Skimming Fraud - Oversikt, eksempler, typer skimming svindel

Skimming svindel er en type tjenestemannskriminalitet som innebærer å ta kontanter fra en bedrift før de inngår i regnskapssystemet Accounting Book Finance's Principles of Accounting book er gratis, tilgjengelig for alle å laste ned som PDF. Les om bokføring, regnskapsprinsipper, regnskap, med 66 sider leksjoner og opplæringsprogrammer. Fra generelle transaksjonsregistreringskonvensjoner til hele regnskapssyklusen og til slutt til viktige kontoer, boka. Skimming er et "off-book" svindel fordi kontantstyveriet har skjedd før det ble inngått i bokføringssystemet. Regnskap Våre regnskapsveiledninger og ressurser er selvstudier for å lære regnskap og økonomi i ditt eget tempo. Bla gjennom hundrevis av guider og ressurser. Dermed blir det aldri rapportert om selskapets regnskapsoppføringer.

Enkeltpersoner er også sårbare for denne typen svindel. De kan oppleve minibank, debetkort eller kredittkortskumming.

Skimming svindel

Blant andre typer tjenesteforbrytelser er skimming den enkleste form for svindel. Skimming er imidlertid det vanskeligste å oppdage fordi det ikke etterlater revisjonsspor som kan avsløre tyverikilden. Ofte oppdages skimming ved et uhell. I noen tilfeller kan bedrifter imidlertid mistenke potensiell svindel ved å oppdage lavere inntekter enn forventet. I regnskap kan begrepene "salg" og "inntekt" brukes, og blir ofte brukt om hverandre, for å bety det samme. Inntekt betyr ikke nødvendigvis mottatt kontanter. .

Skimming er et slangord. Den juridiske betegnelsen for svindel med skimming er avskalning.

Typer av skimming svindel (virksomhet)

Skimming svindel kan ha flere former:

  • Direkte tyveri: En svindler skjuler kontanter fra arbeidsgiveren, forretningspartneren eller aksjonærene Aksjeandel Aksjeandel (også kjent som aksjeeierkapital) er en konto i selskapets balanse som består av aksjekapital pluss beholdt inntjening. Det representerer også restverdien av eiendeler minus gjeld. Ved å omorganisere den opprinnelige regnskapsligningen får vi aksjeeier = eiendeler - gjeld.
  • Skatteunndragelse: Skimming er en populær ordning for skatteunndragelse. Eieren av en bedrift kan lomme penger uten å registrere det i regnskapssystemet. I dette tilfellet overføres kontanter fra kunden direkte til eieren av virksomheten. Dermed kan eieren unngå å betale forretningsskatt eller personlig inntektsskatt på dette beløpet.
  • Bestikkelser og andre forbrytelser: Noen ganger involverer skimming andre forbrytelser, for eksempel bestikkelse eller en beskyttelsesracket. Eieren av en bedrift kan bruke skimming for å sette av midler til bestikkelse eller for beskyttelsesutbetalinger til racketere.

Mekanisme for skimming svindel

Eksempel på regnskap skimming svindel

Sam er eieren av en pølsebod. Nylig hyret han inn en ny ansatt. Etter to uker oppdaget Sam at pølsestandens inntekter gikk ned med 40%. Han begynte å mistenke potensiell svindel av sin nye ansatt, og han bestemte seg for å installere et skjult kamera i stativet for å se produksjonsprosessen.

Etter å ha analysert virksomhetens regnskapsoppføringer, fant han ut at den nye medarbeideren ikke alltid brukte kassaapparatet til pølsesalg. Han ga ikke kvitteringer til kunder som bare kjøpte en pølse eller en drink og betalte kontant. Dessuten ba kundene vanligvis ikke om kvitteringer fordi beløpene var små. Samtidig kunne Sam ikke oppdage svindelen fra regnskapsbøkene sine fordi transaksjonene aldri ble registrert. Etter denne oppdagelsen sparket Sam sin nye ansatt.

Typer av skimming svindel (personlig)

Skimming for enkeltpersoner kan ha forskjellige former:

  • ATM: Ved skum av minibank får tyver en persons debetkortnummer ved å installere en ulovlig kortleseanordning på minibanken. I tillegg til dette bruker tyver et kamera til å registrere personens personlige PIN-nummer.
  • Kredittkort: Når kredittkort skummes, kan tyver gjøre små avgifter som sannsynligvis ikke blir oppdaget av kortholderen. For eksempel, når du betaler for et måltid på en restaurant, kan en ansatt skaffe kortnummeret ditt og senere foreta en serie små avgifter fra restauranten og ta kontanter fra kassa slik at ledelsen ikke legger merke til det.

Lær mer om hvordan du beskytter deg mot personlige skumforbrytelser i denne New York Times-artikkelen.

Relaterte målinger

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse . For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil de ekstra finansressursene nedenfor være nyttige:

  • Revidert finansregnskap Revidert finansregnskap Offentlige selskaper er forpliktet i henhold til lov til å sikre at regnskapet blir revidert av en registrert CPA. Hensikten med den uavhengige revisjonen er å gi forsikring om at ledelsen har avlagt regnskap uten vesentlige feil. Revidert regnskap hjelper beslutningstakere
  • Rettsmedisinsk revisjonsveiledning Rettsmedisinsk revisjonsveiledning En rettsmedisinsk revisjon er en detaljert revisjon av et selskaps registre som skal brukes i en domstol i en rettslig prosess. Regnskapsførere, advokater og finanspersoner er alle involvert. I en slik tilsyn vil de lete etter korrupsjon, interessekonflikter, bestikkelser, utpressing, misbruk av eiendeler, økonomisk svindel
  • Projiserende resultatregnskapslinjeprojektering Resultatregnskapslinjeposter Vi diskuterer de forskjellige metodene for å projisere resultatlinjeposter. Projiserende resultatregnskapslinjer begynner med salgsinntekter, deretter kostnad
  • Topp regnskapsskandaler Topp regnskapsskandaler De siste to tiårene så noen av de verste regnskapsskandaler i historien. Milliarder dollar gikk tapt som et resultat av disse økonomiske katastrofene. I dette

Siste innlegg