Night Depository - Oversikt, hvordan det fungerer, fordeler, ulemper

Et nattbevis er en overføringsboks som tilbys av banker som gjør det mulig for kontoinnehavere å foreta innskudd etter vanlige banktimer.

Night Depository

En natt depository service er alltid tilgjengelig for å gjøre innskudd 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Innskuddene kan bestå av sjekker Sjekk konto En sjekkekonto er en type innskuddskonto som enkeltpersoner åpner i finansinstitusjoner for å trekke og sette inn penger. Også kjent som en transaksjons- eller etterspørselskonto, er en brukskonto veldig likvid. For å si det enkelt, gir det brukerne en rask måte å få tilgang til pengene sine. , kontanter, mynter eller kredittsedler. Neste virkedag blir penger samlet inn av banken og satt inn på de aktuelle kontoene.

Sammendrag

  • Mange banker tilbyr en nattlagringstjeneste for kontoinnehavere til å sette inn penger når som helst, enten dag eller natt.
  • Et nattlager er nyttig for eiere av små bedrifter som hovedsakelig håndterer kontanter og sjekker og som ikke kan besøke banken i åpningstiden.
  • Nattbeviset begrenser ikke mengden kontanter eller antall sjekker som er satt inn. Det aksepterer også mynter. Pengene skal deponeres i spesielle poser, som legges i en dråpekasse og betjenes med en nøkkel.

Hvordan fungerer et nattbevar?

Nattoppbevaringstjenesten som tilbys av bankene krever at innskuddsinnholdet plasseres i spesielle låsbare poser. Posene kan enten være konvolutter for engangsbruk eller konvolutter som kan brukes igjen. Kontoinnehaverne må også legge inn et innskudd i konvolutten med innskuddet.

Kontoinnehaverne er pålagt å signere en nattavtalsavtale og kan bli belastet en månedlig avgift for å få tilgang til innskuddsboksen. De vil få en nøkkel til å betjene innskuddet, som vanligvis ligger på utsiden av bankbygningen for innskudd etter banktid. Neste virkedag samler en utnevnt kasserer innskuddene og behandler dem.

Vanligvis blir innskuddene kreditert på de aktuelle bankkontiene samme dag som posene åpnes; ifølge nattavtalsavtalen kan en kontoinnehaver imidlertid be om å åpne posen i hans / hennes nærvær i banken, noe som igjen forsinker prosessen med å postere midlene.

I mangel av slike krav åpner banken sekkene og behandler innskuddene påfølgende virkedag.

Fordeler med en natt depository

Nattoppbevaringstjenester gir ekstra sikkerhet for små bedrifter Små og mellomstore bedrifter (SMB) SMB, eller små og mellomstore bedrifter, er definert forskjellig over hele verden. Landet et selskap opererer i gir de som håndterer store mengder kontanter og sjekker. De trenger ikke lagre penger på forretningsstedene sine, noe som vil gjøre dem sårbare for tyveri. Derfor er nattlageret nyttig for eiere av små bedrifter som kan sette inn penger når de passer.

Det er tilrådelig å bruke et nattlager i stedet for en automatisk minibank når det blir satt inn en stor sum penger og / eller mange sjekker. Selv om minibanker kan brukes som depot, er det begrensninger på mengden kontanter og antall sjekker som kan settes inn. også, de godtar ikke mynter.

Videre kan nattlageret redde klientene fra eventuelle tilleggsgebyrer som banken krever for minibankoverføring over en viss grense.

Ulemper med et nattlager

Kontoinnehavere som ikke velger å være til stede i banken mens de åpner spesialposene, må kunne stole på bankansatte som er ansvarlige for å behandle nattinnskuddene og eliminere sjansene for tyveri eller feil.

I tillegg, for nattbevarer, er kontoinnehavere pålagt å oppgi kontonummer, innskuddsbeløp og annen relevant informasjon riktig på innskuddsposene. Banken vil ikke kreditere midlene hvis noen av de nødvendige opplysningene er feil eller ikke er gitt. Det er et kritisk hensyn for bedriftseiere som trenger penger raskt for forretningstransaksjoner.

For natteoppbevaringstjenester krever banken vanligvis en månedlig avgift, som er en ekstra kostnad for kontoinnehavere.

Nattbevaring vs. minibankinnskudd

Normalt tillater banker kontoinnehavere å gjøre minibankinnskudd i filialene sine. I følge Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statlig institusjon som tilbyr innskuddsforsikring mot banksvikt. Organet ble opprettet regler, innskudd må bokføres av banker samme dag som kontoinnehaverne gjør innskudd.

I henhold til amerikansk lov skal alle bankminobanker vise avskjæringstiden for innskudd samme dag. Hvis minibanker er tilgjengelige i bankbygningen, vil innskuddene på minibankene i åpningstiden være innskudd samme dag.

I følge FDIC må bankene kreditere kundens konto på dagen for henting i minibanken utenfor stedet i stedet for samme dag for innskuddet. Selv om minibankinnskudd er mer praktiske enn nattdepositum, er minibankinnskudd sårbare for tyveri.

Det er også en grense for antall sjekker og hvor mye penger som kan settes inn i en minibank. For innskudd som involverer store summer og mange sjekker, anbefales det derfor å bruke en nattbevaringstjeneste.

Flere ressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering. Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, paktmodellering, tilbakebetaling av lån og mer. sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse.

For å fortsette å lære og utvikle kunnskapen din om økonomisk analyse, anbefaler vi ytterligere ressursene nedenfor:

  • Banking Fundamentals Banking Fundamentals Banking fundamentals refererer til begrepene og prinsippene knyttet til bankpraksis. Bank er en bransje som håndterer kredittfasiliteter, lagring for kontanter, investeringer og andre finansielle transaksjoner. Banknæringen er en av nøkkeldriverne i de fleste økonomier
  • Sparingskonto Sparingskonto En sparekonto er en typisk konto i en bank eller en kredittforening som gjør det mulig for en person å sette inn, sikre eller ta ut penger når behovet oppstår. En sparekonto betaler vanligvis litt renter på innskudd, selv om renten er ganske lav.
  • Kassekreditt Bankkontokassekreditt En kassakreditt skjer når en persons bankkontosaldo går ned til null, noe som resulterer i en negativ saldo. Det skjer vanligvis når det ikke er flere midler på den aktuelle kontoen, men en utestående transaksjon behandles gjennom kontoen, noe som fører til at kontoinnehaveren pådriver seg en gjeld.
  • Omsettelig innskuddsbevis (NCD) Omsettelig innskuddsbevis (NCD) Et omsettelig innskuddsbevis (NCD) refererer til et innskuddsbevis med en minimum pålydende verdi på $ 100.000, men vanligvis vil NCDer ha

Siste innlegg