Regnskapsbyråer i Australia - Oversikt over topp regnskapsbyråer

Ifølge generell markedsundersøkelse ble regnskapsbyråer i Australia verdsatt til omtrent 20 milliarder dollar i 2016, når det gjelder inntekter. Den australske regnskapsbransjen hadde en gjennomsnittlig årlig vekst på ca 2,6% mellom 2012 og 2017, og sysselsettingstallene nådde ca 115 000. Den lokale regnskapstjenestebransjen består av regnskap, revisjon Revidert finansregnskap Offentlige selskaper er forpliktet etter loven til å sikre at regnskapet blir revidert av en registrert CPA. Hensikten med den uavhengige revisjonen er å gi forsikring om at ledelsen har avlagt regnskap uten vesentlige feil. Revidert regnskap hjelper beslutningstakere, bokføring, rådgivning og skattetjenester. Av regnskapsbyråene i Australia Topp australske banker Denne guiden vil skissere de 10 beste bankene i Australia.Det australske banksystemet spiller en viktig rolle i landets finansielle system. Bortsett fra tradisjonelle banktjenester, tilbyr bankene også forretningsbank, handel i finansmarkeder, aksjemegling, forsikring og fondshåndtering. , de fire store har en betydelig andel av markedet.

Topp regnskapsbyråer i Australia

Regnskapsbyråer i Australia

PwC Australia

PwC Australia administrerer mange kontorer i Adelaide, Brisbane, Canberra, Gold Coast, Melbourne, Perth, Newcastle og Greater Western Sydney. Med omtrent 500 partnere og 5800 ansatte er PwC et av de største regnskapsbyråene i Australia. I 2016 rapporterte PwC Australia inntekter på nesten 1,92 milliarder dollar. Det fokuserer på det faktum at i dagens raske samfunn er det viktig å være relevant og å utfordre seg selv til å være et skritt foran konkurransen. Ved å holde kontakten, lytte og samtale, søker firmaet å løse morgendagens utfordringer ved å bruke tre enkle prinsipper:

  • Vær snill
  • Vær tøff
  • Vær en del av det

KPMG Australia

Under ledelse av Duncan McLennan, nasjonal administrerende partner i KPMG Australia, rapporterte firmaet inntekter på 1,37 milliarder dollar i 2016. KPMG Australia understreker viktigheten av revisjonskvalitet og forestillingen om at det ikke bare handler om å nå den rette oppfatningen, men hvordan den oppfatningen er nådde. KPMG Australia fokuserer på prosessene og integriteten bak den formelle revisjonsrapporten. Firmaet gjør sitt beste for å gjøre det klart at kvaliteten er både viktig og ikke omsettelig for firmaet.

Ernst & Young Australia

I EY er firmaet forpliktet til å bygge en bedre arbeidsverden med økt tillit og tillit til virksomhet, bærekraftig vekst, utvikling av talent og større samarbeid. I følge EYs gjennomsiktighetsrapport rapporterte firmaet omsetninger på 1,48 milliarder dollar i 2016, høyere enn året før 1,28 milliarder dollar. EYs rykte som et av de viktigste regnskapsbyråene i Australia er basert på å tilby førsteklasses profesjonelle revisjonstjenester objektivt og etisk til alle klienter.

Deloitte Australia

Deloitte Australia er under ledelse av administrerende direktør Cindy Hook. Firmaet er forpliktet til vekst, klienttjenester og dets medarbeidere, som inkluderer 700 partnere og mer enn 7000 ansatte over hele landet, Papua Ny-Guinea og Øst-Timor. I FY 2017 rapporterte Deloitte Australia rekordinntekter på 1,76 milliarder dollar, en økning på 15% fra året før. For å holde seg konkurransedyktig og opprettholde sin fremdrift, fortsetter firmaet å investere i innovasjon, teknologi og dyktig stab, mens den utvides gjennom oppkjøp, allianser og vekst. Deloittes formål er å få en innvirkning som betyr noe og skaper en varig forskjell.

Regnskapsbyråer i Australia - rangeringer forklart

Flertallet av rangeringen av regnskapsbyråer er basert på inntektstall og selskapets generelle størrelse, inkludert antall toppledelse og ansatte og kontorlokaler. Rangeringen forteller imidlertid ikke hele historien. Selv om de fire store generelt har en tendens til å betjene de største klientene, som består av de største selskapene, tar ikke selskaper som ikke er de fire store på seg også svært viktige prosjekter som involverer viktige selskaper, SMB og enda mindre organisasjoner.

Finansielle revisjoner, skatte- og rådgivningstjenester dreier seg ikke bare om de fire store. Faktisk bør andre faktorer tas i betraktning når de søker profesjonell rådgivning, for eksempel hvilket profesjonelt tjenestefirma som er best egnet for selskapet, kostnader, hva selskapet ønsker å oppnå og potensialet for langsiktige relasjoner. Ofte er det slik at tjenester som tilbys av mindre firmaer er mer personlig tilpasset og tilpasset selskapets spesifikke behov. Avslutningsvis er rangering ikke nødvendigvis et definitivt mål på kvalitet og gir kanskje ikke et komplett bilde.

Andre ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til regnskapsbyråer i Australia. For å lære mer, se følgende ressurser:

  • Big Four regnskapsbyråer Big Four regnskapsbyråer De fire store regnskapsbyråene refererer til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse bedriftene er de fire største profesjonelle tjenestefirmaene i verden som tilbyr revisjon, transaksjonsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikoveiledning og aktuarmessige tjenester.
  • Regnskapsbyråer i Hong Kong Regnskapsbyråer i Hong Kong Regnskapsbyråer i Hong Kong imøtekommer et stort antall finansinstitusjoner. Med over 71 av de 100 største internasjonale bankene i Hong Kong, er byen kjent som et globalt finansielt knutepunkt. I 2016 var Hong Kong et av verdens ledende valutamarkeder, og sto for 19% av den totale kapitalen som ble samlet inn globalt.
  • Regnskapsbyråer i Canada Regnskapsbyråer i Canada Utsiktene for regnskapsbyråer i Canada er svært positive, ettersom landets regnskapsbransje forventes å registrere sterk vekst de neste årene. En voksende kanadisk økonomi, og økende kompleksitet i regulerings- og skattestrukturer. Denne listen over regnskapsbyråer i Canada vil hjelpe deg med å planlegge
  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bak regnskap - årsakene til at transaksjoner rapporteres på visse måter. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hovedprinsippene bak Financial Accounting Theory

Siste innlegg