Banker i Israel - Oversikt og guide til topp 10 banker i Israel

Bank of Israel fører tilsyn med alle banker i landet og utfører sine plikter basert på Bank of Israel Law, 5770-2010, for å opprettholde prisstabilitet, støtte andre mål under regjeringens økonomiske politikk og opprettholde stabiliteten i det finansielle systemet. Historien til banker i Israel og det innenlandske banksystemet kan spores tilbake til begynnelsen av det 20. århundre før staten Israel ble etablert i 1948.

Banker i Israel

Moody's Investors Services opprettholder et stabilt syn på Israels banksystem. Det forventer et forbedret driftsmiljø og en nedgang i misligholdte lån til banker i Israel.

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet i Israel, er denne listen over de beste bankene i Israel en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se vår liste over finansinstitusjoner Bedriftslister over hovedaktørene i bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

De beste bankene i Israel er:

Bank Hapoalim

Den israelske fagforeningskongressen Histadrut og den sionistiske organisasjonen grunnla Bank Hapoalim i 1921. Den er for tiden den største av bankene i Israel og spiller en viktig rolle i de globale finansmarkedene. Den opererer gjennom 250 bankkontorer, syv regionale forretningssentre og 22 forretningskontorer.

Banken har også en global tilstedeværelse og opererer i Storbritannia, Europa og Nord-Amerika. I 2017 ble Bank Hapoalim kåret til Årets Bank i Israel av The Banker Magazine.

Inntekter: 10,89 milliarder NIS (2017)

Nettoinntekt: 2,66 milliarder NIS (2017)

Sum eiendeler: 452,42 milliarder NIS (2017)

Bank Leumi

I 1902 ble Bank Leumi dannet for å fremme industri, bygg, jordbruk og landinfrastruktur. Bankens hovedkvarter er lokalisert i Tel Aviv, og tilbyr banktjenester i Israel, så vel som i 21 andre land, inkludert Luxembourg, USA, Sveits, Storbritannia, Mexico, Uruguay, Romania, Jersey og Kina.

Inntekter: 8,05 milliarder NIS (2016)

Nettoinntekt: 2,8 milliarder NIS (2016)

Sum eiendeler: 450,64 milliarder NIS (2016)

Israel Discount Bank

Tidligere kalt Eretz Yisrael Discount Bank eller Palestine Discount Bank, Israel Discount Bank ble grunnlagt i 1935, med fokus på utenrikshandel. I løpet av den tiden differensierte banken seg fra andre banker i Palestina ved å tilby tjenester ikke bare til selgere og institusjoner som de fleste banker henvender seg til, men også til private kunder.

Hovedkontoret i Tl Aviv er det en av de største bankene i Israel, med 260 filialer og 5700 ansatte.

Inntekter: 4,98 milliarder kroner (2017)

Netto inntekt: 1,26 milliarder NIS (2017)

Sum eiendeler: 221,21 milliarder NIS (2017)

Bank Mizrahi-Tefahot

I 2004 ble Bank Mizrahi-Tefahot dannet mellom sammenslåingen av Bank Mizrahi HaMeuhad og Bank Tefahot. Det er landets fjerde største bank og den største av bankene i Israel når det gjelder pantelån. Hovedkvarteret er i Ramat Gan og betjener Israel gjennom sine 140 filialer.

Inntekter: 4,36 milliarder NIS (2017)

Nettoinntekt 1,35 milliarder NIS (2017)

Sum eiendeler: 239,57 milliarder NIS (2017)

Den første internasjonale banken i Israel

Fusjonen av flere mindre banker i Israel i 1972 resulterte i etableringen av First International Bank of Israel. Det er den femte største banken i landet, og tilbyr banktjenester til enkeltpersoner og store bedriftskunder. En ting som gjør det forskjellig fra andre israelske banker, er at de tilbyr komplett papirarbeid på engelsk. Derfor ble det foretrukket av mange engelsktalende innvandrere.

First International Bank var også den eneste store israelske banken som ikke deltok i bankaksjeskandalen i landet i løpet av 1980-tallet, noe som gjorde den til den eneste av de største bankene i Israel som ikke ble nasjonalisert på grunn av krisen. Den etablerte en tilstedeværelse i London i 1981. Tre år senere åpnet den filialer i Zürich.

Inntekter: 1,87 milliarder NIS (2016)

Netto inntekt: 521 millioner NIS (2016)

Sum eiendeler: 104,32 milliarder NIS (2016)

Mercantile Discount Bank

Med 80 filialer over hele landet tilbyr forretningsbanken Mercantile Discount Bank omfattende bankprodukter og -tjenester, inkludert forbruker-, bedrifts- og investeringsbank, pantelån, private equity og kapital- og formuesforvaltning. Banken fokuserer på å tilby tjenester til små og mellomstore bedrifter, samt privatkunder. Den ble grunnlagt i 1971 med hovedkvarter i Tel Aviv.

Inntekter: 1,06 milliarder NIS (2016)

Netto inntekt: 193 millioner NIS (2016)

Sum eiendeler: 32,64 milliarder NIS (2016)

Bank Otsar Ha-Hayal

Navnet på Bank Otsar HaHayal betyr Bank of the Soldier Treasury. Som navnet antyder, ble det grunnlagt i 1946 av de britiske myndighetene for å tilby bankløsninger til jødiske veteraner fra de britiske væpnede styrkene. Den leverte også tjenester til veteraner fra Israels forsvarsstyrke og forsvarssektoransatte.

Banken åpnet for allmennheten i 1972, og i 1977 ble den kjøpt opp av Bank Hapoalim. Det ble til en av de kommersielle offentlige bankene i Israel i 1996.

Bank Poaley Agudat Israel Ltd.

Bank Poaley Agudat Israel Ltd er et datterselskap av First International Bank of Israel Ltd. Det ble etablert i 1977 med hovedkvarter i Tel Aviv. Det tilbyr kommersielle bankprodukter til det ultra-ortodokse samfunnet, samt konsulenttjenester.

Bank Yahav For statsansatte Ltd.

Som navnet antyder, gir Bank Yahav For Government Employees Ltd en rekke bank- og økonomiske løsninger til statsansatte og selskaper som eies av regjeringen. Det pleide å kjøre som et datterselskap av Bank Hapoalim BM. Imidlertid begynte det i 2008 å operere som et datterselskap av Mizrahi Tefahot Bank Ltd.

Bank Massad Ltd.

Bank Massad Ltd. er basert i Tel Aviv og tilbyr detaljistbanktjenester. Det ble et datterselskap av First International Bank of Israel Ltd i 2008.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart…. For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance guide til de beste bankene i Israel. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppbanker i USA Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter gjennomføringen av Federal Reserve Act i 1913
  • Topp 100 investeringsbanker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg