Kommersiell forsikringsmegler - oversikt, hva meglere faktisk gjør!

En kommersiell forsikringsmegler er en person som har til oppgave å fungere som en mellommann Finansiell formidler En finansformidler refererer til en institusjon som fungerer som mellommann mellom to parter for å lette en finansiell transaksjon. Institusjonene som ofte kalles finansielle mellommenn inkluderer forretningsbanker, investeringsbanker, aksjefond og pensjonsfond. mellom forsikringsleverandører og kunder. I dag kan forsikringspolicyene være skremmende, da det er fylt med sofistikert terminologi og like komplekse prosedyrer. Eksistensen av kommersielle forsikringsmeglere går langt med å forhindre at kunder går seg vill i havet av pålitelige og skruppelløse forsikringsleverandører.

Kommersiell forsikringsmegler som hjelper klienter

Før en bedriftseier skynder seg å ansette en kommersiell forsikringsmegler, er det noen få ting som må vurderes. Les videre for å lære mer om kommersielle forsikringsmeglere.

Kommersiell forsikringsmegler vs. agent

Det første man bør huske på er at en kommersiell forsikringsmegler ikke er den samme som en agent. Ofte bruker bedriftseiere som er nye innen forsikringsfeltet disse ordene om hverandre. Sannheten er at de er to forskjellige fagpersoner som hver tilbyr forskjellige tjenester. Bortsett fra det faktum at de begge selger kommersielle forsikringer, er det veldig lite likhet mellom dem.

En kommersiell forsikringsmegler går ut av hans måte å finne sine beste kunder de beste kommersielle forsikringene. Det betyr at de ikke er bundet til en enkelt forsikringsleverandør. Og siden jobben deres innebærer å sammenligne premier Default Risk Premium En standard risikopremie er faktisk forskjellen mellom et gjeldsinstruments rentesats og den risikofrie rente. Standard risikopremie eksisterer for å kompensere investorer for et foretaks sannsynlighet for å misligholde gjelden. på tvers av en rekke firmaer, er det mer sannsynlig at de finner lave forsikringspriser. Ideelt sett jobber en kommersiell forsikringsmegler i kundenes beste.

Derimot jobber en kommersiell forsikringsagent for et bestemt forsikringsselskap ved å markedsføre og annonsere sine kommersielle forsikringsprodukter. I stor grad begrenser praksisen kundens muligheter for å sammenligne forsikringsprodukter. Så mens en kommersiell forsikringsmegler representerer forsikringskjøpere, representerer en agent forsikringsselgere.

Kommersiell forsikringsmegler mot agent - diagram

De viktigste egenskapene til kommersielle forsikringsmeglere

For enhver bedriftseier er det å velge en kvalifisert kommersiell forsikringsmegler en viktig beslutning som vil gi en betydelig innvirkning på forretningsdriften. For å få de beste tjenestene, se etter følgende egenskaper hos potensielle forsikringsmeglere:

1. Kunnskap og erfaring

Bedrifter står overfor massevis av risikoer, alt fra strategiske til økonomiske og overholdelsesrisikoer Dodd-Frank Act Dodd-Frank Act, eller Wall Street Reform and Consumer Protection Act of 2010, ble lovfestet under Obama-administrasjonen som et svar til finanskrisen i 2008. Den forsøkte å innføre betydelige endringer i finansreguleringen og opprette nye offentlige etater som hadde til oppgave å implementere de forskjellige paragrafene i loven. . Noen risikoer kan forårsake ødeleggende effekter på forretningsdriften, og det er derfor det er viktig å få en kommersiell forsikring som beskytter firmaet og dets eiendeler.

En kommersiell forsikringsmegler hjelper bedriftseiere med å vurdere risikoen firmaene deres står overfor. Ved å gjøre dette kan forsikringsmegleren anbefale den beste forsikringen som adresserer de identifiserte risikoene. Avhengig av situasjonen, kan en kommersiell forsikringsmegler også henvise deg til advokat Advokat Lønnguide I denne advokatlønnsguiden presenterer vi en oversikt over flere advokatjobber og deres tilsvarende midtpunktslønn for 2018. En advokat, også kalt advokat , er en profesjonell som praktiserer advokat. Ansvar inkluderer å gi juridisk rådgivning til klienter under rettssaker og juridiske forhandlinger. eller regnskapsfører hvis det er behov for ytterligere konsultasjon.

2. Sterk arbeidsmoral

Profesjonelle kommersielle forsikringsmeglere er også kjent for sin sterke arbeidsmoral. Det betyr at de jobber utrettelig for å sikre at kundene får det de vil ha. Etter å ha identifisert den ideelle forsikringen, veileder en slik megler deg gjennom søknadsprosessen.

Bedriftseiere som søker om slike retningslinjer for første gang, vil finne slik veiledning og støtte utrolig verdifull. Enhver person kan selge forsikringsdekning, men bare en god megler vil jobbe med kunder hele tiden, selv når selskapets behov endres.

3. Gode kommunikasjonsferdigheter

Forholdet mellom en kommersiell forsikringsmegler og hans klient må være av gjensidig respekt og konstant kommunikasjon. Vær forsiktig med meglere som er mer tilbøyelige til å selge forsikringsprodukter som ikke oppfyller kundens behov. Ideelt sett er en god megler en som først lytter til kunden sin, og tar hensyn til de spesifikke behovene som må håndteres.

Når han først har fått god forståelse av kundens forretningsbehov, undersøker han forskjellige forsikringsprodukter som passer til scenariet. Deretter tilbyr han klienten de forskjellige alternativene og gir ham råd om hvilken som er best. Når du forklarer de forskjellige forsikringene som kan være til fordel for kundene hans, forklarer en god megler både styrker og svakheter ved hver forsikring.

4. Utmerket kundesupport

De fleste klienter liker ikke å endre policyer eller meglere ofte. For å forhindre et slikt scenario, bør en kommersiell forsikringsmegler tilby fremragende kundeservice. Det innebærer å gjøre riktig forskning på forhånd slik at han er forberedt på alle svarene på spørsmålene som klienten kan stille.

Et annet aspekt ved å tilby tjenester av høy kvalitet innebærer å kommunisere gode eller dårlige nyheter angående forsikringen uten forsinkelse. Kunder vil sannsynligvis etablere langvarige forhold til pålitelige meglere som beviser at de effektivt kan håndtere kontoene sine.

5. Tilgjengelighet

De beste kommersielle forsikringsmeglerne er de som kan nås når som helst på dagen eller natten. Selv når de er opptatt, tar slike meglere tid til å komme tilbake til kundene sine og gi den nødvendige tilbakemeldingen. Den spesifikke kommunikasjonsformen som megleren bruker, spiller ingen rolle. Det som betyr noe er å gi tilbakemelding til kundene sine.

Hvorfor ansette en kommersiell forsikringsmegler?

En kommersiell forsikringsmegler kan være verdifull av følgende grunner:

1. Upartiell rådgivning

Uten tvil er den primære fordelen ved å verve seg til en kommersiell forsikringsmegler upartisk og upartisk informasjon og råd gitt av denne eksperten. Siden disse meglerne har tilknytning til mange forskjellige forsikringsleverandører, er de i bedre posisjon til å identifisere policyer som kan fungere til fordel for deres kunder. I motsetning til en kommersiell forsikringsagent, er ikke en megler gjeld til et bestemt forsikringsselskap.

En megler er i stand til å foreta provisjon uavhengig av forsikringsselskapet han leder kundene sine til. Faktisk tar de fleste meglere tid til å analysere forskjellige forsikringer før de anbefaler det beste til sine kunder. En forsikringsagent vil derimot være tilbøyelig til å lede kundene sine til det firmaet han er tilknyttet. Det betyr at en kommersiell forsikringsagent ikke alltid tilbyr de beste forsikringssatsene på markedet.

2. Redusere forretningsrisikoen

En rekke bedriftseiere er ikke klar over de mange risikoene som selskapene deres er utsatt for. Ofte er dette ikke på grunn av manglende aktsomhet, men fordi de ikke har fått den rette veiledningen. En profesjonelt kvalifisert kommersiell forsikringsmegler vil utføre en detaljert analyse av virksomheten med sikte på å identifisere eventuelle risikoer som kan skade virksomheten din. En slik ekspert vil ikke vike unna å informere klienten om at å ha for mange kreditorer kan føre firmaet hans konkurs.

Andre risikoer som en bedrift sannsynligvis vil møte, har å gjøre med overholdelsesproblemer, operasjonelle aktiviteter og til og med omdømme. Etter å ha identifisert disse risikoene, går en kommersiell forsikringsmegler ut av hans måte å finne mulige løsninger for å redusere disse risikoene.

Viktige takeaways

Bedriftseiere må sørge for at de får de rette kommersielle forsikringene som dekker deres virksomheter. Dessverre står de ofte overfor mange ansvarsoppgaver som hindrer dem i å undersøke forsikringer. Noen av disse selskapseierne som prøver å lete etter en god forsikring på egenhånd, blir til og med ofre for illegitime forsikringsselskaper.

Den beste måten å gjøre dette på er å ansette en kommersiell forsikringsmegler. Dette er en ekspert som fungerer som mellomledd mellom anerkjente forsikringsselskaper og klienten. Disse meglerne setter kundenes behov først foran forsikringsleverandørens behov. På denne måten er de i stand til å finne kommersielle forsikringer som gir tilstrekkelig dekning med svært rimelige premier.

Tilleggsressurser

Finance er en ledende leverandør av finansielle modelleringskurs for finans- og forsikringsfagfolk. For å hjelpe deg med å fremme karrieren din, sjekk ut tilleggsressursene nedenfor:

  • Kommersiell eiendomsmegler Kommersiell eiendomsmegler En kommersiell eiendomsmegler er en mellommann mellom selgere og kjøpere av næringseiendom, som hjelper kunder med å selge, lease eller kjøpe næringseiendom. En kommersiell eiendomsmegler har frihet til å jobbe enten som en uavhengig agent, eller som medlem av et kommersielt eiendomsmeglerfirma.
  • Jobbtitler innen bank og finans Jobtitler innen bank og finans Dette er de vanligste banktittene, finans og regnskap for titler for studenter og fagpersoner som ønsker å fremme karrieren. Disse titlene brukes jevnlig i stillingsannonser som er funnet på nettet, og dekker alt fra innledende stillinger helt opp til leder- og ledernivå.
  • Mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter er ferdighetene som kreves for å effektivt kommunisere, samhandle og arbeide med enkeltpersoner og grupper. De med gode mellommenneskelige ferdigheter er sterke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og blir ofte ansett for å være "gode med mennesker".
  • Knocking on Door Knocking on Doors Knocking on Doors er en ledende generasjonsstrategi som brukes av bankrådgivere for å sikre potensielle kunder.

Siste innlegg