Fusjoner og inkvisisjoner (M&I) - Ressurser for investeringsbank

Fusjoner og inkvisisjoner (M&I) er et nettsted dedikert til å hjelpe ambisiøse fagpersoner med å komme inn på investeringsbankjobber. Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser innen investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er utarbeidet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og andre og andre finansområder som private equity, hedgefond, bedriftsutvikling. Corporate Development Karrierevei Corporate Development-jobber inkluderer gjennomføring av fusjoner, oppkjøp, frasalg og kapitalinnsamling internt for et selskap. Bedriftsutvikling ("corp dev") er ansvarlig for gjennomføring av fusjoner, oppkjøp, frasalg og kapitalinnsamling internt for et selskap.Utforsk karriereveien. , aksjeundersøkelse Aksjeforskning Oversikt Aksjeforskere er ansvarlige for å produsere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheter som investeringsbanker, institusjoner eller deres kunder kan være interessert i. Aksjeforskningsavdelingen er en gruppe analytikere og tilknyttede selskaper. Denne oversiktsveiledningen for egenkapitalforskning osv. Nettstedet kan være en verdifull ressurs for alle som ønsker å få kunnskap om et bredt spekter av økonomiske modellering, verdsettelse og Excel-emner.Denne oversiktsveiledningen for egenkapitalforskning osv. Nettstedet kan være en verdifull ressurs for alle som ønsker å få kunnskap om et bredt spekter av økonomiske modellering, verdsettelse og Excel-emner.Denne oversiktsveiledningen for egenkapitalforskning osv. Nettstedet kan være en verdifull ressurs for alle som ønsker å få kunnskap om et bredt spekter av økonomiske modellering, verdsettelse og Excel-emner.

Økonomi tror på å tilby så mange nyttige ressurser til studenter som mulig, og M & I-nettstedet bør definitivt være alles liste!

fusjoner og inkvisisjoner (M&I)

Hvordan hjelper nettstedet ambisiøse fagfolk?

Nettstedet Mergers and Inquisitions tilbyr brukere et bredt spekter av ressurser som er designet for å hjelpe folk til å bryte seg inn i bransjen, eller flytte opp stigen hvis de allerede er i bransjen.

Ressurskategorier inkluderer:

  • Artikler
  • Videoer
  • Coaching
  • Kurs - via Breaking Into Wall Street Breaking Into Wall Street Studentene våre spør ofte før de registrerer seg, hvordan er økonomi annerledes enn Breaking into Wall Street for online økonomisk modelleringstrening. Sammenlign økonomi mot BIWS

M&I artikler og skrivestil

Artiklene og blogginnleggene på M&I har en unik stil og er ganske morsomme å lese. Innleggene kan være et flott supplement til innholdet du finner på Finance, og mange av artiklene er skrevet med mye personlig innsikt og leses som en samtale.

Disse artiklene kan støtte konseptene studentene lærer gjennom Finance-kurs om finansiell modellering, regnskap, Excel og andre finansområder.

Økonomisk modellering

Å være god på økonomisk modellering krever mye øvelse. Av denne grunn kan det være lurt å lære fra flere forskjellige kilder, slik at du ser forskjellige stiler og tilnærminger til å bygge modeller og utføre analyser i Excel.

Økonomikurs er designet for å stå alene, men hvis du leter etter ytterligere økonomisk modellering, kan M&I være et flott sted å se.

fusjons- og oppkjøpsmodell

Souce: Finance's M&A modelleringsmal.

Tilleggsressurser

Finance misjon er å hjelpe deg med å fremme karrieren din og bli en finansanalytiker i verdensklasse. Med dette målet i tankene, og i tillegg til å sjekke ut M&I, vil disse ekstra økonomiressursene hjelpe deg underveis:

  • Beste praksis for økonomisk modellering Finansiell modellering Denne artikkelen er å gi leserne informasjon om beste praksis for økonomisk modellering og en enkel å følge, trinnvis guide for å bygge en finansiell modell.
  • Typer av økonomiske modeller Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene
  • Hvordan bli en god analytiker Analyst Trifecta eBook Finance Analyst Trifecta eBook er GRATIS og tilgjengelig for alle å laste ned som pdf. Lær om Analytics, presentasjon og myke ferdigheter. Lær bransjeledende beste praksis for å skille deg ut fra mengden og bli en finansanalytiker i verdensklasse, 141 sider.
  • Gratis Excel-kurs

Siste innlegg