Investment Banker lønn - Du vil bli overrasket over hvor mye de tjener

På absolutt grunnlag investerer bankbanker Investment Banking Career Path Investment bank karriereveiledning - planlegg din IB karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). er noen av de best betalte fagfolk for deres alder. Som ny ansatt kan du forvente å tjene over $ 100.000 rett ut av skolen, noe som sannsynligvis vil blåse de fleste av klassekameratene dine ut av vannet. Men investeringsbanklønnen på timebasis er en annen historie.

På en times basis får ikke investeringsbankfolk betalt nesten like godt. Med de fleste analytikere og tilknyttede selskaper som jobber over 100 timer per uke, kan timelønnen deres variere hvor som helst mellom $ 25 - $ 35 per time. Det er ikke dårlig, men det høres ikke så bra ut som $ 100.000 i året.

Investment Banker lønn penger

Investeringsbankmanns lønnstabell

Tittel Grunnlønn Bonus Total godtgjørelse

Analytiker $ 85 000 - $ 100 000 $ 50 000 - $ 100 000 $ 125k - $ 200k

Forbinder $ 100 000 - $ 120 000 $ 80k - $ 130k $ 180 000 - $ 250 000

Visepresident $ 120k - $ 150k $ 100 000 - $ 250 000 $ 220k - $ 400k

Administrerende direktør $ 300 000 - $ 1 millioner $ 200 000 - $ 10 millioner + $ 500 000 - $ 10 millioner +

Kilde: bransjekilder.

Hva er lønnsstrukturen for investeringsbankmannen?

Investeringsbank fagfolk Investment Banking Career Path Investment bank karriere guide - planlegg IB karriereveien. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). betales basert på to kompensasjonskomponenter: lønn og bonus.

Bonusen er en stor del av en bankers totale inntekt på tvers av alle posisjoner, men spesielt på de mer seniornivåene, der en bonus kan være flere ganger grunnlønnen til investeringsbankmannen.

Hvorfor får bankfolk så mye betalt?

Advokaten vil si at de blir betalt så mye fordi bankene jobber med svært viktige transaksjoner som genererer store avgifter. I bytte for så viktig arbeid, må de være smarte, hardtarbeidende og dyktige - og dermed godt kompensert.

Kynikeren vil si at de blir betalt mye fordi arbeidet er superstressende, med et militærlignende hierarki, og timene er uutholdelige. Faktisk er timene så lange at de faktisk ikke tjener så mye i timen.

Hvordan blir du investeringsbanker?

Sammen med Finans lønnsguide for investeringsbankfolk har vi den ultimate guiden for å få jobb i investeringsbank. Hvordan få jobb i investeringsbank? Denne veiledningen vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved hjelp av de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter.

Det viktigste er å ha en solid forståelse av økonomisk modellering og verdsettelse, som du kan mestre med våre online kurs.

Økonomiske modelleringsevner

En av de viktigste ferdighetene for en høyt betalt investeringsbankmann er finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. . Analytikere og tilknyttede selskaper bruker mye tid i Excel, og bygger forskjellige typer modeller Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene for å støtte transaksjoner, pitcher og andre aktiviteter

investeringsbankmodell

Kilde: Finansens økonomiske modelleringskurs.

Å bygge disse modellene krever en sterk forståelse av regnskap og hvordan de tre regnskapene henger sammen. Hvordan de tre regnskapene henger sammen Hvordan er de tre regnskapene knyttet sammen? Vi forklarer hvordan du knytter de tre regnskapene sammen for økonomisk modellering og verdsettelse i Excel. Forbindelser av nettoinntekt og beholdt inntekt, avvik og avskrivninger, investeringer, arbeidskapital, finansieringsaktiviteter og kontantbalanse. I tillegg gode Excel-ferdigheter, kunnskap om forretningsstrategi Strategi Bedrifts- og forretningsstrategiguider. Les alle finansartikler og ressurser om økonomi og forretningsstrategi, viktige konsepter for finansanalytikere å innlemme i deres økonomiske modellering og analyse. First mover-fordel, Porter's 5 Forces, SWOT, konkurransefortrinn,forhandlingsstyrke fra leverandører, og ekstrem oppmerksomhet på detaljer er alle krav for å bygge gode økonomiske modeller.

Investeringsbankfolk jobber ofte med disse modellene til de tidlige morgentimene, spesielt når de jobber med en live-avtale. Last ned maler, les eksempler og lær om hvordan avtaler er strukturert. Ikke-avsløringsavtaler, aksjekjøpsavtaler, aktivakjøp og mer M&A ressurser eller transaksjoner.

Tilleggsressurser

Takk for at du har lest Finance's Investment Banker lønnsguide. Fortsett å lære og fremme karrieren din ved å bli en sertifisert finansiell modellering og verdsettelsesanalytiker FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, i tillegg til å utforske disse tilleggsressursene nedenfor:

  • Kompensasjonsguider Kompensasjons- og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater,
  • Lønnguide for CFA® Charterholders CFA® Lønnguide Median CFA® lønn er omtrent $ 180 000 i USA, mens gjennomsnittlig total kompensasjon over $ 300 000. Lær mer om lønn, kompensasjon og hva dine forventninger bør være som finansanalytiker innen aksjeforskning, FP&A, porteføljestyring og andre områder
  • Hva gjør investeringsbankfolk Hva gjør investeringsbankfolk? Hva gjør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan jobbe 100 timer i uken med å utføre forskning, økonomisk modellering og bygningspresentasjoner. Selv om den har noen av de mest ettertraktede og økonomisk givende stillingene i banksektoren, er investeringsbank også en av de mest utfordrende og vanskelige karriereveiene, Guide to IB
  • Karriere Kart

Siste innlegg