Vertex42® - Excel-maler og ressurser for finansanalytikere

Vertex42® er et nettsted som tilbyr et bredt utvalg av Excel-maler av høy kvalitet som er nyttige for enhver finansanalytiker. Guide til å bli finansanalytiker Hvordan bli finansanalytiker. Følg Finance-guiden om nettverk, CV, intervjuer, økonomiske modelleringsferdigheter og mer. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli finansanalytikere gjennom årene og vet nøyaktig hva som skal til. .

Excel-maler spenner fra tilbakebetalingsplaner til utskrivbare kalendere til budsjetter og økonomiske kalkulatorer. Disse malene kan være spesielt nyttige når du utfører økonomisk modellering i Excel, og vi oppfordrer deg til å sjekke dem ut som en verdifull ressurs.

Hvilke typer Excel-maler har Vertex42®?

Vertex42® har Excel-maler som inkluderer:

 • Budsjettmaler
 • Fakturamaler
 • Prosjektmaler
 • Timelister
 • Kalkulatorer for personlig økonomi
 • Regnskap
 • Og mer

Hvilke typer maler har Finance?

I likhet med Vertex42®, er vi hos Finance forpliktet til å være fremragende i Excel, og som sådan har vi et bredt spekter av ressurser tilgjengelig for brukerne våre.

Finans mest populære Excel-ressurser inkluderer:

 • Nedlastbare Excel-maler Excel-ressurser Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår.
 • Excel-formler og funksjoner Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler-jukseark gir deg de viktigste formlene for å utføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil bli en mester i Excel-analyse og ekspert på å bygge økonomiske modeller, har du kommet til rett sted.
 • Excel-snarveier Excel-snarveier til PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler
 • Selvstudier om Excel Excel-ressurser Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår.

Mens Vertex42® er en god ressurs, er Finance utelukkende fokusert på Excel-applikasjoner som er knyttet til økonomisk analyse og økonomisk modellering. Finans misjon er å hjelpe alle i verden med å bli ekspert på å bygge økonomiske modeller i Excel.

Finansinstruktører er bransjeeksperter med lang erfaring som både utøvere og lærere, noe som betyr at de gir et høyt lidenskap til alle kursene våre.

Ytterligere Excel-relaterte ressurser

Husk å sjekke ut resten av ressursene våre for å laste ned Excel-maler og bli en strømbruker.

Noen flere av våre mest populære maler inkluderer NPV-formelen NPV Formula En guide til NPV-formelen i Excel når du utfører økonomisk analyse. Det er viktig å forstå nøyaktig hvordan NPV-formelen fungerer i Excel og matematikken bak den. NPV = F / [(1 + r) ^ n] hvor, PV = nåverdi, F = fremtidig betaling (kontantstrøm), r = diskonteringsrente, n = antall perioder i fremtiden og INDEX MATCH Index Match Formula Combining INDEKS- og MATCH-funksjoner er en kraftigere oppslagsformel enn VLOOKUP. Lær hvordan du bruker INDEX MATCH i denne Excel-opplæringen. Indeks returnerer verdien av en celle i en tabell basert på kolonne og radnummer, og Match returnerer posisjonen til en celle i en rad eller kolonne. Lær hvordan du gjør det i denne veiledningen, som begge er veldig viktige funksjoner for økonomisk modellering.

Hvis du følger en karriere innen investeringsbank, FP&A eller andre områder innen bedriftsfinansiering, kan du sjekke ut karriereressursene Careers Search Finance's karriereressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy-delen for å hjelpe deg med å bryte deg inn i bransjen eller flytte opp stigen.

Utfylling av Vertex42 Excel-ressurser

Start Finance's Free Excel Crash Course nå!

Mer lesing

Takk for at du leser denne økonomiguiden til Vertex42® og Excel-maler. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil disse ekstra finansressursene være nyttige:

 • Finans mal bibliotek
 • Liste over Exel-funksjoner Funksjoner Liste over de viktigste Excel-funksjonene for finansanalytikere. Dette juksearket dekker hundrevis av funksjoner som er kritiske å kjenne som en Excel-analytiker
 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
 • Beste praksis for økonomisk modellering Finansiell modellering Denne artikkelen er å gi leserne informasjon om beste praksis for økonomisk modellering og en enkel å følge, trinnvis guide for å bygge en finansiell modell.

Siste innlegg