FSG Bank - Oversikt over selskapet, fusjon med Atlanta Bank

FSG Bank var et datterselskap av First Security Group. I 2016 fusjonerte den med Atlanta Bank i en all-stock deal Asset Purchase vs Stock Purchase Asset purchase vs stock purchase - to måter å kjøpe ut et selskap på, og hver metode gagner kjøper og selger på forskjellige måter. Denne detaljerte guiden utforsker og lister fordeler, ulemper, samt årsaker til å strukturere enten en eiendelsavtale eller en aksjeavtale i en M & A-transaksjon. som ble verdsatt til 160 millioner dollar. FSG ble grunnlagt i 1999, i Chattanooga, av Roger Holley. På sitt høydepunkt drev banken 36 filialsteder og bokførte mer enn 1 milliard dollar i eiendeler Typer eiendeler Vanlige typer eiendeler inkluderer nåværende, langsiktige, fysiske, immaterielle, driftsmessige og ikke-operative. Korrekt identifisering og.

FSG Bank

Om FSG og Atlanta Banks fusjon

Fusjonen ble kunngjort i mars 2015 under vilkårene om at Atlantic Capital ville tilby ca. $ 2,35 i aksjeverdi til FSG-aksjonærer, sammenlignet med selskapets sluttkurs på $ 2,27 den gang.

Avtalen ble til slutt godkjent av styret Styret Et styre er egentlig et panel av mennesker som velges til å representere aksjonærene. Hvert offentlig selskap er lovpålagt å installere et styre; ideelle organisasjoner og mange private selskaper - selv om det ikke er nødvendig - oppretter også et styre. av begge bankene, samt aksjonærene og regulatorene.

Lær mer om avtalen her.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser denne guiden og oversikten over FSG Bank. Finance tilbyr Certified Banking and Credit Analyst (CBCA) CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, covenant modellering, lån tilbakebetaling og mer. Sertifisering, som er anerkjent som den globale standarden i Credit Analyst Certification. Programmet inkluderer instruksjon og opplæring på ekspertnivå i regnskap, bransjeanalyse, forretningsanalyse, finansiell analyse, risikovurdering og kredittvurdering.

For å lære mer og få fart på karrieren din innen økonomi, vil de ekstra økonomiressursene nedenfor være nyttige:

  • Liste over største investeringsbanker Liste over topp investeringsbanker Liste over de 100 beste investeringsbankene i verden sortert alfabetisk. Topp investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
  • Spørsmål om kommersielle bankintervju Spørsmål om kommersielle bankintervju De vanligste spørsmålene om kommersielle bankintervjuer og de beste svarene på dem. Forbered deg på ditt kommersielle bankintervju med Finance-guiden. Vi har organisert spørsmål og veiledning til intervjuet i to kategorier: teknisk (økonomi og regnskap) og atferdsmessig (personlighet og forhold)
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
  • Sertifisering av finansanalytiker FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Siste innlegg