Lønning med seks figurer - Hvordan tjene $ 100 000 eller mer

I bedriftsverdenen er det noe som heter en seks-sifret lønn. Det betyr å få en lønn som er minst $ 100.000. Enkeltpersoner som tjener mindre enn det, men minst $ 10 000, har en femsifret lønn. Hvis du tjener en million dollar, har du en syv-sifret lønn (og åpenbart en god jobb).

Ta en titt på Finance's Career Map for å se på forskjellige karriereveier.

Lønning med seks figurer

Hvem vil ikke tjene mye penger, spesifikt motta en sekssifret lønn? En av de avgjørende faktorene når du søker jobb er lønn. De fleste, om ikke alle fagfolk, er alltid på utkikk etter jobber som følger med økonomisk givende kompensasjon og fordeler. Godtgjørelse Godtgjørelse er enhver form for kompensasjon eller betaling som en person eller ansatt mottar som betaling for sine tjenester eller det arbeidet de gjør for en organisasjon eller bedrift. Det inkluderer uansett hvilken grunnlønn en ansatt mottar, sammen med andre typer betaling som påløper i løpet av arbeidet, som.

Hvordan tjene en sekssifret lønn?

Ønsker du å tjene sekssifret lønn hvert år? Det første trinnet er å ta utdannelsen på alvor. Å ha et solid fundament vil hjelpe deg med å velge en karriere som vil føre deg til økonomisk suksess. I følge Occupational Outlook Handbook of the Bureau of Labor Statistics tilbyr bare 55 av 818 oppførte jobber medianlønn på minst $ 100.000 hvert år. Av de 55 jobbene krever 53 minst en bachelorgrad.

Flere bransjer betaler godt og gir flere muligheter for avansement, så det er viktig å velge karrierevei nøye. Hvis du vil ha en karriere som tilbyr en lønn på seks sifre, er det best å fortsette utdannelsen. For å gi deg en ide, her er noen jobber du kanskje vil vurdere hvis du vil tjene en seks-sifret lønn:

1. Aktuar

Forsikringsselskaper ansetter aktuar som vurderer risiko og reduserer kostnader ved hjelp av statistikk og matematikk. De tjener i gjennomsnitt $ 100 610 fra og med 2018. Aktuarer Aktuar En aktuar fungerer i hovedsak som ryggraden i økonomisk sikkerhet for forsikrings- og gjenforsikringsselskaper, multinasjonale selskaper og finansielle planleggere. En aktuar har som hovedoppgave å analysere risiko og kostnadene forbundet med risiko og usikkerhet. har vanligvis en bachelorgrad i matematikk, statistikk eller aktuariell vitenskap. Mange tar også kurs i databaser og programmeringsspråk.

2. Økonomisjef

Banker Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter at passeringen av Federal Reserve Act i 1913, forsikringsselskaper og andre organisasjoner ansetter økonomiledere som er ansvarlige for å utvikle strategier for å holde selskapet økonomisk forsvarlig og stabilt. Den median årlige sekssifrede lønnen til en økonomisjef er $ 121750. Interessert i å bli økonomisjef? Du må skaffe deg en bachelorgrad i økonomi, regnskap eller et relatert felt. Husk at noen arbeidsgivere foretrekker jobbsøkere med en MBA.

3. Internist / Indremedisinsk lege

Data fra Bureau of Labor Statistics viser at leger vanligvis tjener en seks-sifret lønn årlig. For eksempel mottar internister en median lønn på $ 182370 per år. Alle vet at fagpersoner innen medisin tilbringer mange år på skolen. Leger bør ha en bachelorgrad og være utdannet medisinsk. De går også gjennom praksis og opphold i tre til syv år.

4. Petroleumsingeniør

Petroleumsingeniører har ansvaret for å lage måter å utvinne olje og gass fra jorden. Hvert år får de en median sekssifret lønn på $ 128,230. Hvis du vil jobbe i et oljeselskap som petroleumsingeniør, må du ha en bachelorgrad i petroleum, sivil, kjemisk eller maskinteknikk.

5. Programvareutvikler

De som er interessert i programvareutvikling er alltid etterspurt i dag og tid når alt blir digitalt. Apputviklere tjener en median sekssifret lønn på $ 102,280 årlig. De er vanligvis innehavere av en bachelorgrad i informatikk. Imidlertid finner mange fagpersoner suksess innen dette feltet, selv uten en grad.

Key Takeaway

Den sikre måten å få en høyt betalende jobb er å ha videregående utdanning, men det betyr ikke at det er den eneste måten. Akkurat som i programvareutvikling hvor noen arbeidsgivere ansetter jobbkandidater selv uten grad, er den neste klare veien til en seks-sifret lønn å tilegne seg etterspurte ferdigheter. Å utvikle ettertraktede ferdigheter kan mer enn å kompensere for mangel på formell utdanning. Med riktig ferdighetssett og erfaring kan du fremdeles tjene en sekssifret lønn - eller enda mer.

Flere ressurser

Takk for at du leste Finance-guiden til en sekssifret lønn. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Årsinntekt Årsinntekt Årsinntekt er den totale verdien av inntekt opptjent i et regnskapsår. Brutto årlig inntekt refererer til all inntjening før eventuelle fradrag blir gjort, og netto årlig inntekt refererer til beløpet som gjenstår etter at alle fradrag er gjort. Konseptet gjelder både enkeltpersoner og bedrifter
  • Eierplan for ansattes aksjer (ESOP) Eierplan for ansattes aksje (ESOP) En eierandelsplan for ansatte (ESOP) refererer til en ytelsesplan for ansatte som gir de ansatte en eierandel i selskapet. Arbeidsgiveren tildeler en prosentandel av selskapets aksjer til hver kvalifisert ansatt uten forhåndskostnad. Fordelingen av aksjer kan være basert på den ansattes lønnsskala, vilkår for
  • Lønnskalkulator Lønnskalkulator Denne lønnskalkulatoren kan brukes til å estimere din årslønnsekvivalent basert på lønnen eller satsen du får utbetalt per time. Følg instruksjonene nedenfor for å konvertere time til årlig inntekt og bestemme lønnen din på årsbasis. Bare skriv inn informasjonen din, så vil dette skjemaet bli lønnet hver time
  • Lønnsveiledninger for finans og kompensasjon og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater,

Siste innlegg