Forskudd - oversikt, typer, juridiske krav

Underslag er målrettet stjeling, oppbevaring eller misbruk av midler og / eller eiendeler som en arbeidsgiver eller organisasjon overlater til en ansatt. I underslag oppnår underslaget en eiendel Typer eiendeler Vanlige typer eiendeler inkluderer nåværende, langsiktig, fysisk, immateriell, drift og ikke-drift. Riktig identifisering og lovlig, men eiendelene brukes til utilsiktede formål.

Underslag

Forstå underslag

Underslag oppstår når en kriminell tar eller bruker penger fra et selskap eller et byrå uten samtykke. En kriminell kan ta små mengder eiendeler over en tid for å forhindre at administratorer merker det, eller de kan ta et stort beløp på en gang og bruke forskjellige metoder for å dekke over forbrytelsen.

Den kriminelle forseelsen innebærer noen ganger å flytte penger fra en konto til en annen eller skrive falske sjekker. Hvordan skrive en sjekk Selv om digitale betalinger stadig vinner mer markedsandel, er det fortsatt viktig å vite hvordan du skriver en sjekk. Denne guiden viser deg trinn for trinn for å sikre at de manglende pengene ikke blir oppdaget. I noen tilfeller kan underslag ta flere år før eieren eller økonomiavdelingen oppdager den ulovlige aktiviteten.

Typer underslag

Underslag har flere former. For eksempel blir noen underslag ikke oppdaget i årevis og "kjøper ovenfra" midlene de bruker til å kontrollere. Dette betyr at de tar små mengder penger fra et stort fond over lang tid, og håper at de manglende beløpene vil bli ubemerket. I andre tilfeller vil personen umiddelbart ta en stor sum penger, og deretter prøve å skjule de stjålne midlene eller til og med forsvinne helt.

Underslag er generelt ansett som en tjenestekriminalitet Topp regnskapsskandaler De siste to tiårene så noen av de verste regnskapsskandaler i historien. Milliarder dollar gikk tapt som et resultat av disse økonomiske katastrofene. I dette, men det er mindre typer, for eksempel å ta ut penger fra kassaapparatet før du balanserer det på slutten av skiftet og legger til flere timer til en ansattes timeplan.

Andre former for underslag kan være mer personlige. Hvis noen utbetaler deres eller en pårørendes trygdekontroll for personlig bruk, kan han / hun bli siktet for underslag. Hvis noen "låner" penger fra et foreldrefond, sportsliga eller samfunnsorganisasjon, kan han / hun også bli siktet for samme lovbrudd.

Er underslag en forbrytelse?

Underslag er ansett som en forsettlig og / eller metodisk forbrytelse. I USA må det opprettes visse elementer for at en aktor skal tiltale en person for forbrytelse av underslag. Dette gjelder også for andre forbrytelser, selv om de nøyaktige elementene som kreves for slike anklager, varierer.

Advokater og domstoler vurderer visse elementer når en person er tiltalt for underslag, og hvis en eller flere av dem mangler, kan siktelsen endres til tyveri eller stjele. Elementene inkluderer følgende:

  • Tiltalte må forstå at han begikk en forbrytelse ved å ta penger eller eiendom i besittelse. Hvis personen ikke innser at handlingen var feil, kan det føre til en annen beskyldning. For eksempel er tyveri å stjele fra en annen person, noe som er forskjellig fra underslag.
  • En person som er anklaget for underslag, skal ikke anta at pengene eller eiendelene rettmessig tilhører ham. Forbrytelsen består av ulovlig fratakelse av en persons eiendom. For eksempel, hvis en person tar små kontanter fra kassaapparatet, og oppriktig tror at det er der for selskapets måltider, regnes det ikke som underslag. Enkeltpersonen mener at det er hva kontantene skal brukes til.
  • Et annet element i forbrytelsen er hensikt. For at en person skal bli funnet skyldig i underslag, må han / hun med vilje ha overtatt penger eller eiendom for å svindle eieren av virksomheten. Hvis en person tok eiendeler som hadde tenkt å returnere dem, regnes det ikke som underslag, men kan betraktes som svindel eller tyveri.
  • Tiltalte må ha blitt betrodd penger eller eiendom. For eksempel er å stjele kontanter fra en av selgerne mer tyveri enn underslag fordi selgeren ikke ble betrodd selskapets økonomi. Men hvis regnskapsføreren i en dagligvarekjede tar penger fra kassaapparatet til personlig bruk, regnes det som underslag siden regnskapsføreren hadde ansvaret for selskapets økonomi.

Relaterte målinger

Finance tilbyr Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, covenant modellering, lån tilbakebetaling og mer. sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og utvikle kunnskapsbasen din, kan du utforske de relevante relevante finansressursene nedenfor:

  • Cash Larceny Cash Larceny Cash larceny refererer til å stjele kontanter som allerede er registrert i regnskapsbøkene i løpet av en bestemt periode. Denne svindelen begås
  • Svindeltriangel Svindeltriangel Svindeltrekanten er et rammeverk som ofte brukes i revisjon for å forklare motivasjonen bak en persons beslutning om å begå svindel. Bedragerietrekanten skisserer tre komponenter som bidrar til å øke risikoen for svindel: (1) mulighet, (2) insentiv og (3) rasjonalisering.
  • Rettsmedisinsk revisjonsveiledning Rettsmedisinsk revisjonsveiledning En rettsmedisinsk revisjon er en detaljert revisjon av et selskaps registre som skal brukes i en domstol i en rettslig prosess. Regnskapsførere, advokater og finanspersoner er alle involvert. I en slik tilsyn vil de lete etter korrupsjon, interessekonflikter, bestikkelser, utpressing, misbruk av eiendeler, økonomisk svindel
  • Ponzi-ordningen Ponzi-ordningen En Ponzi-ordning betraktes som et falskt investeringsprogram. Det innebærer å bruke betalinger samlet fra nye investorer for å betale de tidligere investorene. De

Siste innlegg