Passiv inntekt - definisjon, grunner til å bygge, eksempler

Passiv inntekt er alle penger tjent på en måte som ikke krever for mye innsats. Det er flere passive inntektsgenererende ideer som krever mye arbeid, til å begynne med, som å utvikle en blogg eller leasing eiendom, men til slutt tjener de penger selv når eieren sover.

Passiv inntekt

Årsaker til å bygge passiv inntekt

Personlig inntekt er det største formuesgenererende verktøyet - noe som krever individets aktive deltakelse. Dermed, selv om et individ har en heltidsjobb, vil han eller hun ønske ekstra inntekt velkommen uten nødvendigvis å svette for det.

Å utvikle en måte å generere passiv inntekt gir mange fordeler. Med tilleggsinntektene er et individ i stand til å utvide formuebyggingsgrunnlaget slik at det er lett å ta førtidspensjonering.

I tillegg er passiv inntekt en reserveplan i tilfelle personen mister jobben sin og tilbyr et alternativ i tilfelle en pensjonist overlever en pensjonsplan 401 (k) Bidragsgrenser 401 (k) bidragsgrenser er grenser plassert av den amerikanske kongressen på hvor mye penger de ansatte kan bidra med i pensjonsplanen. .

Hvor mye inntekt kan tjene?

Passiv inntekt garanterer ikke enorm formue over natten. Derfor bør et individ ikke forvente å bli rik så snart. Imidlertid kan stødige og vinnende passive inntektsmuligheter føre til at en person samler inntekt over en lang periode. Det betyr noen få tusen dollar til hundrevis mer basert på inntektsstrømmen.

Ulike måter å bygge passiv inntekt på

Det er mange forskjellige måter å bygge passiv inntekt på. Her er noen få:

1. Investering

Hver gang noen nevner passiv inntekt, er det folk som tenker å investere, siden de har potensial til å gi gode resultater raskt og med liten innsats. Imidlertid bør passive inntekter og pensjonsplaner ikke betraktes som de samme.

Hensikten med å foreta en investering er å sikre at det er en inntektsstrøm under pensjon. Det er ideelt å investere i en pensjonsordning hvis det nåværende fondvalget er enig. På den måten kan en person lage en sunn plan for pensjon, selv om det er straffer eller skatter i tilfelle et uttak blir gjort før forfallsdatoen.

2. Eiendom

En smart måte å generere passiv inntekt når all gjeld er klarert og det er ekstra kontanter, er å vurdere en eiendom for utleie. Før du kjøper eiendom, må du fjerne pantelånet Et pantelån er et lån - gitt av en pantelåner eller en bank - som gjør det mulig for en person å kjøpe et hjem. Selv om det er mulig å ta opp lån for å dekke hele boligkostnaden, er det vanligere å sikre et lån til omtrent 80% av boligens verdi. , og kjøp deretter eiendommen med kontanter. Det nytter ikke å søke gjeld for å finansiere kjøp av en eiendom. Ting blir kompliserte når det er et pantelån å fjerne, og likevel ble et lån brukt til å kjøpe en eiendom.

Det er også fornuftig å kjøpe eiendom i nærheten for å sikre at eieren kan ta vare på den ordentlig. Det betyr å konsultere en eiendomsmegler Kommersiell eiendomsmegler En kommersiell eiendomsmegler er en mellommann mellom selgere og kjøpere av næringseiendom, som hjelper kunder med å selge, lease eller kjøpe næringseiendom. En kommersiell eiendomsmegler har frihet til å jobbe enten som en uavhengig agent, eller som medlem av et kommersielt eiendomsmeglerfirma. som forstår eierens område for å sikre at den nye eiendommen kan tiltrekke seg leietakere.

En utleiebolig er en god kilde til ekstrainntekt, selv om den er en av de mest passive inntektskildene fordi den vil kreve tid og litt innsats for å holde den i god stand. Så en person som velger eiendom må til enhver tid ha kontroll over eiendommen.

Andre ideer om passiv inntekt

1. Digital annonseplass

Å selge digitalt annonseplass er en glimrende måte å tjene passive inntekter for de med gode ideer og en betydelig publikumsbase. En YouTube-kanal eller en blogg kan generere mye online trafikk, som til slutt kan tjene penger.

Hvis innholdet er fengende, og det får mye trafikk hver dag, høres det ut som en god pengeide å selge annonseplass på bloggen. Når en person setter ting i “tung løft” -modus, kan han eller hun slappe av og se inntekten vokse.

2. Digitale produkter

Hvis det er en kreativ måte å generere innhold på, kan den brukes til å generere trafikk til en hvilken som helst annonse. Alt som trengs er et produkt som publikum ville bli fristet til å kjøpe. Det betyr vanligvis en e-bok eller et program som gir potensialet til å generere inntekt i lang tid.

3. Oppbevar for å beholde folks ting

De fleste har mange ting hjemme, og de er alltid på utkikk etter billige måter å huse dem på. Det er ikke noe enklere enn å få betalt for å beholde andres ting. Å generere passive inntekter fra å lagre ting for mennesker krever imidlertid en enorm innledende investering for å skaffe seg en lagringsstruktur.

Alternativet er noe enkelt som å la en bod eller oppbevaringskjeller. Det viktige er å sikre at tingene som skal lagres, er trygge hver dag.

4. Leie ut nyttige ting

Det er mennesker med gjenstander som ikke lenger er i bruk som andre kan låne og bruke. De inkluderer en lastebil, liten båt eller til og med hagen. Slike ting kan leies ut mot et lite gebyr, noe som gir en veldig fin måte å generere passiv inntekt på.

Reserom hjemme kan leies ut ved hjelp av plattformer som Airbnb. Å gjøre det er faktisk enkelt. Alt som kreves er et bilde av det som tilbys, en prislapp og en fengende uttalelse for å oppmuntre folk til å bruke tjenesten.

Endelig ord

Mange ting kan gjøres for å generere passiv inntekt. Mens du leter etter en ide som kan fungere under den rådende omstendigheten, må du se etter ideer med en positiv langsiktig rekord. Finn ut om det er andre steder som har hatt nytte av den ideen.

Tilleggsressurser

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Renteinntekter Renteinntekter Renteinntekter er beløpet som betales til et foretak for å låne ut pengene sine eller la en annen enhet bruke midlene. I større skala er renteinntekter det beløpet som opptjenes av en investors penger som han plasserer i en investering eller et prosjekt.
  • Investering: En nybegynnerguide Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.
  • Godtgjørelse Godtgjørelse Godtgjørelse er enhver form for kompensasjon eller betaling som en person eller ansatt mottar som betaling for sine tjenester eller det arbeidet de gjør for en organisasjon eller bedrift. Det inkluderer uansett hvilken grunnlønn en ansatt mottar, sammen med andre typer betaling som påløper i løpet av arbeidet, som
  • Social Security Social Security Social Security er et amerikansk føderalt regjeringsprogram som gir sosial forsikring og fordeler til personer med utilstrekkelig eller ingen inntekt. Den første sosiale

Siste innlegg