Bloomberg Terminal - Data og analyse for finanspersoner

Bloomberg Terminal (aka Bloomberg Professional Services) kobler finanspersoner til et dynamisk nettverk av informasjon, mennesker og ideer. Kjernen i dette nettverket er muligheten til å levere sanntidsdata til finansiere fagfolk over hele verden.

De viktigste tjenestene som tilbys av Bloomberg Terminal er:

  1. Data
  2. Nyheter
  3. Analytics

Disse tjenestene leveres gjennom nyskapende, teknologi som raskt og nøyaktig gir finansiell informasjon til enkeltpersoner og over hele verden.

Gå til Bloomberg Terminal

Bloomberg terminalKilde: Wikipedia

Hvem bruker Bloomberg Terminal?

Finansanalytikere over hele verden bruker Bloomberg og terminalen til å utføre sin økonomiske analyse og økonomiske modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. .

Salg og handel Karriereprofil Salg og handel Salgs- og handelsdivisjonen (S&T) til en investeringsbank hjelper aksjefond, hedgefond, pensjonsfond osv. Med å legge til rette for aksjetransaksjoner (kjøp / salg). En karriere innen salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et veldig fartsfylt miljø. Konkurransen om stillinger er intens, kompensasjonen kan være veldig høy, fagfolk bruker Bloomberg i stor grad for å hjelpe dem med å utføre handler og ordrer.

Investeringsbank Investeringsbank Karrierevei Investeringsbank karriereveiledning - planlegg din IB karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). fagfolk bruker den til å lete etter informasjon om historiske M & A-transaksjoner og annen relevant informasjon som brukes i toneleverandøren.

Aksjeforskning Aksjeforskningsanalytiker En aksjeforskningsanalytiker gir forskningsdekning av offentlige selskaper og distribuerer forskningen til klienter. Vi dekker analytikerlønn, stillingsbeskrivelse, inngangspunkter i bransjen og mulige karriereveier. analytikere og tilknyttede selskaper bruker Bloomberg til å utarbeide rapporter og gjennomføre dekning av offentlige selskaper.

Alternative dataleverandører

Alternative tjenester som brukes av bedriftsøkonomiprofesjonelle inkluderer CapIQ CapIQ CapIQ (forkortelse for Capital IQ) er en markedsinformasjonsplattform designet av Standard & Poor's (S&P). Plattformen er mye brukt i mange områder av bedriftsfinansiering, inkludert investeringsbank, aksjeforskning, kapitalforvaltning og mer. Capital IQ-plattformen gir forskning, data og analyse på private, offentlige, Thomson Reuters og Pitchbook for å nevne noen. Hver har sitt kompetanseområde, med Bloomberg som ledende innen markedsdata og handel, Capital IQ er ledende innen transaksjonsscreening og investeringsbankverktøy, og Pitchbook er ledende innen transaksjoner og private avtaler med lavere til mellommarkedet.

Flere karriereressurser

Vi håper dette korte sammendraget av Bloomberg Terminal har vært nyttig, og mener at noen av våre tilleggsressurser også kan være verdifulle for å fremme din karriere innen bedriftsøkonomi. Vårt oppdrag i Finance er å hjelpe deg med å fremme karrieren din. Med dette målet i tankene har vi skapt disse verdifulle ressursene for å hjelpe deg på veien mot å bli en finansanalytiker i verdensklasse.

Relevante ressurser fra økonomi inkluderer:

  • Interaktivt karrierekart
  • Hvordan bli en finansanalytiker i verdensklasse The Analyst Trifecta® Guide Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
  • Analyse av årsregnskap Analyse av finansregnskap Hvordan utføre analyse av regnskap. Denne guiden vil lære deg å utføre en regnskapsanalyse av resultatregnskapet, balansen og kontantstrømoppstillingen inkludert marginer, forhold, vekst, likviditet, gearing, avkastning og lønnsomhet.

Siste innlegg