjenester innen detaljhandel og investering, forsikring, kapitalforvaltning og risikovillig kapital. I 2014 ble det introdusert for Bank of Portugal for å redde Banco Espiritu Santo, en av de eldste og mest anerkjente private bankene i Portugal. Novo Bancos hovedkvarter er i Lisboa.

Fra og med 2017 ledet banken et nettverk av 576 innenlandske filialer og 30 internasjonale filialer og sysselsetter totalt 6.325 personer i Portugal og andre land.

Inntekter: 436,6 millioner euro (H1 2017)

Netto inntekt (tap): (371,4 millioner euro) (H1 2017)

Sum eiendeler: 55,27 milliarder euro (første halvår 2017)

Banco Português de Investimento (BPI)

Kommersiell bankkonsern Banco Português de Investimento (BPI) spesialiserer seg på boliglån gjennom forskjellige eksterne selskaper. Den har tilsyn med 674 filialer og betjener over 1,4 millioner kunder, enkeltpersoner, bedrifter og institusjoner.

Banken opprettholder ikke bare i Portugal og Spania, men også i land som Angola der den er markedsleder innen bedriftsbank, og Mosambik der den eier 30% av aksjene i banken BCI Fomento. Den ble grunnlagt i 1981 med hovedkvarter i Porto.

Inntekter (BPI Group): 716,6 millioner euro (2016)

Netto inntekt (BPI Group): 313,2 millioner euro (2016)

Sum eiendeler (BPI Group): 38,29 milliarder euro (2016)

Caixa Central de Crédito Agrícola Mútuo, CRL

CRL har hovedkontor i Lisboa, Caixa Central de Crédito Agrícola Mútuo, CRL og tilbyr en rekke banktjenester og tjenester, inkludert kommersiell og detaljhandel, investeringsfond og kapitalforvaltning, forsikring og konsulenttjenester. Banken består av kommersiell / detaljhandel, segmenter for investeringsfond og kapitalforvaltning, forsikring og konsulenttjenester.

Banco Privado ATLANTICO - Europa

Den europeiske banken ATLANTICO Europa ble grunnlagt i 2009 og opererer som et datterselskap av Atlantico Financial Group SA, med base i Lisboa, og tilbyr et bredt spekter av bankprodukter og tjenester for enkeltpersoner og selskaper i mer enn 50 land.

ATLANTICO-merket ble dannet i 2006. Det etablerte en tilstedeværelse blant bankene i Portugal som Banco ATLANTICO Europa, i samsvar med målet om å bli et globalt merke. Den betjener for tiden ca 10 156 kunder og sysselsetter ca 129 personer.

Inntekter: 23,02 millioner euro (2016)

Nettoinntekt: 5,12 millioner euro (2016)

Sum eiendeler: 1,27 milliarder euro (2016)

Banco Finantia, SA

Hovedkontor i Lisboa, Banco Finantia, SA er et datterselskap av Finantipar-SGPS, SA Banken tilbyr private, bedrifts- og investeringsbankløsninger i Portugal og i andre land. Det driver også en filial i Spania, et kontor i Brasil og meglerfirmaer i London og New York.

Konsernets private bankaktiviteter er fokusert på den iberiske halvøya, mens selskapsløsninger og investeringsbankløsninger er sentrert i den iberiske halvøya / Latin-amerikanske korridoren og i markedene i Tyrkia, Russland og Commonwealth of Independent States.

Inntekter: 79,9 millioner euro (2016)

Nettoinntekt: 30,7 millioner euro (2016)

Sum eiendeler: 1,81 milliarder euro (2016)

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart…. For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance sin guide til de beste bankene i Portugal. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppbanker i Spania Toppbanker i Spania Den spanske sentrale pengemyndigheten er Banco de España, som fungerer som den nasjonale tilsynsmyndigheten for banker i Spania innenfor rammen av eurosonens Single Supervisory Mechanism (SSM). Spanias sentralbank ble etablert i Madrid i 1782 og er for tiden medlem av det europeiske systemet for sentralbanker. Spanjolene
  • Topp 100 investeringsbanker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg