Last ned gratis Pitch Deck Mal - PPT Presentasjonsmal

Last ned Finanss gratis malm for investeringstoppdekk ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Denne PPT-malen kan brukes til å lage din egen tonehøyde for å skaffe kapital eller presentere investorer for å fortelle historien din.

last ned malfilen til Finance pitch deck

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor, og last ned gratis pitch deck-malen nå!

Hvordan du kan strukturere din Pitch Deck

La oss se på hvordan vi skal strukturere banen fra start til slutt. Hele dekk bør ideelt sett dreie seg om 20-30 lysbilder, og enda viktigere, ta bare 15 minutter å presentere. Kulepunktene nedenfor tilsvarer spesifikke lysbilder i den gratis malen Gratis PDF-maler Finansmodeller Last ned våre PDF-maler med økonomiske modeller og utmerke verdsettelsesmodeller for å lære hvordan en finansiell modell er strukturert, og planlegg hvordan du bygger din egen. Jeg ga ovenfor.

Presenter deg selv og den store ideen (lysbilde 1-8)
 1. Bakgrunnen din og teamet ditt
  1. Hva er ditt krav til berømmelse? Det er bedre å fokusere på bare en / to virkelig positive ting, så stopp der (alt annet du oppgir er fortynningsmiddel).
 2. Den store ideen
  1. Hvilket stort problem prøver du å løse? For hvem? Hvorfor nå? Hva motiverer deg?
  2. Hvordan er du unik? Hvorfor vil ditt produkt eller din tjeneste gi gjenklang med folk?
  3. Hva er de viktigste kundene eller økonomiske beregningene som indikerer at virksomheten din virkelig starter?
Forklar din hemmelige saus (lysbilde 9-18)
 1. Forretningsmodell - Hvordan fungerer virksomheten din?
 2. Kunder - Hvem er de? Hva har de til felles? Hvor finner du dem? Hvor mye koster det å anskaffe dem? Hvorfor kommer kundene stadig tilbake?
 3. Vekstplanen - Hvorfor skaffer du penger? Hvordan vil du vokse virksomheten? Hva er produktene dine? Hvorfor er du bedre enn konkurrentene?
Tilbyr avtalen (lysbildene 19-22)
 1. Finansiell informasjon (resultatet fra din økonomiske modell)
  1. Enhetsøkonomi - Hva er lønnsomheten eller bidragsmarginen per kunde eller per enhet?
  2. Budsjett - Hva er forbrenningshastigheten din og hva bruker du penger på?
  3. Kontantstrømsprognose - Hva er dine mål for de neste årene?
 2. Hva investorer får - Beskriv hva investorer får fra å gjøre forretninger med deg
 3. Bruk av inntekt - Hva vil du bruke inntektene til? Hvordan vil du investere pengene?
Lukk (lysbilde 23)
 1. La publikum føle seg inspirert - referer tilbake til oppdraget / visjonen din eller bruk et kraftig kundetilbud. Du vil la investorene ha nok informasjon til å føle seg begeistret og fascinert, men fortsatt ønsker mer.

Hvordan komme i kontakt med publikum

Her er noen viktige temaer du må huske på når du bygger og leverer tonehøyde:

 1. Enkelt - gjør det enkelt å følge med minimalt med sjargong. Tenk deg at du forklarer ideen til et lite barn.
 2. Klar - sørg for at den følger en logisk progresjon (starter vanligvis med det store bildet og zoomer inn)
 3. Spennende - gi publikum nok informasjon til å interessere dem, men etterlater dem å ønske seg mer
 4. Roman - det siste du ønsker er at leseren sier til seg selv "Jeg vet allerede om dette", da det vil få dem til å løsne seg. Selv om det ikke er nytt, kan du prøve å sette et nytt spinn på det.
 5. Betong - bruk fakta og tall som bygger argumentet ditt på en solid måte (ugjendrivelige bevis)
 6. Emosjonell - bruk sitater fra kunder eller ansatte som illustrerer hvordan virksomheten din direkte påvirker folks liv
 7. Visuelt - folk flest er flinkere til å behandle informasjon visuelt, så inkluder så mange infografikk, diagrammer, bilder og visuelt innhold som mulig. Vurder å bruke en grafisk designer, som jeg har gjort med dette maledekket.

Hvordan generere finansiell informasjon

Det er viktig å ha en økonomisk modell Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. støtte informasjonen i din tonehøyde. Hvis du ikke har en solid driftsmodell på plass, må du sjekke ut ressurser om grunnleggende økonomiske modeller eller hvordan du bygger en økonomisk oppstartsmodell.

Fokuset for resultatene dine i presentasjonen bør være på ting som enhetsøkonomi, bidragsmargin og kundemålinger i motsetning til resultatregnskapsposter som omsetning eller EBITDA. Hvis du er i en tidlig fase eller starter virksomhet, bør du fokusere på budsjettet og forbrenningshastigheten. Det er viktigere å vise at du forstår kostnadsstrukturen din enn å legge ut en stor inntektsprognose som alle vet er sammensatt.

Til syvende og sist er en finansiell modell bare like god som forutsetningene som brukes til å bygge den, så sørg for å tydelig oppgi alle driverne og forutsetningene i modellen din og hvordan de endrer seg over tid.

Tilleggsressurser

Takk for at du lastet ned Finance's gratis pitch deck-mal. Disse ressursene vil være nyttige for å fortsette å lære og fremme karrieren din:

 • Investment bank pitch book Investment Banking Pitch Book Hvordan lage en investeringsbank pitch bok. Denne guiden vil lære deg hva som er inkludert, hvordan du lager en IB-toneheftebok, og gir eksempler på lysbilder
 • Investment teaser Investment Teaser En Investment Teaser er et profesjonelt dokument på en eller to sider som brukes til å introdusere et anskaffelses- eller investeringsmulighet for strategiske eller økonomiske kjøpere. Teaseren er et viktig dokument i transaksjonsprosessen, da det er det første dokumentet som potensielle kjøpere ser
 • Confidential Infomation Memo (CIM) CIM - Confidential Information Memorandum A Confidential Information Memorandum (CIM) er et dokument som brukes i M & A for å formidle viktig informasjon i en salgsprosess. Veiledning, eksempler og mal
 • Alle Pitch Deck-maler

Siste innlegg