Excel Konverter formel til verdi - trinnvis guide med eksempler

Det er tre snarveier Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre snarveier du kan bruke til å konvertere formler til verdier i Excel. Denne artikkelen om "Excel Convert Formula To Value" gir en trinnvis oversikt over hver.

Det første alternativet, ved bruk av Shift + F10, krever færrest tastetrykk; den andre, Alt + E + S er litt lengre; og det tredje krever bruk av snarveiene på båndet via Alt + H flest tastetrykk. Nedenfor er en komplett guide for hvordan du bruker hver tilnærming til å lage formler til verdier.

Metode 1: Skift, F10, V

 1. Fremhev cellene du vil konvertere
 2. Trykk på Ctrl + C
 3. Trykk på Skift + F10 og V.

Excel Konverter formel til verdi

Lær flere snarveier i vårt gratis Excel-kollisjonskurs.

Metode 2: Alt, E, S, V

 1. Fremhev cellene du vil konvertere
 2. Trykk på Ctrl + C
 3. Trykk på Alt + E + S + V.

konvertere formler til verdier

Lær mer om Excel-snarveier i vårt gratis kurs.

Metode 3: Alt, H, V ...

 1. Fremhev cellene du vil konvertere
 2. Trykk på Ctrl + C
 3. Trykk Alt + H + V + S + V.

utmerke formelverdier

Lim inn spesielle verdier

Alle tre metodene ovenfor utnytter funksjonen Lim inn spesiell i Excel. Denne funksjonen lar Excel-brukere lime inn informasjonen på en rekke måter, inkludert formatering, verdier, formler, multiplikasjon, divisjon og mer. Vi oppfordrer deg til å utforske de forskjellige bruksområdene for Paste Special, i tillegg til å konvertere en formel til verdi.

Start gratis Excel-kurs

Anvendelser av Excel Konverter formel til verdi i økonomisk modellering

Det er veldig nyttig å konvertere formler til verdier i Excel Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. . Den vanligste bruken er å utføre sideberegninger for å komme til en verdi som brukes som en antagelse. Tenk deg for eksempel at du har en liste over antakelser om antall kunder per år i en modell. Det kan være lurt å raskt beregne hvor mange kunder du forventer i 2019 i et eget område av Excel-modellen Typer av økonomiske modeller De vanligste typene økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene, og kopier deretter formelen og lim den inn som en verdi i modellen.

Start gratis Excel-kurs

Flere Excel-snarveier

Takk for at du leser guiden vår om “Excel Convert Formula To Value”. I Finance har vi lagt stor vekt på å samle alle de viktigste Excel-snarveiene for håperne analytikere for å fremme karrieren. For det formål har vi listet opp våre mest nyttige guider, maler og ressurser på et bredt spekter av Excel-emner.

 • Alle snarveier i Excel
 • Liste over Excel-formler Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler jukseark gir deg alle de viktigste formlene for å utføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil bli en mester i Excel-analyse og ekspert på å bygge økonomiske modeller, har du kommet til rett sted.
 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
 • Hvordan bli finansanalytiker Guide til å bli finansanalytiker Hvordan bli finansanalytiker. Følg Finance-guiden om nettverk, CV, intervjuer, økonomiske modelleringsferdigheter og mer. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli finansanalytikere gjennom årene og vet nøyaktig hva som skal til.

Siste innlegg