30-60-90 dagers plan - oversikt, når og hvordan du skriver

30-60-90 dagers planen viser handlingene som et individ har til hensikt å ta i løpet av de første tre månedene på jobben. Sette klare mål og en visjon for deres ferdigheter Nettverk og bygge relasjoner (del 1) Denne artikkelen er en del av en rekke nyttige tips for å hjelpe deg med å oppnå suksess i nettverk i ditt firma. Nettverksbygging spiller en viktig rolle i vårt profesjonelle liv, fra vi søker etter jobb, fortsetter med å bli med og jobbe i et selskap, og til slutt fremme karrieren. i hver fase av planen gjør de overgangen til den nye rollen jevn og enkel.

30-60-90 dagers plan

Å sette en 30-60-90 plan sammen krever litt forskning. Å investere tid og krefter i det lønner seg imidlertid mye for den enkelte.

Når skal du skrive en 30-60-90 dagers plan

Det er to situasjoner som krever en 30-60-90 dagers plan:

1. Under et jobbintervju

Hvis det er en ting som kan hjelpe en kandidat til å skille seg ut fra andre arbeidssøkere, lager den en 30-60-90 dagers plan. Planen trenger ikke å være perfekt. Den enkle gesten som intervjuobjektet tok seg tid til å lære mer om selskapet og lage strategien, snakker mye!

Det som er bra er at arbeidssøkere står fritt til å presentere planen slik de ønsker. De kan skrive ned handlingen sin på papir eller holde en PowerPoint-presentasjon.

I løpet av jobbintervjuet er en HR-leder Human Resource Management Human Resource Management (HRM) en samlebetegnelse for alle de formelle systemene som er opprettet for å hjelpe til med å administrere ansatte og andre interessenter i et lete etter svar på spørsmål som:

  • Forstår kandidaten hva den nye rollen innebærer?
  • Kan de prestere bra på jobben?
  • Vil de overgå selskapets forventninger?

Når arbeidssøkeren utarbeider en realistisk 30-60-90 dagers plan for rekruttereren, svarer de på alle tre spørsmålene på en gang. De demonstrerer overfor ansettelseslederne at de er selvdrevne, har en sterk arbeidsmoral og er viet til suksess på jobben.

2. I løpet av den første uken i en ny jobb

En annen situasjon som garanterer å skrive en 30-60-90 dagers plan, er når en person blir ansatt.

Med en slik plan vil ansettelseslederen lære hvordan du oppfører deg og løse eventuelle problemer han ser. Til slutt hjelper planen arbeidstakeren med å overgå bedre til sin nye rolle.

Hvordan skrive en 30-60-90 dagers plan

Ideelt sett bør den enkelte sikte på å skrive en side for hver 30-dagers seksjon. Den skal inneholde de spesifikke handlingene han eller hun planlegger å ta mens han er i sin nye stilling.

De første 30 dagene

I løpet av den første måneden bør den ansatte fokusere på opplæring og læring av det grunnleggende i selskapet. Dette inkluderer selskapets systemer, prosedyrer som skal følges, produkter og tjenester Produkter og tjenester Et produkt er en håndgripelig vare som markedsføres for anskaffelse, oppmerksomhet eller forbruk mens en tjeneste er en immateriell vare, som oppstår fra, programvare, leverandører og / eller klienter.

Dette betyr da at flertallet av tingene å gjøre skal falle i tråd med å delta på treningsøkter, få og mestre produktkunnskap, lære store bedriftssystemer, møte medlemmene i teamet sitt og gjennomgå firmakontoer. I hovedsak innebærer det å gjøre alle tingene man trenger å gjøre for å få peiling på jobben.

Ikke alle selskaper er i stand til å gi orientering Ny ansattes orientering Ny ansattes orientering er en assimileringsprosess der nye rekrutter introduseres for jobb og arbeidsmiljø. Gjennom orientering blir nye ansatte akklimatiserte til selskapet, deres avdeling, medarbeidere og jobbkrav. til nyansatte. Så hvis den nye arbeideren demonstrerer sin evne til å komme opp i fart på egen hånd, desto bedre.

Andre 30 dager

Med god forståelse av arbeidsmiljøet, kan den ansatte nå gå videre til mer avanserte oppgaver. De kan begynne å studere beste praksis i bransjen, skape mål, møte opp sin veileder og få tilbakemelding på prestasjonene sine og bygge meningsfulle relasjoner med sine kolleger.

60-dagersplanen skal også omfatte elementer som å identifisere potensielle mentorer, evaluere effektiviteten i selskapets prosesser og prosedyrer og videreutdanning. Generelt handler de andre 30 dagene om å sette i verk det arbeideren lærte (i løpet av de første 30 dagene).

Siste 30 dager

På dette tidspunktet skal planen demonstrere den ansattes faste forståelse av selskapet og tillit til hans evner. Dermed bør han / hun forberede seg på å gi gjennombruddsbidrag til teamet eller avdelingen. Bidragene kan omfatte å finne nye måter å forbedre kundenes oppbevaringsgrad eller komme med ideer for å spare selskapets penger.

I stedet for bare å identifisere problemer i selskapet, bør arbeidstakeren være i forkant med idédugnad om mulige løsninger. Nå skal den ansatte kunne være i spissen for nye initiativer og samarbeide med andre team til beste for selskapet.

Når de begynner å påta seg nye prosjekter, tar det ikke lang tid før de fanger oppmerksomheten til selskapets toppledere.

Detaljer er nøkkelen

Jo flere detaljer et individ kan innlemme i 30-60-90 dagers plan, jo bedre. Spesifikk informasjon er viktig, spesielt hvis det er en arbeidssøker som prøver å imponere en ansettelsesleder.

Så når det er mulig, skal personen som skriver planen finne ut navnet på programvaren selskapet bruker. Eller hvis de vet hva slags orientering nye arbeidstakere blir lagt gjennom, bør den informasjonen inkluderes i 30-60-90 dagers planen.

Endelig ord

Hvis en kandidat vil utmerke seg i et intervju, bør han være forberedt på å gjøre både det forventede og uventede. En måte å gjøre det uventede på er å formulere 30-60-90 dagers plan. Planen viser at de er ambisiøse og klare til å begynne på sin nye rolle.

Nyansatte bør også vurdere å utarbeide en lignende plan i løpet av den første uken på jobben. Det hjelper dem å overføre jevnt og lære det grunnleggende i selskapet.

Flere ressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker.

For å fortsette å lære og utvikle kunnskapen din om økonomisk analyse, anbefaler vi på det sterkeste de ekstra finansressursene nedenfor:

  • Bedriftsutvikling Bedriftsutvikling Bedriftsutvikling er gruppen i et selskap som er ansvarlig for strategiske beslutninger for å vokse og omstrukturere sin virksomhet, etablere strategiske partnerskap, engasjere seg i fusjoner og oppkjøp (M&A) og / eller oppnå organisatorisk fortreffelighet. Corp Dev forfølger også muligheter som utnytter verdien av selskapets forretningsplattform.
  • Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) er beregninger som brukes til periodisk å spore og evaluere ytelsen til en organisasjon for å nå spesifikke mål. De brukes også til å måle den samlede ytelsen til et selskap
  • Sense of Purpose at Work Sense of Purpose at Work Finn din følelse av formål på jobben. Enten du liker jobben din eller ikke, kommer ofte ned på hvor godt den støtter din følelse av formål. Der du jobber, rollen du har, og din bredere følelse av formålet ditt, kan endres. Hvis du vil ha en balanse mellom disse tre, må du være åpen for endring
  • Time Management Time Management Time management er prosessen med å planlegge og kontrollere hvor mye tid du skal bruke på spesifikke aktiviteter. God tidsstyring gjør det mulig for en person å fullføre mer på kortere tid, senker stress og fører til karrieresuksess. Denne guiden gir en liste over de beste tipsene for å administrere tiden godt

Siste innlegg