Privat bank - Lær alt om private banktjenester

Privat bankvirksomhet innebærer å tilby bank, investering, skattehåndtering, Regnskap for inntektsskatt Inntektsskatt og regnskap er et nøkkelområde for bedriftsfinansiering. Å ha en konseptuell forståelse av regnskap for inntektsskatt gjør det mulig for et selskap å opprettholde økonomisk fleksibilitet. Skatt er et intrikat felt å navigere i og forvirrer ofte selv de dyktigste finansanalytikerne. og andre finansielle tjenester til enkeltpersoner med høy nettoverdi (HNWIs). I motsetning til massemarked detaljbankbank Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA fra februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter vedtakelsen av Federal Reserve Act i 1913,private banking fokuserer på å tilby mer personaliserte finansielle tjenester til sine kunder, gjennom bankpersonell spesielt dedikert til å tilby slike individuelle tjenester.

Private Banking profesjonell

HNWI-er har mer rikdom enn den gjennomsnittlige personen, og det er de derfor. i stand til å få tilgang til et mye større utvalg av investeringer, for eksempel hedgefond og eiendom. Privatbank gir kundene informasjon og råd om hva som kan være de mest hensiktsmessige investeringsalternativene for dem.

De fleste banker som tilbyr privatbank, godtar kun kunder med minst $ 500 000 i investerbare eiendeler Monetære eiendeler Monetiske eiendeler har en fast verdi når det gjelder valutaenheter (f.eks. Dollar, euro, yen). De er oppgitt som en fast verdi i dollar. . Imidlertid tillater noen banker enkeltpersoner med $ 50000 i investerbare eiendeler tilgang til noen av de tradisjonelle personaliserte tjenestene som tilbys gjennom privat bank.

Funksjoner av Private Banking

1. Kvalifisering

Klienter må oppfylle visse krav for å være kvalifisert til å dra nytte av private banktjenester. Det inkluderer vanligvis opprettholdelse av en minimumsbalanse i form av innskudd, individuelle pensjonskontoer (IRAer), investeringer eller andre typer eiendeler. Minimumsbeløpet som er satt inn på kontoen kan også omfatte kvalifiserte tilknyttede innskudd og investeringer.

2. Dedikert representasjon

Kunder får tildelt en dedikert relasjonssjef, eller et team av mennesker med grundig forståelse av eiendoms eierskap, risikoaversjon (eller mangel på dette), preferanser og langsiktige økonomiske mål for kunden. Forholdslederen tilrettelegger for sjekkinnskudd, initierer bankoverføringer, ordresjekker, etc.

3. Fordeler

Kunder av privatbank mottar ofte fordeler som lavere årlige prosentsatser (APR) Årlig prosentsats (APR) Den årlige prosentsatsen (APR) er den årlige renten som en person må betale på et lån, eller som de mottar på et innskuddskonto. Til slutt er april en enkel prosentandel som brukes til å uttrykke det numeriske beløpet som en person eller enhet betaler årlig for privilegiet å låne penger. for pantelån, høyere årlig prosentvis avkastning (APY) på verdipapirer som innskuddssertifikater (CDer), gratis bankbokser osv. Det er mulig fordi det å kreve til og med en liten rente på et stort lån gir store inntekter for banken.

4. Høye administrasjonsgebyrer

Kundene må betale store mengder avgifter for tjenestene som tilbys av private bankfolk.

5. Målmarked

Den velstående delen av samfunnet er det viktigste målmarkedet for private bankfolk. Mens de utfører normale utlånsaktiviteter, kan de få tilgang til skattedokumenter eller andre personlige dokumenter for å oppdage potensielle kunder. Aktivitetene er imidlertid også underlagt hensyn til interessekonflikter.

Fordeler med privat bank

Banker retter seg mot veldig velstående individer fordi de tjener dem betydelig avkastning og garanterer dem regelmessig inntekt fra kunder. Kundene til privatbank har fordeler på følgende måter:

Personvern

Kundetransaksjoner / -transaksjoner og tjenester som tilbys til HNWIs forblir vanligvis anonyme. Banker gir private bankkunder egne produkter som de holder konfidensielle for å forhindre at konkurrenter prøver å selge lignende produkter til de samme kundene.

Personer med høy nettoverdi tiltrekkes av privatlivets kultur i privat bankvirksomhet fordi det gir dem muligheten til å skjule personlig informasjon som, hvis det er offentlig kjent, kan gi deres virksomhetsrivaler en unødig fordel. De kan også bare ha et ønske om å holde sine personlige økonomiske forhold så private som mulig. HNWIs blir noen ganger utsatt for søksmål som involverer deres investeringer. Å holde slik informasjon konfidensiell gir dem en større følelse av sikkerhet.

Rabatterte tjenester

En bank kan tilby rabatterte tjenester til HNWIer som en belønning for det store forretningsvolumet de gir til banken. Tjenester som skatteforberedelse, bedriftskontroll og eiendomsforvaltning er populære private banktjenester som kan tilbys med rabatt.

Kunder som er involvert i eksport- og importbedrifter kan motta attraktive valutakurser. HNWI-er involvert i eiendom drar nytte av rask og rettidig behandling av transaksjonene sine gjennom de ledende rådgiverne som har ansvaret for kontoene sine.

Høy investering returnerer

Banker tildeler ofte sitt best utførte personell til deres private banking-divisjon for å administrere HNWIs-kontoer. Praksisen oversettes vanligvis til høyere investeringsavkastning for kunder. Avkastningen fra private bankinvesteringer varierer vanligvis mellom 7% og 13%, og kan noen ganger gå så høyt som 30%.

Det er mulig fordi velstående kunder på grunn av sine omfattende ressurser kan få eksklusiv tilgang til investeringsmidler som topp ytende hedgefond gjennom deres tilknytning til banken. Kunden får også profesjonell rådgivning fra en erfaren investeringsprofesjonell om de beste investeringsalternativene som gir høy avkastning.

Private Banking - Fordeler

Bransjens utfordringer

Private banksektoren står overfor ulike utfordringer, hvorav noen stammer fra den globale finanskrisen i 2008, mens andre er systemiske for privatbankyrket. Disse utfordringene inkluderer:

Ledende generasjon

Kundeoppkjøp er en viktig del av privat bank. De fleste banker stoler på tradisjonelle kundeoppkjøpsmetoder som henvisninger fra hele bank- og investeringsdivisjonen for å få nye kunder.

Et annet alternativ for å få nye kunder er gjennom henvisninger fra eksisterende kunder. Kunder som er fornøyde med tjenestene som tilbys av privatbankseksjonen, kan henvise sine venner eller slektninger til banken. Andre kanaler for leadgenerering inkluderer sosiale nettverk og markedsføring av arrangementer.

Hvis en bank er i stand til å generere en stor prosentandel av sin nye virksomhet gjennom henvisninger fra eksisterende kunder, er dette en sterk indikasjon på at kundene er veldig fornøyde med tjenestene de får.

Regulatoriske begrensninger

Den globale finanskrisen i 2008 førte til insolvens og sammenbrudd av flere store finansinstitusjoner. Som et resultat flyttet regjeringer til å vedta strengere regler som krever mer åpenhet og ansvarlighet fra bankene. Dette regelverket har gjort lisensiering av fagpersoner innen privatbank mer restriktiv. I noen tilfeller har dette påvirket både naturen til tjenestene de tilbyr og karriereutviklingen.

I land som Sveits ble bankene forbudt å lagre eiendeler som et middel for skatteunndragelse. Mange HNWI-er lagret tidligere eiendelene sine i skatteparadis som en måte å skjule sin formue for myndighetene. Det nye bankregelverket har begrenset denne praksisen.

Å beholde fagpersoner innen private banker

Privatbank er bygd på personlige forhold mellom enkeltpersoner med høy nettoverdi og deres rådgivere eller forholdsforvaltere. Siden finanskrisen opplevde private banker imidlertid høy omsetningshastighet. Det skyldes delvis det mer restriktive regelverket. Banker fokuserer nå mer intensivt på talentrekruttering, opplæring og i økende grad på å beholde de mest kvalifiserte fagpersonene.

Noen av trinnene bankene har tatt for å forbedre oppbevaringsgraden blant privatbankpersonalet inkluderer bedre kompensasjonspakker, insentivprogrammer og utvikling og lansering av suksessprogrammer for ledere av bankforhold.

Private Banking vs Wealth Management

Privatbank og formuesforvaltning er nært beslektet, men er forskjellige i typen tjenester de tilbyr. Formuehåndtering innebærer å ta hensyn til klientens risikotoleransenivå og investere eiendeler i henhold til deres økonomiske mål. Privatbank innebærer derimot å tilby personlige finansielle og banktjenester til enkeltpersoner med høy nettoverdi. Banken tildeler spesifikke medarbeidere i privatbank-divisjonen til å administrere kundekontoer.

Privatbank skiller seg fra formueforvaltning ved at privatbank ikke nødvendigvis innebærer å investere klientens eiendeler for dem. Privatbankfolk administrerer klientens konto, og håndterer alt fra innbetaling av en sjekk, til overføring av store mengder kontanter mellom kontoer, til betaling på vegne av klienten.

Selv om de gir råd til sine kunder om mulige investeringsalternativer, foretar eller administrerer private bankfolk vanligvis ikke investeringer for sine kunder (selv om de i noen tilfeller kan - vanligvis bare som en tjeneste for kunden). Private bankfolk tilbyr i utgangspunktet alle finansielle tjenester en klient ønsker. Hvis det inkluderer å gjøre og administrere investeringer for en klient, vil den private bankmannen gjøre det.

Imidlertid er deres tjenester oftest relatert til å legge til rette for finansielle transaksjoner, for eksempel å overføre midler fra ett sted til et annet eller håndtere utenlandsk valuta. Du kan få en klarere ide om hva essensen av privat bankvirksomhet handler om ved å tenke på private bankfolk som bare veldig avanserte, personlige økonomiske assistenter til sine kunder.

Medlemmene av formuesforvaltningsrådgivere gir råd til sine kunder om best mulige investeringer og hjelper dem med å investere eiendelene sine, med målet om å maksimere investeringsoverskuddet eller sikre maksimal bevaring av investeringskapitalen.

De gir vanligvis ikke klienter private bankfasiliteter som kontoadministrasjon og valutaveksling. En formuestyringsrådgiver setter seg sammen med klienten for å diskutere sine økonomiske mål og hvordan de best kan gå frem for å nå disse målene. Formuesforvaltere er nærmere funksjonelle personlige økonomiske rådgivere.

Relaterte målinger

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Bank Corporate Divisions Bank Corporate Divisjoner Bankene opererer på en rekke forskjellige måter og betjener en rekke forskjellige sektorer. Som sådan vil store firmaer ofte inkludere flere divisjoner eller grupper, som utgjør den totale divisjonen for bankbedrifter. Hoveddivisjonene inkluderer detaljhandel, privat bank, global bank, bedrifts / kommersiell bank og investeringsbank.
  • Toppbanker i USA Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter gjennomføringen av Federal Reserve Act i 1913
  • Investering: En nybegynnerguide Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.
  • Monetære eiendeler Monetære eiendeler Monetære eiendeler har en fast verdi når det gjelder valutaenheter (f.eks. Dollar, euro, yen). De er oppgitt som en fast verdi i dollar.

Siste innlegg