Noise Trader - Definisjon, nåværende tall, innvirkning

En støyhandler er en person som handler basert på ufullstendige eller unøyaktige data, som ofte handler irrasjonelt. Støyhandlere foretar ofte handler basert på spreng eller rykter, snarere enn på solid teknisk eller grunnleggende analyse. Grunnleggende analyse I regnskap og økonomi er grunnleggende analyse en metode for å vurdere den indre verdien av et verdipapir ved å analysere ulike makroøkonomiske og mikroøkonomiske faktorer. Det endelige målet med grunnleggende analyse er å kvantifisere den indre verdien av et verdipapir. eller profesjonell rådgivning.

Støytrader

Virkningen av støyhandlere kan være betydelig. De får markedet til å reagere kunstig på sine handler og kan sende kurser og aksjebevegelser i en eller annen retning, selv om alle andre handelsmenn handler på en rasjonell måte.

Støyhandlere er vanligvis knyttet til handelsdager med høyt volum. De ender vanligvis med å overinflere verdipapirer under bullish Bullish og Bearish Professionals i bedriftsfinansiering refererer regelmessig til markedene som bullish og bearish basert på positive eller negative kursbevegelser. Et bjørnemarked anses vanligvis å eksistere når det har vært en prisnedgang på 20% eller mer fra toppen, og et oksemarked anses å være en 20% gjenoppretting fra markedsbunnen. perioder og overdreven deflasjon i løpet av bearish Bullish og Bearish Professionals innen bedriftsfinansiering refererer regelmessig til markedene som bullish og bearish basert på positive eller negative prisbevegelser. Et bjørnemarked anses vanligvis å eksistere når det har vært en prisnedgang på 20% eller mer fra toppen,og et oksemarked anses å være en 20% utvinning fra markedsbunnen. perioder. I de fleste tilfeller er støyhandlere investorer uten profesjonell bakgrunn i handel.

Sammendrag:

  • Støyhandlere er vanligvis ikke-profesjonelle individer som handler ulogisk og bruker ufullstendige eller unøyaktige data for å gjøre handler.
  • Det anslås at det er rundt 50 millioner selvstyrte, ikke-profesjonelle handelsmenn i dag, med antall yrkesaktive næringsdrivende som er nærmere to millioner.
  • Støyhandlere får markedet til å avvike fra sine normale mønstre; de spilte sannsynligvis en viktig rolle i boligmarkedskrasjen i 2007-2008.

Et overskudd av støyhandlere

Bureau of Labor Statistics (BLS) rapporterer rundt 2,8 millioner profesjonelle investorer i markedet i dag. På den annen side estimeres antallet ikke-profesjonelle handelsmenn i dag, som diskutert ovenfor, til et sted rundt 50 millioner, forsterket av fremveksten av selvstyrte handelsplattformer. Den utrolig populære TD Ameritrade TD Ameritrade TD Ameritrade er en børsnotert online megling som tilbyr tjenester til både enkeltpersoner og institusjoner som investerer online. Selskapet er vert for over 11 millioner kundekontoer fra hele verden. Investorer bruker selskapets elektroniske handelsplattformer for å kjøpe og selge verdipapirrapporter med en vekst på 60% fra 2007 til 2017. En annen populær plattform - Robinhood - så at antall brukere økte til fire millioner på ett år. Selv om ikke alle brukerne driver sine egne handler,mange er.

Hva betyr tallene ovenfor egentlig? Det betyr at en betydelig del av handelspopulasjonen består av støyhandlere - uerfarne eller ikke-profesjonelle handelsmenn. Enkeltpersoner handler sannsynligvis etter et innfall, og handler handler basert på ting de har hørt, følelser de har, eller annen ulogisk informasjon som ikke gir solide handler. Som diskutert ovenfor, gjør praksisen det vanskeligere for logiske, profesjonelle handelsmenn og kan påvirke markedet som helhet negativt.

Den skadelige virkningen av støyhandlere

Selv om de er engangshandlere, kan de fremdeles påvirke markedet. Ta for eksempel økningen i selvstyrte handelsmenn rundt 2007. Det var den primære tiden da handel nådde uakseptable nivåer angående boligmarkedet, som deretter krasjet hardt i 2008.

Det er omtrent et dusin "historielager" som blomstret opp og deretter sprang de siste 20 årene. De inkluderer teknologiboblen, eller "dot com bust". The Efficient Market Hypothesis (EMH) Efficient Markets Hypothesis The Efficient Market Hypothesis er en investeringsteori som hovedsakelig er hentet fra begreper som tilskrives Eugene Famas forskningsarbeid, som beskrevet i 1970, innrømmet eksistensen av støyhandlere for lenge siden, men undergravde også alvorlighetsgraden av deres innvirkning . Basert på det store antallet støyhandlere - som økte de siste to tiårene - og det sammenfallende antallet "boom and bust" -historieaksjer, er det tydelig at støyhandlere har større innvirkning enn EMH tilsier.

Flere ressurser

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Investering: En nybegynnerguide Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.
  • Lange og korte posisjoner Lange og korte posisjoner I investeringer representerer lange og korte posisjoner retningsbestemte spill fra investorer om at et verdipapir enten vil gå opp (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med eiendeler kan en investor ta to typer posisjoner: lang og kort. En investor kan enten kjøpe en eiendel (varer lenge), eller selge den (går kort).
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mot å kjøpe verdipapirer som har vist en oppadgående kursutvikling eller kortselgende verdipapirer som
  • Swing Trading Swing Trading Swing trading er en handelsteknikk som handelsmenn bruker til å kjøpe og selge aksjer hvis indikatorer peker mot en oppadgående (positiv) eller nedadgående (negativ) trend i fremtiden, som kan variere fra natt til noen uker. Swing-handler har som mål å kapitalisere på kjøp og salg av midlertidige lav- og høyder

Siste innlegg