CFA® lønn - hvor mye chartereiere tjener i kompensasjon

Kompensasjon for CFA®-befraktere består vanligvis av en kombinasjon av grunnlønn, ytelsesbaserte bonuser og noen form for egenkapital eller overskuddsdeling. Oppdragsgivere kan ha ganske høy lønn i forhold til andre fagpersoner i finansbransjen. Følgende gir en generell CFA® lønnsguide.

Den generelle formelen for å beregne total kompensasjon er nedenfor:

Base CFA® lønn + kontantbonus + egenkapital = total kompensasjon

Den gjennomsnittlige totale kompensasjonen for charterholdere (i USA) er i følge CFA® Society ca. $ 300 000.

Median grunnlønn for befraktere er omtrent $ 180 000, noe som etterlater balansen som en fordeling mellom kontantbonuser og egenkapital eller fortjeneste.

CFA® lønnskompensasjon

CFA® lønnsguide - Kompensasjon etter stillingstittel

Gjennomsnitt gir ikke det fulle bildet, da det er et bredt spekter for CFA®-lønn, avhengig av den spesifikke stillingen.

Nedenfor er en oversikt over median total kompensasjon etter jobbtype:

 • Finansanalytiker (bedrift) $ 80.930
 • Porteføljeforvalter (fast inntekt) $ 253 250
 • Chief Investment Officer $ 316 600
 • Porteføljeforvalter (aksjer) $ 344 500

Ovennevnte informasjon ble offentliggjort i en 2016 CFA® lønnskompensasjonsundersøkelse.

CFA® lønnsguide - Hvor jobber befraktere?

Charterholdere tjener lønnen sin i et bredt spekter av bedriftsfinansieringsroller, inkludert følgende:

 • Porteføljeforvaltning Porteføljeforvaltning Karriereprofil Porteføljeforvaltning administrerer investeringer og eiendeler for kunder, som inkluderer pensjonsfond, banker, hedgefond, familiekontorer. Porteføljeforvalteren er ansvarlig for å opprettholde riktig aktivasammensetning og investeringsstrategi som passer kundens behov. Lønn, ferdigheter,
 • Aksjeforskning Aksjeforskningsanalytiker En aksjeforskningsanalytiker gir forskningsdekning av offentlige selskaper og distribuerer forskningen til klienter. Vi dekker analytikerlønn, stillingsbeskrivelse, inngangspunkter i bransjen og mulige karriereveier.
 • Investeringsbank Investeringsbank Karrierevei Investeringsbank karriereveiledning - planlegg din IB karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A).
 • Bedriftsutvikling Bedriftsutvikling Karrierevei Bedriftsutviklingsjobber inkluderer gjennomføring av fusjoner, oppkjøp, frasalg og kapitalinnsamling internt for et selskap. Bedriftsutvikling ("corp dev") er ansvarlig for gjennomføring av fusjoner, oppkjøp, frasalg og kapitalinnsamling internt for et selskap. Utforsk karriereveien.

Hvordan øke lønnen din?

Hvis du er en charterholder som ønsker å øke CFA®-lønnen din, er nøkkelen å gjøre deg selv mer verdifull. Dette inkluderer strategier som å be om mer ansvar, ta på seg en tverrfunksjonell rolle, veilede juniormedlemmer og oppgradere dine tekniske økonomiske ferdigheter. Bli en lynchpin og et uunnværlig medlem av teamet.

I tillegg er det alltid gunstig å kjenne det nåværende lønnsmarkedet for ferdighetsnivå og jobbfunksjon. Hvis du merker at du blir underbetalt, eller hvis en viss ferdighet du har øker lønnspotensialet ditt, ikke vær redd for å forhandle om en forhøyelse under ytelsesevalueringene. Nøkkelen er å bevise verdien din gjennom arbeidet ditt og å gjøre riktig undersøkelse av hvilket kompensasjonsnivå din kunnskap og ferdighetssett skal ha.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser denne CFA® lønnsguiden og total kompensasjonsinformasjon. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, anbefaler vi disse ekstra ressursene på det sterkeste:

 • Investeringsbankmannslønn Investment Banker lønn En investeringsbankmannslønn er blant de høyeste i verden. De får utbetalt en grunnlønn og en bonus for kompensasjonen. Finn ut hvor mye de tjener. En analytiker rett ut av universitetet kan forvente å tjene over $ 100.000 USD, men per time kan det være så lavt som $ 20-35 når man jobber 100 timer / uke
 • Kompensasjonsguider Kompensasjons- og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater,
 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
 • Intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt

Siste innlegg