Netspend - Oversikt, tilbudte tjenester og hvordan du åpner en konto

Netspend er et selskap i Austin som tilbyr forhåndsbetalte debetkort, vanligvis Visa eller Mastercard, som kan brukes til å kjøpe i butikken, handle online og ta ut kontanter i minibanker. Federal Deposit Insurance Corporation Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statlig institusjon som tilbyr innskuddsforsikring mot banksvikt. Kroppen ble opprettet fungerer som garantist og gir forsikring for alle transaksjonene som er gjort med kortet.

Netspend - Stack of credit Cards

Kunder kan bestille et Netspend-kort online fra selskapets nettsted eller kjøpe et hos deltakende forhandlere mot et mindre gebyr. Kortene sendes via post innen sju til ti dager etter at du har bestilt online. Ved mottakelse må kundene aktivere kortene og sette inn penger på kortet før de kan begynne å bruke det til å kjøpe og betale regninger.

Hvordan åpne en konto online og få et Netspend-kort

Å åpne en konto på Netspend-nettstedet er relativt enkelt. Kunder må oppgi navn, fysisk adresse og e-postadresse. På nettstedet Netspend.com, sammenlign først de forskjellige pakkene ved å se på funksjonene, avgiftene og fordelene med hver pakke. Når du har identifisert pakken som passer dine preferanser, klikker du på registreringsknappen for å åpne registreringssiden. Siden krever at brukerne skriver inn navn, adresse og e-postadresse. Kontakt oss Kontakt oss direkte for alt vi kan hjelpe deg med. Vi har støtte for telefon, e-post og chat. Vi er her for å hjelpe deg med å fremme din økonomiske karriere. .

Det neste trinnet er å velge den foretrukne fargen fra et utvalg av fire forskjellige farger. Opprett deretter et brukernavn, passord og et sikkerhetsspørsmål. Når søknaden er godkjent, logger du på kundeportalen og bestiller Netspend-kortet ditt. Kortet blir levert med anbefalt post innen sju til ti dager.

Et alternativ til den elektroniske applikasjonen er å kjøpe selskapets kort fra en autorisert forhandler, for eksempel en bensinstasjon, matbutikk eller sjekkbutikk. Deltakende butikker viser vanligvis selskapets klistremerke i disken. Leverandører krever at kundene oppgir navn, adresse, fødselsdato og lager en kopi av et offisielt identitetsdokument som pass eller førerkort. Forhandlere selger vanligvis kortene mot et gebyr fra $ 2,95 til $ 4,95.

Netspend

Hvordan bruke Netspend-kort

NetSpend forhåndsbetalte kort kan brukes til å betale for shopping, fylle bensintanken din, betale online regninger og trekke kontanter fra minibanker. De har fleksibiliteten til å bli brukt som kredittkort og som debetkort. De inkluderer vanligvis et transaksjonsgebyr på $ 1 når det brukes som kredittkort, og et enda høyere gebyr på $ 2 når det brukes som debetkort. Det er variasjoner i mengden av disse avgiftene, men de er vanligvis i området $ 1- $ 2. Det er også gebyrer for kontantuttak i minibanker, som vanligvis vil variere etter lokasjon, med internasjonale uttak som har dyrere avgifter.

Hvis du er en stor bruker, kan du oppgradere abonnementet til FeeAdvantage Plan eller Netspend Premier FeeAdvantage Plan som koster henholdsvis $ 5,00 og $ 9,95 per måned. Over-the-counter Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med verdipapirer mellom to motparter utført utenfor formelle børser og uten tilsyn av en børsregulator. OTC-handel skjer i reseptfrie markeder (et desentralisert sted uten fysisk plassering), gjennom forhandlernettverk. kontantuttak belastes $ 2,50 per transaksjon, pluss et transaksjonsgebyr for utenlandske OTC-kontantuttak. Innenlandske minibankuttak belastes $ 2,50 per uttak, mens internasjonale kontantuttak belastes $ 4,95 per uttak, pluss det utenlandske transaksjonsgebyret.

Hvordan legge til midler på Netspend-kortet

Det er flere måter som kunder kan bruke for å legge til penger i kontoene sine. De inkluderer:

Direkte innskudd

Direkte innskudd er den mest praktiske måten å laste inn penger på Netspend forhåndsbetalte kort uten å medføre utgifter. Kunder kan velge å sette inn lønnsslipp og offentlige fordeler direkte på sine forhåndsbetalte kort. Skatterefusjoner fra skattemyndighetene kan også settes inn direkte på kortkontoen.

Last ned lokasjoner på Netspend

Netspend lister over 130 000 steder rundt i USA der kortinnehavere kan legge til penger på kontoene sine. Selskapets nettside tilbyr en reload center locator som kunder kan bruke til å finne de mest praktiske reload-stedene i nærheten av byene.

Bankoverføringer

Kunder kan også legge til penger på Netspend-kontoene sine fra en hvilken som helst amerikansk utstedt bankkonto. De kan bruke bankkort, sparepenger eller sjekke kontosaldoer for å legge til penger på kortet.

PayPal

PayPal PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. er et av de største online betalingsselskapene som tillater parter å foreta innbetalinger via online pengeoverføringer. Det elektroniske betalingssystemet tilbyr elektroniske alternativer til tradisjonelle betalingsmåter som postanvisning og sjekker. PayPal gir en plattform for online-leverandører, auksjonssteder, og tilbyr også en praktisk måte der kunder kan koble Netspend-kortene sine og sette inn penger direkte til de forhåndsbetalte kortene.

Overføring mellom Netspend-kortkontoer

Selskapet tillater også kunder å overføre penger fra en Netspend-kortkonto til en annen konto til en liten avgift.

Netspend overtrekksbeskyttelse

Netspend-kassakreditsbeskyttelse tillater forhåndsbetalte kortinnehavere å pådra seg gebyrer eller fullføre transaksjoner som overstiger kortkontosaldoen. Kunder har lov til å bruke overtrekksbeskyttelsestjenesten opptil tre ganger per kalendermåned. Kunder belastes et transaksjonsgebyr på $ 15 kassekredittransaksjonstjenester for uttak av kunder som overstiger kortbalansen med mer enn $ 10.

For at kunder skal kunne nyte denne beskyttelsen, må de imidlertid oppfylle visse aktiveringskrav og kvalifikasjonskrav. En av disse kravene er at kundene må oppgi en gyldig e-postadresse og godta selskapets elektroniske levering av opplysninger og endrede vilkår til overtrekkskontrakten. Kontoinnehavere må også gjøre innskudd på kortet sitt på over $ 200 hver 30. dag for å fortsette å bruke tjenesten.

Flere ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til Netspend. Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse . For å fortsette karrieren din, vil tilleggsressursene nedenfor være nyttige:

  • Kuppkjøp Kuppkjøp Et kuppkjøp refererer til en transaksjon der overtakeren av et foretak får et godt kupp langt lavere enn den virkelige markedsverdien til foretaket
  • Best Buy-kredittkort Best Buy-kredittkort Et Best Buy-kredittkort er en kredittform som Best Buy tilbyr sine lojale kunder for å kjøpe produkter og tjenester.
  • Cryptocurrency Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta som er basert på blockchain-nettverk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum blir allment akseptert.
  • Retail Bank Typer Retail Bank Typer Det er i det store og hele tre hovedtyper av banker. De er forretningsbanker, kredittforeninger og visse investeringsfond som tilbyr detaljistbanktjenester. Alle tre jobber mot å tilby lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrollkontoer, sparekontoer, pantelån, debetkort, kredittkort og personlige lån.

Siste innlegg