Wall Street Oasis (WSO) - Et forum og en ressurs for økonomikarrierer

Wall Street Oasis (WSO) er et ledende nettsamfunn for ambisiøse fagpersoner som ønsker å bryte inn i investeringsbank, private equity, kapitalforvaltning og andre karrierer innen finans.

WSO driver et online forum der brukere kan opprette nye emnetråder, bygge personlige profiler og kommentere eksisterende diskusjoner.

Wall Street Oasis-plattformen har over 400.000 medlemmer, ifølge deres nettside (2017).

Link til WSO -> //www.wallstreetoasis.com/

wall street oasis wso island

Hvordan er nettstedet Wall Street Oasis (WSO) organisert?

Wall Street Oasis-nettstedet er organisert i tre hovedkategorier:

 • Intervju prep Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt - guider for forberedelse til intervjuer på Wall Street
 • Karriereforbedring - verktøy og opplæring for tekniske ferdigheter som kreves i bedriftsøkonomi, for eksempel finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi selskapets økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. Verdsettelsesmetoder og verdsettelsesmetoder Når det er verdsatt et selskap som en løpende virksomhet, er det tre viktigste verdsettelsesmetoder brukt: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, gjeldsrike oppkjøp og finansiering
 • Forum - diskusjonstråder og kommentarer til et bredt utvalg av emner, inkludert økonomi, karriere og livsstil
 • Monkey-tema - Wall Street Oasis-forumet bruker et monkey-tema der medlemmene kan tjene “bananpoeng” og jobbe seg opp apestigen ved å forbedre brukerstatusen (f.eks. Sjimpanse, ape, bavian osv.)

Hvilke emner dekker fora på Wall Street Oasis (WSO)?

WSO-skjemaene dekker et bredt spekter av Wall Street og corporate finance-emner.

Et utvalg av noen av noen av emnene som er diskutert på Wall Street Oasis inkluderer:

 • Kompensasjon Kompensasjon Kompensasjons- og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater, - hvor mye penger tjenestene tjener hos forskjellige banker og firmaer
 • Campusrekruttering Karriere Søk Finans karriere ressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy - studentene deler erfaringer om rekrutteringsprosessene på skolene sine og gir tips
 • Mote - hvordan kle deg for en karriere på Wall Street
 • Humor - Wall Street Oasis tilbyr også vitser, morsomme anekdoter og andre diskusjoner utenfor emnet
 • Økonomisk modellering - folk som stiller spørsmål, deler erfaringer og samarbeider for å diskutere et bredt spekter av emner

Hvordan kan Wall Street Oasis hjelpe karrieren din?

Å bli med i et nettsamfunn som Wall Street Oasis kan være en fin måte å knytte nettverk til, lære mer om bransjen og høre om andres førstehåndsopplevelser.

Å være godt forberedt er like viktig som å være smart når det gjelder rekruttering på Wall Street. Det er en veldig formell måte å bankere selskapslister over hovedaktørene i bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse veiledningene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren og institusjonene Buy-Side Institutional asset managers, kjent som Buy Side, tilbyr et bredt spekter av jobber, inkludert private equity, porteføljestyring, forskning. Lær om jobben som ansetter nye analytikere og medarbeidere. Ved å lære hvordan prosessen er og sørge for at du har dekket alle basene, har du allerede vunnet halvparten av kampen.

Et sted som Wall Street Oasis-forumet kan hjelpe deg med å lære av delte opplevelser. Hvis du har et spørsmål du lurer på, er det mer enn sannsynlig allerede blitt spurt av noen andre, og du kan finne svaret på WSO.

En annen grunn til å bli med i Wall Street Oasis-samfunnet er å dele din egen kunnskap. Hvis du har noen førstehåndsopplevelser, kan det være veldig givende å dele dem med andre ambisiøse fagpersoner som leter etter hjelp.

Flere ressurser for en karriere på Wall Street

Takk for at du leser Finance-guiden til Wall Street Oasis. Hos Finance er vi på misjon Mission & Values ​​Finance sitt oppdrag er å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse. Lær mer om Corporate Finance Institutes oppdrag, visjon, verdier og kultur for å hjelpe deg med å fremme karrieren din. Gjennom vår lærings- og utviklingspartner er MDA Training MDA Training MDA Training en ledende leverandør av skreddersydde opplæringstjenester som tilbyr sine kunder en frisk og innovativ tilnærming til læring og utvikling. tilbyr vi et bredt spekter av kurs fra nybegynnere til avanserte emner innen bedriftsøkonomi. MDA Training har gitt nyutdannelse til analytikere og tilknyttede selskaper i globale investeringsbanker i over 20 år!

Noen av de mest populære kursene vi tilbyr inkluderer:

 • Excel-opplæring
 • Regnskap grunnleggende kurs
 • Økonomisk modellering
 • Full tilgangspakke

Siste innlegg