Toppbanker i De britiske jomfruøyene - Liste over banker på øyene

Banker på De britiske jomfruøyene består av seks kommersielle banker og en bank med begrenset tilgang fra 2012. Øya er en stor aktør i den globale offshore finansielle tjenestebransjen. O ffshore-bank kom til BVI på 1980-tallet, ettersom overkommelig pris for inkorporering og konfidensialitet som tilbys av øyas reguleringslover, tiltrakk utenlandske virksomheter fra hele verden.

BVI Banking and Fiduciary Services Division sørger for at bankene overholder nasjonal lovgivning, internasjonale reguleringsstandarder og etablert beste forretningspraksis.

Det er ingen rangering for De britiske jomfruøyene, da det er et avhengig territorium i Storbritannia. Banker på De britiske jomfruøyene opprettholder tilstrekkelig likviditetsnivå og er godt kapitalisert.

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet på De britiske jomfruøyene, er denne listen over de beste bankene på De britiske jomfruøyene en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se våre lister over finansinstitusjoner. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

Banker på De Britiske Jomfruøyene

De beste bankene på British Virgin Island er:

FirstCaribbean International Bank (Cayman) Ltd.

FirstCaribbean International Bank (Cayman) Ltd ble grunnlagt i 2001 og opererer som et datterselskap av FirstCaribbean International Bank Ltd. Basert i Georgetown, har banken rundt 2700 ansatte. Det tilbyr et komplett utvalg av finansielle tjenester innen detaljhandel og bedriftsbank, formueforvaltning, salg og handel, og investeringsbank. Det driver 59 filialer, 22 banksentre og syv kontorer i 17 regionale markeder.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 11 milliarder dollar og et nettoresultat på 143 millioner dollar.

National Bank of the Virgin Islands Ltd.

National Bank of the Virgin Islands ble etablert i 1974 med hovedkontor i Tortola. Banken ble opprettet for å yte lån til lokale bønder og fiskere. Den opererer som en fullservice kommersiell bank som leverer produkter og tjenester til detaljhandel og forretningsbank til innenlandske kunder.

VP Bank (BVI) Ltd.

VP Bank Ltd ble grunnlagt i 1956 og spesialiserer seg på kapitalforvaltningstjenester for privatpersoner og mellommenn. Bankkonsernet har hovedkontor i Tortola og sysselsetter rundt 800 personer.

VP Bank Group er en av de største bankene i Liechtenstein finanssenter. I tillegg til hovedkvarteret i fyrstedømmet Liechtenstein, er gruppen til stede på seks andre steder, som Sveits, Luxembourg, Singapore, Hong Kong, Russland og De britiske jomfruøyene. VP Bank (BVI) Ltd er et datterselskap av VP Bank.

I 2016 utgjorde VP Bankkonsernets samlede eiendeler 12 milliarder dollar, og nettoresultatet nådde 61 millioner dollar.

Scotiabank (British Virgin Islands) Ltd.

Scotiabank (British Virgin Islands) Ltd opererer som et datterselskap av The Bank of Nova Scotia International Ltd. Bank of Nova Scotia (Scotiabank) er Canadas internasjonale bank og en av de ledende leverandørene av finans- og banktjenester i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Karibia og Mellom-Amerika.

Fra og med 2016 var bankens totale eiendeler 914 milliarder dollar og nettoresultatet 7213 millioner dollar.

Banco Popular de Puerto Rico

Banco Popular de Puerto Rico tilbyr bank- og finansielle tjenester til privatpersoner og juridiske personer i Puerto Rico, USA og De britiske jomfruøyene. På De britiske jomfruøyene tilbyr banken detaljhandel og forretningsbank og forvaltningstjenester til lokale og internasjonale kunder.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 39 milliarder dollar og et nettoresultat på 212 millioner dollar.

Første bank VI

First Bank VI ble etablert i 1984 og har hovedkontor i Tortola. Banken tilbyr finansielle tjenester til privatpersoner og juridiske enheter i Puerto Rico, USA og De britiske jomfruøyene. I BVI tilbyr FirstBank Puerto Rico detaljbank, forretningsbank og forsikringsprodukter til lokale kunder.

I 2016 utgjorde bankens forvaltningskapital 12 milliarder dollar, og nettoresultatet nådde 93 millioner dollar.

Bank of East Asia (BVI) Ltd.

Bank of East Asia (BVI) Ltd opererer som et datterselskap av East Asia Financial Holding. Det ble dannet i 2008 etter å ha kjøpt Caribbean Corporate Services Limited, og kjøpte også ATC Trustees Limited i 2009.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart….

For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance sin guide til de beste bankene på De britiske jomfruøyene. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Topp 10 banker i USA Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter vedtakelsen av Federal Reserve Act i 1913
  • Topp 10 banker på Caymanøyene Toppbanker på Caymanøyene Det er 158 banker på Caymanøyene, hvorav de fleste er filialer og datterselskaper til internasjonale banker. Caymanøyene er et av de ledende internasjonale finanssentrene i verden. Over 80% av mer enn 1 billion dollar innskudd
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg