Banker i Bahrain - Bransjeoversikt Liste over topp 10 banker

Det er mer enn 114 banker i Bahrain, inkludert 23 detaljbanker, 69 grossistbanker, 2 spesialbanker, samt 36 representasjonskontorer for utenlandske banker. Landets banksystem består av islamske banker og konvensjonelle banker. Bahrain er det økonomiske knutepunktet i Midtøsten. Central Bank of Bahrain (CBB) regulerer bank- og forsikringssektoren i landet. De juridiske, regulatoriske og regnskapssystemene i Bahrains finansielle sektor er gjennomsiktige og i samsvar med internasjonale standarder.

I følge Moody's er utsiktene for Bahrains banksystem negativt på grunn av den offentlige gjeldsbyrden og overkommelig gjeld, som forventes å forverres betydelig de neste to til tre årene.

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet i Bahrain, er denne listen over de beste bankene i Bahrain en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se våre lister over finansinstitusjoner. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

topp banker i Bahrain

De beste bankene i Bahrain er:

Ahli United Bank

Ahli United Bank er en av de største bankene i Bahrain og ligger i Manama. Grunnlagt i 2000, tilbyr det produkter og tjenester for detaljhandel, kommersiell, islamsk, investering og privat bankvirksomhet. Banken driver 110 filialer, som inkluderer 22 filialer i Kongeriket Bahrain, 38 i staten Kuwait, 37 i Den arabiske republikken Egypt, 11 i Republikken Irak og 1 i Storbritannia.

Fra og med 2016 var bankens totale inntekt 1,1 milliarder dollar og totale eiendeler 31,32 milliarder dollar.

Arab Banking Corporation

Arab Banking Corporation ble etablert i 1980 og tilbyr engros banktjenester i Midtøsten, Nord-Afrika, Europa, Amerika og Asia. Banken har hovedkontor i Manama og har rundt 344 personer.

I 2016 rapporterte banken en samlet inntekt på USD 865 millioner og en forvaltningskapital på USD 16,82 milliarder.

Albaraka Bank Group

Albaraka Bank Group ble grunnlagt i 2002 og er innen detaljhandel, bedrifts-, og investeringsbank og treasury-tjenester. Banken fungerer i henhold til prinsippene i sharia-loven og er til stede i 15 land, inkludert Saudi-Arabia, Jordan, Indonesia, Pakistan, Tyrkia, Libanon, Tunisia, Algerie, Sør-Afrika, Sudan, Egypt, Irak, Libya og Syria.

Banken har for tiden 12 644 ansatte og administrerer 697 filialer over hele verden. Fra og med 2016 utgjorde bankens totale inntekt 507 millioner dollar, og forvaltningskapitalen nådde 23,42 milliarder dollar.

Gulf International Bank

Etablert i 1976, tilbyr Gulf International Bank engros-, kommersiell-, kapitalforvaltnings- og investeringsbanktjenester over hele verden. Banken opererer gjennom fire segmenter: Wholesale Banking, Treasury, Asset Management og Financial Markets. Det har rundt 7 700 ansatte og har hovedkontor i Manama.

I tillegg til de viktigste datterselskapene, London-baserte GIB (UK) Ltd. og Riyadh-baserte GIB Capital LLC, administrerer den flere filialer i London, New York, Abu Dhabi, Dhahran, Riyadh og Jeddah, og har et representasjonskontor i Dubai.

Fra og med 2016 var bankens totale inntekt 300 millioner dollar og forvaltningskapitalen var 22,91 milliarder dollar.

Bahrain Development Bank

Bahrain Development Bank ble grunnlagt i 1991 og tilbyr finansielle tjenester tilpasset behovene til små og mellomstore bedrifter for banker i Bahrain. Det har hovedkontor i Manama.

Banken har 203 personer og er også til stede i Sverige, Danmark, Finland og Norge gjennom 110 filialer.

Fra og med 2016 nådde bankens totale inntekt 10 milliarder dollar, og forvaltningskapitalen utgjorde 211,33 milliarder dollar.

Ithmaar Bank

Ithmaar Bank ble grunnlagt i 1984. Det er en av de islamske detaljbankene i Bahrain. Banken tilbyr detaljisttjenester, kommersielle tjenester, statskasser, institusjonelle tjenester og andre banktjenester.

Ithmaar Bank er et heleid datterselskap av Ithmaar Holding BSC (tidligere kalt Ithmaar Bank BSC).

Det har hovedkontor i Manama og har for tiden rundt 700 ansatte. I 2016 rapporterte banken en samlet inntekt på US $ 425,8 millioner og en forvaltningskapital på USD 8 billioner.

National Bank of Bahrain

National Bank of Britain ble etablert i 1957 og var den første av de innfødte bankene i Bahrain. Det driver 26 filialer og er til stede på steder som Abu Dhabi og Riyadh. Det tilbyr detaljhandel og engros kommersiell bankvirksomhet, statskasse- og investeringstjenester og investeringsrådgivningstjenester. Fra og med 2016 var bankens totale inntekt 257,01 millioner dollar, og forvaltningskapitalen var 7 milliarder dollar.

Al Mashrek Bank

Banken ble grunnlagt i 1967 og er i å tilby bank- og finansielle tjenester til kunder. Banken er en filial av Al Mashrek Bank UAE.

Investcorp

Investcorp ble etablert i 1982. Selskapet har hovedkontor i Manama og administrerer alternative investeringsprodukter for institusjonelle og private kunder. Det er et private equity- og venturekapitalfirma som spesialiserer seg på investeringer i oppkjøp, fremvoksende selskaper, sent venture og senere stadium selskaper. Den investerer i små og mellomstore selskaper og familieeide virksomheter, og gjør også store investeringer i stort sett illikvide aktivaklasser som bedrifts- og kommersiell eiendom og høyavkastningsgjeldsinvesteringer. Firmaet investerer vanligvis i industri-, detaljhandel-, forbrukerprodukter og teknologisektorene i den europeiske regionen.

Arcapita

Arcapita ble grunnlagt i 1997 og har hovedkontor i Manama, Bahrain. Det gir kapital til vekstorienterte virksomhetsoppkjøp. Arcapita spesialiserer seg også på buyouts. Banken søker å investere i forbruker-, helsetjenester-, energi-, forretningstjenester, industri, teknologi og produksjonsindustri. Imidlertid er måloppkjøp ikke nødvendigvis sektor-spesifikk.

Investeringsbank karrierer

For å bryte inn i investeringsbankjobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsfinansiering, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart….

For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance guide til de beste bankene i Bahrain. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Topp 10 banker i Singapore Toppbanker i Singapore Mer enn 200 banker opererer i Singapore. Lær om de beste bankene i Singapore, og planlegg din karrierevei innen bank. Singapore er et internasjonalt finanssenter hvor myndighetene praktiserer pro-business policyer, gjør det til et bankknutepunkt i Sørøst-Asia. Utforsk Finance oversikt over disse bankene
  • Topp 10 banker i Qatar Toppbanker i Qatar Qatar Central Bank lisensierer og regulerer 18 banker i Qatar per januar 2015. Selv om den økende utenlandske eksponeringen til Qatars banker er en økende utfordring for myndighetene, har Qatars banksektor opprettholdt sin stabilitet og effektivitet gjennom årene.
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg