Finn din følelse av formål på jobben og i livet

Enten du liker jobben din eller ikke, kommer ofte ned på hvor godt jobben din Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet som støtter din følelse av formål. Der du jobber, er rollen du har og din bredere følelse av formål gjenstand for endring. Derfor, hvis du vil ha en balanse mellom disse tre, må du ikke være redd for karriereoverganger eller endre seg selv. Du må faktisk se etter dem. Lær mer om å finne formålet ditt på //senseofpurpose.org

Finn din følelse av hensikt

Betydningen av følelse av formål

Å ha en følelse av hensikt i livet ditt er viktig for velvære. Like viktig er å ha en følelse av formål i rollen din på jobben. Du må kontinuerlig søke og finne følelsen av formål i karrieren din når omstendighetene endres. Du trenger ikke å slutte med din nåværende arbeidsgiver for å forbli engasjert. Likevel, noen ganger kan det hende du trenger en grunnleggende endring.

For eksempel, hvis du finner deg selv og tenker "Det må være mer i arbeidslivet mitt enn bare å sitte her og tjene penger og ikke faktisk påvirke". Kanskje du gruer deg til å gå inn på kontoret mandag morgen, eller kanskje du bare vokste ut din rolle, og du kjeder deg til tårer i båsen din. Dette er alle tegn på at du trenger å finne en ny følelse av formål i karrieren din.

Rett tankesett

Når du har en følelse av formål på jobben, føler du deg lidenskapelig, nyskapende og engasjert. Ditt utadrettede fokus er å betjene organisasjonen. Dessuten er ditt profesjonelle formål i balanse med ditt personlige formål. Hvis du føler deg slik, har du et formålstankegang. Men hvis du er fokusert på å fremme karrieren din og du prioriterer å øke lønn, tittel, teamstørrelse, makt eller kontrollsfære, har du en karriereinnstilling. Til slutt, hvis du utfører dine oppgaver mot kompensasjon Kompensasjonskompensasjon og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bankvirksomhet, FMVA-kandidater og ikke mye annet, så har du en arbeidsinnstilling.

Å bruke for mye tid bare i karrieren eller jobben er ødeleggende. Du er absolutt misfornøyd med karrieren din hvis du bruker mer enn 50% av tiden din enten i karrieren eller jobben. Derfor bør du søke en ny rolle eller kanskje til og med et nytt selskap som gir deg en ny følelse av formål. Unngå å bli selvtilfreds, fordi bare å fokusere på jobb- eller karriereinnstillinger kan skade omdømmet ditt, sannsynligheten for en forfremmelse og langsiktige potensielle kunder.

Finne mening i arbeidet dittSøker etter formål

Kjedsomhet på jobb

Opplever du mangel på engasjement eller føler deg underutnyttet på jobben? Det er mange advarselstegn på at du kan kjede deg på jobben.

Du kan kjede deg i din nåværende rolle når:

 • Du fullfører private oppgaver på jobben
 • Du føler deg underutfordret
 • Du later som om du er opptatt
 • Du føler deg sliten og uinteressert på jobben
 • Du synes arbeidet ditt er meningsløst
 • Du kan fullføre oppgavene dine raskere enn du faktisk gjør

Du kan være redd for å bytte jobb bare fordi du kan ha en lønnsreduksjon, selv om du har liten eller ingen interesse for ditt nåværende arbeid eller arbeidsgiver.

Finn ditt formål

Livet er kort. Du fortjener en karriere der du har en følelse av hensikt. Men du kan ikke overlate det til arbeidsgiveren eller teamet ditt. Det er opp til deg å definere og vedta formålet ditt på jobben.

De viktigste måtene å finne et formål i arbeidet inkluderer:

 • Vet hva som motiverer deg
 • Analyser dine personlige mål og finn et selskap som støtter dem
 • Oppdag måter du kan bidra til å gjøre bedriften bedre
 • Tilordne personlige ytelsesberegninger som virkelig betyr noe for deg
 • Mentor, coach og hjelp andre

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finanss diskusjon om en følelse av hensikt. Finance er en ledende leverandør av karriereressurser Careers Search Finance karriereressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy for finansanalytikere. Disse ekstra ressursene vil være nyttige for å fortsette å lære og fremme karrieren din:

 • Myke ferdigheter på jobben
 • Intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
 • Ledelsesferdigheter Ledertrekk Ledelsesegenskaper refererer til personlige egenskaper som definerer effektive ledere. Ledelse refererer til evnen til et individ eller en organisasjon til å veilede enkeltpersoner, team eller organisasjoner mot oppfyllelse av mål og mål. Ledelse spiller en viktig funksjon i ledelsen
 • Beste økonomisertifiseringer Topp økonomisertifiseringer Liste over de beste økonomisertifiseringene. Få en oversikt over de beste økonomiske sertifiseringene for fagfolk over hele verden som arbeider i feltet. Denne guiden sammenligner de 6 beste programmene for å bli en sertifisert finansanalytiker fra forskjellige programleverandører som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA

Siste innlegg